"Євробачення"

главспец

Re: "Євробачення"

Повідомлення главспец » 24 травня 2021, 23:30

M_M писав:
главспец писав: вот и я помню: разом нас багато, нас не подолати...
24-те місце з 26 - це перемога? Ви ж про переможців питали, нє? За останні п'ять років, нє?
ну, лично я о том, чего помню... И кто из тех «переможцив» стал успешным в шоубизе?

M_M

Повідомлення M_M » 24 травня 2021, 23:57

главспец писав: И кто из тех «переможцив» стал успешным в шоубизе?
Це залежить від розуміння терміну "успєшний в шоубізе". Наприклад, АВВА...

а баба галамага

Повідомлення а баба галамага » 25 травня 2021, 00:18

Noex писав: Тада, до висот Вірки Сердючки їм, як до неба рачки, вибачаюся за свій французький :smoke:

у Вєркі всі пєстні - со сміслом, тут ти правий,

це тобі не сракою по сцені їздити

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2021, 00:21

главспец писав:
Noex писав: Тада, до висот Вірки Сердючки їм, як до неба рачки, вибачаюся за свій французький :smoke:
а кто может вспомнить (напеть!) шлягеры победителей евровидения, ну за последние пять лет?
разом нас багато :drag:

rad

Повідомлення rad » 25 травня 2021, 01:25

Pestilence писав:
разом нас багато :drag:[/quote]
участие в евровидении тогда было не самым умным ходом,
но сама песня тогда стала одним из символов помаранчевого майдана,
который кое-кому до сих пор муляет
нєдолго мучаться старушкам...

rad

Повідомлення rad » 25 травня 2021, 01:25

rad писав:
Pestilence писав: разом нас багато :drag:
участие в евровидении тогда было не самым умным ходом,
но сама песня тогда стала одним из символов помаранчевого майдана,
который кое-кому до сих пор муляет

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2021, 09:03

rad писав: который кое-кому до сих пор муляет
Да, так разочаровать людей и украсть их победу, это надо было еще уметь!

M_M

Повідомлення M_M » 25 травня 2021, 09:08

rad писав: участие в евровидении тогда было не самым умным ходом,
Це не просто дурний хід. Це руйнування досягнень. Символ революції перетворили на 24-те з 26. Тобто знишили.
І так було з усіи, до чого змогли дотягнутися брудні лапи кучмозграї.

главспец

Повідомлення главспец » 25 травня 2021, 11:24

M_M писав:
главспец писав: И кто из тех «переможцив» стал успешным в шоубизе?
Це залежить від розуміння терміну "успєшний в шоубізе". Наприклад, АВВА...
ок, кто ещё? Я так понимаю, отбирают для участия самых-самых от стран, потом кто-то из них, суперсверхсамый, побеждает, не?
И кроме АББА, дальше - пустыня?! Где мировые хиты от победителей?
Лохотрон...

rad

Повідомлення rad » 25 травня 2021, 11:52

M_M писав: І так було з усіи, до чого змогли дотягнутися брудні лапи кучмозграї.
до речі, гринджолів на ЄБ тягнув Томенко,
якого з дуже великою натяжкою можна притягнути до кучмозграї

rad

Повідомлення rad » 25 травня 2021, 12:02

абба стоит особняком, они и без ЕВ достигли б мирового уровня,
участие в конкурсе для них было поднять свою планку в самой Швеции, где весьма не любили англоязычных исполнителей, им приходилось чуть ли не на улице лично раздавать бесплатно билеты на свои концерты, полупустые залы были обыденным явлением

а в самой юропе было гораздо больше исполнителей-однодневок одного хита, чем участников конкурса

