Всі митниці заблоковано. Безстроково
Re: Всі митниці заблоковано. Безстроково
"Стихії" не буває. Не буває, щоб хтось "стихійно" встав зранку, одягся, взяв шини й пішов їх палити. Хоча б тому, що у квартирі шини - велика рідкість. Тому все це треба приготувати, людям треба щось їсти/пити, десь ховатися від дощу, зігріватися, митися, нужди справляти. "Стихія" - слово, придумане ідіотами, у котрих ума не вистачає роздивитися хто організував.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
Саме так! Хто і ДЛЯ ЧОГО щось ОРГАНІЗУВАВSintez писав: ↑ "Стихії" не буває. Не буває, щоб хтось "стихійно" встав зранку, одягся, взяв шини й пішов їх палити. Хоча б тому, що у квартирі шини - велика рідкість. Тому все це треба приготувати, людям треба щось їсти/пити, десь ховатися від дощу, зігріватися, митися, нужди справляти. "Стихія" - слово, придумане ідіотами, у котрих ума не вистачає роздивитися хто організував.
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
.
Я знаю кількох людей, котрі брали участь в організації Майдану. Звичайно, вважати що Майдани "збираюцця самі" може тільки ідіот. Для чого збиралися? Бо мовчати не було сили. Це, нмд, була головна причина.Babasha писав: ↑Саме так! Хто і ДЛЯ ЧОГО щось ОРГАНІЗУВАВSintez писав: ↑ "Стихії" не буває. Не буває, щоб хтось "стихійно" встав зранку, одягся, взяв шини й пішов їх палити. Хоча б тому, що у квартирі шини - велика рідкість. Тому все це треба приготувати, людям треба щось їсти/пити, десь ховатися від дощу, зігріватися, митися, нужди справляти. "Стихія" - слово, придумане ідіотами, у котрих ума не вистачає роздивитися хто організував.Майдан наприклад)))

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑ "Стихії" не буває. Не буває, щоб хтось "стихійно" встав зранку, одягся, взяв шини й пішов їх палити. Хоча б тому, що у квартирі шини - велика рідкість. Тому все це треба приготувати, людям треба щось їсти/пити, десь ховатися від дощу, зігріватися, митися, нужди справляти. "Стихія" - слово, придумане ідіотами, у котрих ума не вистачає роздивитися хто організував.
Ну, тіко дебіли вважають що ВСІМ керує "світовий уряд" чи якийсь "вищий розум"1 Я бачив та приймав часткову участь на початку Майдану-2004. Приїхали хлопці та дівчата із Західної України на протест. Зразу-ж питання - де розташуватися. Тут згадали що ректорат закрив студентський табор "Хімтурист" і намети з нього лежать на складі хімфаку. Тоді хтось і кинув ідею: "А давайте поставимо їх на Хрещатику!". Так і зробили - результат відомий: хряк не пройшов! І народ отримав приклад що такі проблеми можна вирішувати! Так що не треба триндіти що народними протестами керують якісь сили. Якщо напруга в суспільстві зростає, то завжди знайдеться метод її вирішення. Це вже пізніше відбувається самоорганізація народного руху. Чи хтось обманом стає на чолі такого руху, як це відбулося з Майданом-2. А оскільки ті, хто захоплює керівництво народним рухом, спрямовують його не туди, куди потрібно народу, то напруга не спадає і протестний рух не зупиниться доки не вирішіть проблеми, які стоять перед суспільством.
- Babasha
- Штучний інтелект
Ну зато теперь то все в порядке и зашибись... Все как один кучкуемся вокруг легитимной власти!
Babasha писав: ↑Саме так! Хто і ДЛЯ ЧОГО щось ОРГАНІЗУВАВSintez писав: ↑ "Стихії" не буває. Не буває, щоб хтось "стихійно" встав зранку, одягся, взяв шини й пішов їх палити. Хоча б тому, що у квартирі шини - велика рідкість. Тому все це треба приготувати, людям треба щось їсти/пити, десь ховатися від дощу, зігріватися, митися, нужди справляти. "Стихія" - слово, придумане ідіотами, у котрих ума не вистачає роздивитися хто організував.Майдан наприклад)))
Ну, даунбасьцям важко зрозуміти що Майдани - це форма самоорганізації стихійного протесту народу.
