тупий наклеп вид тупого!
мой приятель - фан.охотник сам набивает патроны! Я ему предложил: а давай постреляем, сравним твои и покупные...
Не, ну ето - другое!
тупий наклеп вид тупого!
мой приятель - фан.охотник сам набивает патроны! Я ему предложил: а давай постреляем, сравним твои и покупные...
во! Наконец, можно узнать у знатока, сколько осталось, сроки выпуска и годности!
да...
Реально не подходит! И чего ето мне старшина выдал левые патроны?! А я не вник... Тупой, не?
"Пока у ніх в странє бардак, оні нєпобєдіми" (С)
стесняюсь спросить: многих уже "переозброили", а чем именно и кого?! И нужны иные патроны (набои)?M_M писав: ↑"Пока у ніх в странє бардак, оні нєпобєдіми" (С)
Про цинк з СРСР - це Ваші марення.
А реалії такі, що патрони мають бути комплектними до зброї. Йде процес переозброэння. І поки що потрібні патрони постачають з інших країн. Знати які саме патрони потрібні армії та будувати під них заводи мав би ПППП армовір, який замість цього масово відкривав фірмові магазини цукерок. Зараз ситуація нарешті зрушила з місця. Спостерігаємо.
Реально йде процес ОБЕЗзброєння України. Воно вигідне всім - і сходу, і заходу. Всім, окрім самої України й українців.
Штурмова гвинтівка M4-WAC-47, яку випускатиме "Укроборонпром" за ліцензією компанії США Aerocraft.
Гвинтівка створена на базі AR-15, і завдяки модульній конструкції у неї передбачена можливість зміни калібру шляхом заміни верхньої частини карабіна як під американський патрон 5,56×45 мм НАТО, так і під радянський 7,62×39 мм.