Глава ОП -Ермак

Фрося

Re: Глава ОП -Ермак

Повідомлення Фрося » 09 листопада 2024, 16:32

Леся Українка
@LesyaUA7Evropa
Зараз свідки гуртка петіного члена почнуть рвати волоски в ніздрях і волати на мене.

Єрмак внесений в сотню найвпливовіших людей світу по версії
'' Лідер ''.
Єдиний з українців! Яку б репутацію йому не робили йому внутрішні вороги,але Єрмак всеодно виконує свою роботу чудово .
4:02 пп · 9 лист. 2024

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 березня 2025, 09:23

Андрій Борисович Єрмак.

За останні декілька днів про нього або нічого, або щось в негативній конотації. Типу, "він щось знав" - про те, що був в костюмі, коли Зеленський - в світшоті. Знов конспірологічні теорії про те, що своїм костюмом підставив Зеленського. Більш того, йому в вину ставиться те, що не переключив Діджея Венса на себе, а мав би розрядити ситуацію.

По-перше.
Єрмак в костюмі, а Зеленсткий ні - це і повага до господаря Білого дому і лідерська причасність до воюючої країни в одному флаконі. Президент - про те, що він є частиною зкривавленої країни і страждаючого від агресії народу. Це демонстрація глибокого співчуття і болю. Голова Офісу - про те, що Україна вдячна Сполучених Штатам і поважає етикет.
Я не знаю, чи буде ще раз пан Єрмак одягнений в костюм, чи буде в своєму звичному пара-мілітарному образі. Я б була схильна до другого, якщо перший не був правильно оцінений приймаючи стороною.

Тепер до того, чому він не підтримав Президента, коли на нього накинувся Венс?
Я навіть не можу уявити, як розгорнувся б скандал, якщо б Венс почав закривати рота і Єрмаку. Або Трамп спитав би "А хто ти тут такий"? Це було б набагато більше приниження. Більш того, багато хто вирішив би, що винуватцем конфлікту став саме Голова ОП. Мовляв, якщо б не встряв, нічого такого не було б. І, ніби, це він винен в непідписанні Угоди.

В тій ситуації, що була, з нашого боку все було зроблено правильно.

Володимир Олександрович показав Трампу фотографії наших полонених, яких повертає Росія. Тобто їх стан - це виснажені і закатовані люди. Я уважно передивлялась цей момент. Володимир Олександрович, показуючи ці фото, навіть заглядав в очі Трампу, щоб побачити хоча б маленьку іскорку емпатії. Трамп дивився на ці фото, як на фото стільця чи стіни. Ніяких емоцій.
Пам'ятаєте, як Венс сказав, що Президент приймає в Київі пропагандиські тури журналістів і політиків? Це він мав на увазі їх присутність в Бучі, Ірпені, Бородянці.
Пропагандиські тури.

Тобто приймаючи сторона не була готова до діалогу заздалегідь.
Навпроти, наша делегація їхала з почуттями, що Україну розуміють, що ми демонструємо повагу не тільки "костюмом Єрмака", а навіть і манерою спілкування в кризисній ситуації.

Можливо Венс і чекав, щоб Єрмак вступив в перепалку, захищаючи Зеленського. Скоріш ща все. Їм потрібен був набагато більший скандал.
Може й ні. Може помиляюсь.
Але в тій ситуації, що була, я дякую Андрію Єрмаку, що не став персонажем шаленої критики з боку хейтерів. Тим самим дав абсолютно однозначне сприйняття того, хто це все почав:
1. Костюм "журналіста".
2. "Пропагандиські тури" Венса.
3. Трамп, не давши навіть поставити питання.

Що тепер?
Вибачатися Президенту нема за що, а значить просто НЕ МОЖНА!
Андрій Борисович бере ситуацію під контроль.

Тепер мають бути спокійні і тверди дії з нашого боку (хоча б я ще трохи потримала б паузу).

