статья в ТС это беллетристика
нифига твоя беллетристика не дает и не объясняет, а тем более прогнозирует. Если хочешь, можешь считать ее политической беллетристикой, памфлетами то есть. Я даже спорить не буду
статья в ТС это беллетристика
нифига твоя беллетристика не дает и не объясняет, а тем более прогнозирует. Если хочешь, можешь считать ее политической беллетристикой, памфлетами то есть. Я даже спорить не буду
+========================================================================+
А, ну так ви так і скажіть, що ви сповідуєте інші вірування, та й все.

+=============================================================================+
Вибори кого?

Ну ясно.

+===========================================================================+Sintez писав: ↑Вибори кого?
Я не гадалка. Й навіщо? Це не має ніякого значення. Я можу сказати лише, що самі по собі вибори ніяких проблем не вирішать. Скільки колоду не тасуй, карти краплені.
Юльці, напримєр, просто НЕ ДАСТЬ мафія виграти презо вибори, хоча б і 100% українців проголосували б за неї. Решта ж "кандидатів" - одного поля ягоди.
Тим, що зараз називаєцця "академчною наукою" звичайно не є.vkhavr2 писав: ↑+===========================================================================+Sintez писав: ↑ Вибори кого?
Я не гадалка. Й навіщо? Це не має ніякого значення. Я можу сказати лише, що самі по собі вибори ніяких проблем не вирішать. Скільки колоду не тасуй, карти краплені.
Юльці, напримєр, просто НЕ ДАСТЬ мафія виграти презо вибори, хоча б і 100% українців проголосували б за неї. Решта ж "кандидатів" - одного поля ягоди.
Тобто, твоя соціологія не має сили передбачення, тобто протирічить твоїм же словам: "дозволяє пояснити причини й зпрогнозувати наслідки". Таким чином, ти сам підтвердив, що це не є наукою.

https://www.bibleonline.ru/bible/ukr/66/02/Telecaster писав: ↑ о касташу!
перевиди оленю шоб це значило
„Знаю твои дела, и скорбь, и нищету (впрочем, ты богат), и злословие тех, которые говорят о себе, что они иудеи, а они не таковы, но сборище сатанинское.
I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the synagogue of Satan.
----------------
це з откровенія 9-2
![]()
https://www.economics-prorok.com/2018/0 ... нии-и.htmlЭтот жуткий реальный случай рассказал в Фейсбуке Сергей Мутин (привожу текст без правок и сокращений).