Еще одна жвачка для плебса
Re: Еще одна жвачка для плебса
проти бажання синтеза бачити купу лодарів коло КОБи.
а причому тут фізики по кваркам - я не знаю
а причому тут фізики по кваркам - я не знаю
Зачєм? Щоб нейтралізувати системну ідіотизацію суспільства, котра ведецця не перше тисячоліття.
До речі, поясни, як можна "без проблем" освоїти читання й письмо у селі, де грамотні лише піп і дяк, немає газет і журналів, а слово "бібліотека", почувши, сприймуть за беззмістовну тарабарщину?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
так даже при царе везде были приходские училища, бесплатные! Тем не менее, грамотными были далеко не все. А вот копейки считать умели!
Мені? Мені не потрібно. Я ж і питаю, НАФІГА ядерна фізика у шкільному курсі, якщо це вузькоспеціалізована галузь? У той час як управлінські навички потрібні на кожному кроці.
Чому не Чехія чи Польща або словакія? Ну мабуть тому, що вони нічого подібного КОБі не розробили. Принаймні я досі не чув.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А нафіга у школі алгебра та геометрія, якщо у 99% населення найскладніша задача - обчислення площі прямокутної кімнати?
А нафіга у школі географія, якщо ...
А нафіга в школі мова, якщо ...
А нафіга у школі фізкультура, якщо...
А нафіга та школа, якшо...
Скажіть мені будь ласка, коли настане той день, коли ви перестанете безбожно брехати і почнете говорити правду?”, – поставив питання Гройсман.
У відповідь Тимошенко вибачилася перед українцями за те, що вони змушені дивитися “собачі бої” і покинула студію.
“Я хочу вибачитися перед усіма, хто зараз в студії і хто дивиться наш ефір, за те, що політики ми не можемо вести толерантні спокійні, виважені і обґрунтовані дискусії. Вибачте за те, що вам доводиться бути присутнім на таких собачих боях. Іншими словами це не можна назвати”, – заявила вона.
Я? З якого переляку?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що від чого не завісіт?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну да, тому що вважалося нормальним бути неграмотним. Як зараз вважаєцця нормальним бути управлінськи безграмотним соціальним ідіотом. А супутні цьому ідіотизмові катастрофи зручно списувати на якийсь чужий ідіотизм. Ну там, напримєр, хуйло іпануте відняло Крим не через ідіотизм українців, а тому що воно ж йопнуте, це всі ж знають.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти мене не приплутуй.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так, саме таку мету біблійники й мають, звести бидло до мови жестів.
Ну я ж розумію, ні Ви, ні Главспєц себе до бидла не відносите, єссно. А дарма ви так розслабилися.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це брехня.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це дивлячись яке "образованіє". Стандартне нині - школа роботів-ідіотів, незалежно від рівнів і ступенів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Робот біжить туди, куди накаже програма.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну навіщо так далеко. Тут, на форумі, мені доводили, що брехня - то є нормальне явище. Тому на сьогодні зокрема політик-брехун, навіть такий окуєвший як Пєця або Грося, вважаюцця цілком нормальним явищем. Ну бреше, ну що ж, але ж він мабуть "во благо"... Ну чого ви тоді хочете?stan700 писав: ↑Скажіть мені будь ласка, коли настане той день, коли ви перестанете безбожно брехати і почнете говорити правду?”, – поставив питання Гройсман.
У відповідь Тимошенко вибачилася перед українцями за те, що вони змушені дивитися “собачі бої” і покинула студію.
“Я хочу вибачитися перед усіма, хто зараз в студії і хто дивиться наш ефір, за те, що політики ми не можемо вести толерантні спокійні, виважені і обґрунтовані дискусії. Вибачте за те, що вам доводиться бути присутнім на таких собачих боях. Іншими словами це не можна назвати”, – заявила вона.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!