Дякую Голові ОП, Андрій Єрмак за залізну, виважену і державницьку позицію. Нерви в Вас - бетон!

Чесно кажучи, я б з валізою своїх нестриманих емоцій, вже давно наробила б лиха.
Богуцкая

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 березня 2025, 22:45

#Alexandr_Kochetkov
ДОЛЯ УКРАЇНИ В РУКАХ ЄРМАКА?

А. Єрмак став відповідальним за результати критично важливих для України міжнародних перемовин та фактично другою людиною в державі. Тепер – офіційно.

Багато хто помітив, що нещодавно президент В. Зеленський призначив
голову ОП А. Єрмака головою делегації на мирних перемовинах https://president.gov.ua/documents/142025-rp-54129
Hе певен, що всі зрозуміли, що це означає. Після цього розпорядження Єрмак фактично стає другою людиною у державі. Тому що за міжнародною практикою перші особи (у нашому випадку – президент)
president.gov.ua
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №14/2025-рп — Офіційне інтернет-представництво Президента України
Про делегацію України для взаємодії з міжнародними партнерами України з метою забезпечення переговорного процесу щодо досягнення справедливого миру
лише підтверджують те, про що домовилися делегації на попередньому етапі. Нагадаю, що Біловезькі угоди щодо розпаду СРСР президент Л. Кравчук підписав після візування цього документу прем’єр-міністром України В. Фокіним — тодішньою другою посадовою особою у державі.
Зараз такою людиною у нас стає #Єрмак. І це підкреслює той факт, що міністр закордонних справ А. Сибіга згідно з розпорядженням президента, стає підлеглим Єрмака по делегації.

Важко уявити більш значущу сьогодні тему для України, ніж ці перемовини щодо миру
— з нашим стратегічним партнером США і країною-агресором рф. Стежимо за перебігом подій, розуміючи, що саме голова нашої делегації Єрмак тепер є відповідальним за припинення вогню і мир взагалі. А також за те, яким буде результат перемовин для України — прийнятним чи неприйнятним

Фрося

Повідомлення Фрося » 29 березня 2025, 09:11

Andriy Yermak
@AndriyYermak

Авіація - будуть чудові новини.

Ще 4 лютого Президент мав зустріч з представниками громадянського суспільства, Міноборони та Офісу.

Тоді було спільне розуміння, що українське небо має бути сильним.
З того моменту діалог не зупиняється ні на день. А сьогодні — вже маємо перші результати.
Створюється окрема вертикаль у Міноборони та Генштабі, яка займатиметься лише розвитком військової авіації
Це частина великого завдання Президента — зробити наші Повітряні Сили ще потужнішими.

F-16, Mirage — це вже реальність.

Але ми продовжуємо роботу над покращенням.

Треба, щоб усе працювало як система.
Сьогодні міністр оборони Рустем Умєров, за погодженням з Президентом, ухвалив такі призначення:
▪️ Генерал-майор Олексій Марченко — заступник начальника Генштабу ЗСУ

▪️ Бригадний генерал Сергій Голубцов — заступник командувача Повітряних Сил

▪️ Полковник Олександр Дяків — командувач авіації і водночас заступник командувача Повітряних Сил.
Також подано на призначення Олександра Козенка заступником міністра оборони з питань авіації.

Він довгий час працював зі мною як радник — саме над адаптацією F-16 та Mirage до українських реалій.

Тепер масштабуватиме ці рішення на всю авіаційну систему.
Перевага в повітрі — це не просто про літаки. Це про життя наших людей. Про підтримку наших наступів. Про новий рівень усього сектору оборони.

Пишаюсь бути частиною цих змін, які надихнуло й активно просуває наше громадянське суспільство.
Вдячний Юлії Марушевській, Ганні Гопко, Марії Берлінській, Любові Шипович, Лілії Авер’яновій, мамі Героя України Андрія «Джуса» Пільщикова — і всім, хто невтомно працює заради спільної мети.