- Babasha
- Штучний інтелект
Ахахаха - самоорганизации
Ну, що я й казав: даунбасьцям цього не зрозуміти. Я теж був "бенефіциаром" Майдану - яс Юля була прем"єром - то я жив найкраще. А терпілам залишається лизати дупу хуйлу!
Ну так його ж і захоплюють, бо ти й твої друзі вважаєте його "стихійним", "некерованим", ну й не керуєте... А вони бкруцця, й керують. Бо "знають технологію"(с)vkhavr2 писав: ↑Sintez писав: ↑ "Стихії" не буває. Не буває, щоб хтось "стихійно" встав зранку, одягся, взяв шини й пішов їх палити. Хоча б тому, що у квартирі шини - велика рідкість. Тому все це треба приготувати, людям треба щось їсти/пити, десь ховатися від дощу, зігріватися, митися, нужди справляти. "Стихія" - слово, придумане ідіотами, у котрих ума не вистачає роздивитися хто організував.
Ну, тіко дебіли вважають що ВСІМ керує "світовий уряд" чи якийсь "вищий розум"1 Я бачив та приймав часткову участь на початку Майдану-2004. Приїхали хлопці та дівчата із Західної України на протест. Зразу-ж питання - де розташуватися. Тут згадали що ректорат закрив студентський табор "Хімтурист" і намети з нього лежать на складі хімфаку. Тоді хтось і кинув ідею: "А давайте поставимо їх на Хрещатику!". Так і зробили - результат відомий: хряк не пройшов! І народ отримав приклад що такі проблеми можна вирішувати! Так що не треба триндіти що народними протестами керують якісь сили. Якщо напруга в суспільстві зростає, то завжди знайдеться метод її вирішення. Це вже пізніше відбувається самоорганізація народного руху. Чи хтось обманом стає на чолі такого руху, як це відбулося з Майданом-2. А оскільки ті, хто захоплює керівництво народним рухом, спрямовують його не туди, куди потрібно народу, то напруга не спадає і протестний рух не зупиниться доки не вирішіть проблеми, які стоять перед суспільством.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти кучкуєшся вокруг хуйла? Чи хто там у вас лєгітімная власть?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну бляхеры разошлись. Сцуко больше вреда и не могли сделать для дешевой растаможки. Решили что можно буром, а теперь еще хуже...а я думал к весне мафынки подешевеют, сменю свою старушку на что-то более новое.
Pestilence писав: ↑ Ну бляхеры разошлись. Сцуко больше вреда и не могли сделать для дешевой растаможки. Решили что можно буром, а теперь еще хуже...а я думал к весне мафынки подешевеют, сменю свою старушку на что-то более новое.
Ну, весна, чи літо, а процес пішов. Це питання буде вирішено, НМСД.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Babasha
- Штучний інтелект
Ты что оченята позаливал? Или тебе уже Донецк - не Украина?!
Pestilence писав: ↑ Ну бляхеры разошлись. Сцуко больше вреда и не могли сделать для дешевой растаможки. Решили что можно буром, а теперь еще хуже...а я думал к весне мафынки подешевеют, сменю свою старушку на что-то более новое.
Ну, спасибі Юлі та Ляшку, у західних областях воєнного стану не буде, Тобто, авакяновці силою не будуть сильно ганяти. А кожен день простою цих митниць - це втрата до ярда гривень митною мафією...
- Babasha
- Штучний інтелект
не хвилюйся, а готуйся... продовжуй чистити кулемет (разом з Ярошем) - пароль звичайний!
Я бачу, у шановного товариства отходняк після вчорашнього стреску. Вирішили непремінно пересратися, всі з усіма, причому - за допомогою старих, добре відомих, патентованих засобів. Не кремпуйтеся, панове! Покажіть, як може носитися дурочка по кукурузі !!!

Участь в голосуванні - є формою колаборації