Кто кого отбракует: эволюция меня или я - эволюцию...

Хорошо сказано. Про Стены и Окна. А как быть с Фундаментом?Vollmer писав: ↑ З міносвіти треба буде палками випиздить больно всіх жреців. Все, що схоже на Табачьніка і його родичів, резинову міністершу, всіх крадіїв і смотрящіх за поведінкою педагогів у виборчіх комісіях, відмивателей грошей на замовленнях підручників щороку, і т.д.
Планування розвитку освіти повинно стати заботою Ради Нац. Безпеки, Академії Наук, і представників Батьківських Комітетів, з щорічними звітами в мережі, за результатами чергових ЗНО, інакше нам, як країні третього світу - гаплик, і Занзібар. Міністр не може бути призначений без згоди представників Батьківських Комітетів, як замовників послуг освіти. Також мають бути прозорими для суспільства декларації всього міністерства, обласних і районних адміністрацій міносвіти, а можливо - і до рядового вчителя. Працівники освіти повинні мати статус держслужбовців, і їх участь в організації виборчого процесу слід поставити під сумнів. Нєфіг спокушати нещасних, хай перевіряють зошити.
Дуже багато треба буде зробити.
І Еенгельс чомусь не хотів у тій роботі помічати, що історія людства взагалі й окремих його частин зокрема - НЕ ЛИШЕ розвиток, а нерідко й деградація...Telecaster писав: ↑ ви просото не уявляєте abyss and chasm дегенераціїї.
1. Пока бог миловал. Видеть по четным одно, а понимать по нечетным другое - это наверняка экстрим.
нахуй комусь треба знаніє без прімененія...синтез продолжает путать знание и применение
а вот это второй важнейший вопрос в образовании. Его еще Митрофанушка с Обломовым задавали, а сейчас, наконец, додумались до так называемого практического знания. Кастер, ты знаешь, что Бетельгейзе красный гигант?Telecaster писав: ↑нахуй комусь треба знаніє без прімененія...синтез продолжает путать знание и применение![]()
я знаю блять піздец але пріменіть не магу!![]()
Для культурної індоктринації підростаючого покоління. Для збільшення ефективності використання культури в боротьбі з ентропією і несподіванками всякими. Приблизно так. Але я сумніваюся, що хтось у апараті резинової міністерші про це щось знає.
Яке знаніє-примінєніє? Системи освіти нафіга суспільству? Що буде, якщо система зруйнуєцця? Вже підказую, блін.
... з нашого боку!costashu писав: ↑а вот это второй важнейший вопрос в образовании. Его еще Митрофанушка с Обломовым задавали, а сейчас, наконец, додумались до так называемого практического знания. Кастер, ты знаешь, что Бетельгейзе красный гигант?Telecaster писав: ↑ нахуй комусь треба знаніє без прімененія...![]()
я знаю блять піздец але пріменіть не магу!![]()
1. Ясно.Перехожий писав: ↑1. Пока бог миловал. Видеть по четным одно, а понимать по нечетным другое - это наверняка экстрим.
2. Ага. Ньютон, значит, ответствен за всех, кто упал с высоты и разбился, Фрардей - за всех долбанутых током (молнию сюдв включать?), изобретший печь - за Освенцим, а Дарвин, зараза, оказывается крестный отец всей коррупции. Нехило!
5. Я ответил. Для более пространного объяснения - смотрите ссылку. Этого в двух словах не объяснить.
что скажешь насчет Бетельгейзе?
ответ неправильный, еще попытка
Що вона дуже далеко й здаєцця "червоним гігантом".