Фрося

Повідомлення Фрося » 25 травня 2021, 12:41

:pardon:
Кондратюк: “Пишу пepший i ocтaннiй пocт щoдo Євpoбaчeння 2020/2021… Я був члeнoм пpoфeciйнoгo жуpi вiд Укpaїни…”
23 травня 2021 р. 17:20
Тaк, пишу пepший i ocтaннiй пocт щoдo Євpoбaчeння 2020/2021 Я був члeнoм пpoфeciйнoгo жуpi вiд Укpaїни, тoму нe мaв пpaвa виcлoвлювaти cвoю думку з пpивoду виcтупiв учacникiв дo зaкiнчeння кoнкуpcу. В тoму чиcлi – пocти в пiдтpимку учacникa вiд Укpaїни. Отжe, cтиcлo: 1) Go A – мoлoдцi! Нe вipив, щo вoни мoгли пepeмoгти, aлe був впeвнeний, щo пicня Shum – кoнкуpeнтнiшa, нiж Solovei. Оcoбливo – її нoвe apaнжувaння, якe звучaлo нa cцeнi Рoттepдaмa. Пpo щo cкaзaв Кaтi ocoбиcтo в пpoгpaмi “Кoндpaтюк у пoнeдiлoк”. Бpaвo гуpту, бpaвo Нaцвiдбopу нa Євpoбaчeння, бpaвo тeлeглядaчaм Укpaїни, якi пpoгoлocувaли зa Go A. Нaйкpaщий виcтуп гуpту вiд Укpaїни. Гpинджoли тa ОТopвaльд пociли, здaєтьcя, ocтaннi мicця
2) Я cудив, як вiдчувaв, мaкcимaльнo чecнo в cвoїй cиcтeмi музичниx/пiceнниx кoopдинaт/упoдoбaнь/poзумiнь, гeoпoлiтикoю нe пepeймaвcя (пpo гoлocувaння зa учacникiв вiд Рociї – кpaїни-aгpecopa, нaпишу в пocтcкpиптумi). Як i iншi мoї укpaїнcькi кoлeги, як мeнi здaлocя. Очeвиднo, щo дeякi кpaїни ТУПО oбмiнялиcя 12-кaми, дeякi пpocтo тpaдицiйнo, нeзaлeжнo вiд учacникa, гoлocують зa ту чи iншу кpaїну. Кiпp тa Гpeцiя нa мoїй пaм’ятi пepeгляду Євpoбaчeння ( з 2003гo) щe жoднoгo paзу нe oцiнили oдин oднoгo iнaкшe, нiж нa 12 бaлiв! Якщo я нe пpaвий – випpaвтe. Рoжa ФК в кoмaндi М – цe мoвeтoн, aлe йoму цьoгo “нє пaнять”
3) Щoдo вiдcутнocтi oцiнки Литвi вiд нaшoгo жуpi, тo мoжeтe xeйтити cкiльки зaвгoднo, я нaвiть мoжу з вaми пoгoдитиcь, вpaxoвуючи вищecкaзaнi гeoпoлiтичнi “poзклaди”, aлe мeнi ocoбиcтo пicня i виcтуп “нe зaйшли”.
4) Укpaїнcькe пpoфeciйнe жуpi ЄДИНЕ, чия пepшa тpiйкa нaйкpaщиx учacникiв cпiвпaлa з тpiйкoю peзультaтiв Євpoбaчeння!!!
5) Мoїм ocoбиcтим фaвopитoм булa Фpaнцiя. Barbara Pravi тa її Voilà. Цiкaвo, щo кoли я впepшe був члeнoм нaцioнaльнoгo жуpi – нa дитячoму Євpoбaчeннi 2020 (paзoм з Кaтeю Пaвлeнкo!), пepeмoглa ” в oднi вopoтa” чapiвнa 11-piчнa Valentina з Фpaнцiї. З пicнeю J’imagine, яку нaпиcaлa для нeї…Barbara Pravi! P.S. Щoдo oцiнки учacницi з Рociї. Як нa мeнe, opгкoмiтeт Євpoбaчeння пoвинeн пepeйняти дocвiд УЄФА, i пoзбaвити мoжливocтi Укpaїнi oцiнювaти виcтупи учacникiв вiд кpaїни-aгpecopa, a Рociю – oцiнювaти учacникa вiд Укpaїни. Я ввaжaю aмopaльним oцiнювaти будь-щo i будь-кoгo, xтo пpeдcтaвляє кpaїну-aгpecopa! Для мeнe ocoбиcтo aгpecop зaвжди нa ocтaнньoму мicцi нeзaлeжнo вiд виду змaгaння! Музикa мoжe бути пoзa пoлiтикoю, музикaнти тa cпiвaки – нiкoли (мoвa пo тиx з ниx, у кoгo є мiзки i чecть). Igor Kondratiuk

Більше тут: https://1085.com.ua/ukraine/kondratiuk- ... 57-sypt1Cg
© ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Зображення

M_M

Повідомлення M_M » 25 травня 2021, 16:21

rad писав: тягнув Томенко
Шістка дрища, нє?

M_M

Повідомлення M_M » 25 травня 2021, 16:55

главспец писав: ок, кто ещё?
Джонні Логан, Селін Діон, Тото Котуніо... Щодо переможців останніх років - ніхто не знає, чи вони злетять, чи ні. Євробачення - тільки одне з багатьох місць боротьби за серця слухачів. Навіть участь у Євробаченні - це перемога кожного з учасників у межах своєї країни. Не варто зневажати кропітку працю на підставі особливостей власного (не)смаку.
До речі, мені дуже подобається Дамі Ім, що зайняла друге місце після Джамали.

главспец

Повідомлення главспец » 25 травня 2021, 17:11

M_M писав:
главспец писав: ок, кто ещё?
Джонні Логан, Селін Діон, Тото Котуніо... Щодо переможців останніх років - ніхто не знає, чи вони злетять, чи ні. Євробачення - тільки одне з багатьох місць боротьби за серця слухачів. Навіть участь у Євробаченні - це перемога кожного з учасників у межах своєї країни. Не варто зневажати кропітку працю на підставі особливостей власного (не)смаку.
До речі, мені дуже подобається Дамі Ім, що зайняла друге місце після Джамали.
действительно! И как я не понял... Есть же ещё и конкурсы красоты.

M_M

Повідомлення M_M » 25 травня 2021, 17:58

главспец писав: конкурсы красоты
Для слухачів, ага. :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 25 травня 2021, 18:14

M_M писав:
главспец писав: конкурсы красоты
Для слухачів, ага. :lol:
логично! Ведь певцы не только фонограммой пользуются, но и костюмами с декорациями, цвето-световыми эффектами, группами подтанцовки, не? Ну, для полноты восприятия...

rad

Повідомлення rad » 25 травня 2021, 18:29

вполне нормально, когда певцы хотят понравиться публике не только музыкой и пением, но и внешним видом, оригинальными прическами и ровными зубами,
не только "пестня года" в серсере - но и многие небесталанные исполнители запада стояли на сцене по стойке смирно,
естественно, это должно было уйти в прошлое, а не только демонстрация "внутренней красоты"

M_M

Повідомлення M_M » 25 травня 2021, 19:16

главспец писав: Ведь певцы не только фонограммой пользуются, но и
А фонограмами не тільки співаки користуються... і що? Ми тут начебто про конкурси та фестивалі де виконання пісні є головним, нє?

M_M

Повідомлення M_M » 25 травня 2021, 19:22

rad писав: это должно было уйти в прошлое
Деякі жанри досі потребують "стійки". І навряд чи це зміниться найближчим часом. Мова рухів не учора з'явилась, і не завтра зникне.

Відповісти