Продовжуємо рух. Без пауз. Командно. Для перемоги

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 квітня 2025, 14:24

Andriy Yermak
@AndriyYermak
3 роки санкційній групі
@sanctionsgroup
.

За цей час група напрацювала 3 комплексні Action Plans та 18 окремих рекомендацій (Working Papers) по ключових напрямах санкційної політики. Їхні пропозиції стали основою для конкретних рішень країн санкційної коаліції.

Санкції дали результат:

у РФ менше грошей, менше доступу до технологій, більше проблем у ключових секторах.

Група
@sanctionsgroup
продовжує роботу.

Ми першими після широкомасштабного вторгнення почали розробляти механізми санкційного тиску і продовжимо це робити.
Група вже стала основним майданчиком для пропозицій і об‘єднала низку світових експертів навколо санкційного треку.

🇺🇦

Фрося

Повідомлення Фрося » 28 квітня 2025, 13:26

Знаєте що, друзі? Я хочу сказати про те, що вчорашній день точно став переламним. Чи то Папа Франциск прозрів в потойбіччі, чи то так зірки зійшлися, але вчора було дійсно багато надзвичайних моментів, які точно увійшли в Велику Істрію Світу.
Те, що нашого Президента зустріли оплесками, те що йому було запропоновано місце в першому ряді, те, що він зустрівся тет-а-тет з Трампом... Це все було як велика політична подія, яка привернула на себе увагу по масштабу не меньш, ніж поховання Папи Римського.

Так от. За всіма ціма подіями... Взагалі за всіма подіями, де наш Президент Володимир Зеленський стає Лідером світового інформаційного простору, стоїть кропітка непублічна робота Голови Офіса Президента України, Андрій Єрмак. Кожна зустріч Президента, його виступи, промови, звернення, тощо готує Команда Офіс Президента України.

Декілька днів назад на одному з ютуб-каналів я почула тему копирсання в житті пана Єрмака. Ким був, з ким працював, де працював, яких успіхів досяг, хто його близькі, тощо. І ніби така заурядна людина не на своєму місці зараз.
На мій погляд Єрмак - перший Голова Офісу (Адміністрації, Секретаріату) Президента, діяльність якого можна оцінити навіть вчорашнім історичним спілкуванням Президента Зеленського з Трампом в Базиліці Св. Петра в Ватикані.
Переговорні процеси, зустрічи на високому рівні, наполеглива українська дипломатія дає результат.
Чесно кажучи, я - холерик і гіперемоційна людина. Мені важко втримати емоції, тому я точно багато разів або послала б на... якогось зануду, або просто в обличча сказала те, що про нього думаю. Та це, власне, видно по моїм постам. Саме тому я просто в захваті від людей, які можуть стриматися і як машина продовжувати робити щось заради досягнення цілі.

Тому:
Я дякую всій команді Президента Зеленського.
Дякую особисто Голові Офісу Андрій Єрмаку.
Безмежно дякую Президенту Зеленському за все, що він робить для України.
Я просто уявляю, як йому важко. Ми всі були свідками його спілкування с командою Трампа в Овальному Офісі. Після такої зустрічи він знайшов в собі сили і енергію зустрітися з людиною, яка змінює свої думки похвилинно.
Президент - це дуже емоційна людина. Їм захоплювався Світ, тому що читає його. Читає емоції, які написані прямо на обличчі, але які формуються в душі і серці. Саме тому (навіть при геніальний акторських здібностях) важко втримати себе, коли емоції переповнюють чашу терпіння.
Але... поряд завжди є надзвичайно стримана і врівноважена людина - Андрій Борисович Єрмак. Це опора, помічник і друг.

Я впевнена, що саме ця Команда досягне успіху. Ще буде багато приводів для розпачу і відчаю. Але їх невтомна праця приведе Україну не лише до миру, а і до її повного відновлення.

Велика вам подяка, хлопці!
Ще раз вчорашні історичні фото, за які дякую Андрію Єрмаку.
Богуцкая

Відповісти