как нам обустроить глагне

Pestilence
Чефхелфер

Re: как нам обустроить глагне

Повідомлення Pestilence » 08 квітня 2018, 11:54

Vera писав:
08 квітня 2018, 11:21
два євро на місяць? я правильно зрозуміла? і домен скільки коштує раз на рік?
о! мабуть, тоді ті збори, або спонсорство треба прозорим робити. от такий-то юзер вніс 10 тис. доларів "на утримання клубу". і ми тоді бачимо, шо він пише і як він реагує. а так буде у вас тут точно така ж копія фупу через якийсь час, якби ви не пижилися.
Домен - продление на следующий год у Godaddy сейчас стоит около 620 гривен (392 грн домен + 224 за конфиденциальность). Прозрачность взносов должна быть, я в этом уверен. Тогда не будет и недомолвок о том, что я к примеру присвоил деньги. Кто вносил на домен - я написал в группе на ФБ.

10 000 зачем оперировать такими цифрами? Кто и зачем будет делать такие взносы? За такие деньги можно сделать форум с блекджеком и... и даже трошки влиять на общественное мнение. За 10 000 уе можно купить сайт, который будет приносить 500 уе в мес без всякой политики, только на рекламе.

Чуболхан

Повідомлення Чуболхан » 08 квітня 2018, 13:10

Pestilence писав:
08 квітня 2018, 11:54
Vera писав:
08 квітня 2018, 11:21
два євро на місяць? я правильно зрозуміла? і домен скільки коштує раз на рік?
о! мабуть, тоді ті збори, або спонсорство треба прозорим робити. от такий-то юзер вніс 10 тис. доларів "на утримання клубу". і ми тоді бачимо, шо він пише і як він реагує. а так буде у вас тут точно така ж копія фупу через якийсь час, якби ви не пижилися.
Домен - продление на следующий год у Godaddy сейчас стоит около 620 гривен (392 грн домен + 224 за конфиденциальность). Прозрачность взносов должна быть, я в этом уверен. Тогда не будет и недомолвок о том, что я к примеру присвоил деньги. Кто вносил на домен - я написал в группе на ФБ.

10 000 зачем оперировать такими цифрами? Кто и зачем будет делать такие взносы? За такие деньги можно сделать форум с блекджеком и... и даже трошки влиять на общественное мнение. За 10 000 уе можно купить сайт, который будет приносить 500 уе в мес без всякой политики, только на рекламе.
слушно! але, тут стрьомна ситуація буде: якщо хтось платить гроші, то його практично не забаниш, навіть якщо він буде поводити себе я к останній гандон, або він вимагатиме модераторські права.
Наслідок - юзери будуть залишати форум. Маємо не один приклад таких форумів та таких "спонсорів" чи "засновників".
Останній приклад: один навіть зараз на ДД хехекає.
Ще є один недавній приклад...

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 08 квітня 2018, 13:14

вот потому в штатах взнос в избирательную кампанию ограничен. вначале надо было действовать быстро, потому платили кто как решил. теперь можно например по 50 - 100 гривен в полгода. пачка сигарет - это не накладно?

Aelit

Повідомлення Aelit » 08 квітня 2018, 13:50

підтримую

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 квітня 2018, 14:00

Ніякого продажу привілеїв.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 08 квітня 2018, 14:03

Sintez писав:
08 квітня 2018, 14:00
Ніякого продажу привілеїв.
+

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 08 квітня 2018, 14:06

Так, це вже проходили, з Ватиканом, у середні віки.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

oven
щира українка

Повідомлення oven » 08 квітня 2018, 14:11

Чуболхан писав:
08 квітня 2018, 13:10
якщо хтось платить гроші, то його практично не забаниш, навіть якщо він буде поводити себе я к останній гандон, або він вимагатиме модераторські права.
Що за маячня? Я давала гроші, але ніяких преференцій не вимагаю. Просто треба себе поводити, як нормальна людина і у тебе не буде проблем. А якщо хтось буде з цього робити проблеми, то спільнота просто викине його і фсьо. На такий випадок ми можемо створити обговорення або голосування. Та й на такі справи завжди гроші дають нормальні притомні юзери. Слава Богу, сюди перейшли порядні люди.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 квітня 2018, 14:12

І я вважаю що внесення грошей має бути анонімним. Як у вікіпедії. Мені цілком вистачить морального задоволення. Інакше срач буде, згадайте історію про двісті гривень. Я Пестиленсу цілком довіряю, а звіт цілком можна публікувати і без імен. Просто цифри. НМД.
Хто не довіряє - просто не платить.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 08 квітня 2018, 14:15

Sintez писав:
08 квітня 2018, 14:12
І я вважаю що внесення грошей має бути анонімним. Як у вікіпедії. Мені цілком вистачить морального задоволення. Інакше срач буде, згадайте історію про двісті гривень. Я Пестиленсу цілком довіряю, а звіт цілком можна публікувати і без імен. Просто цифри. НМД.
Хто не довіряє - просто не платить.
+1

Vera

Повідомлення Vera » 08 квітня 2018, 14:19

взагалі ніде нема платних форумів в світі, окрім фупу. :lol: придумали, як нити і качати бабло з юзерів - то "на ремонти", то "на утримання".
результат ви всі бачите самі.
шо я цим хочу сказати - шо політика "взносів" погрожує вам закукленням і відривом від реальності. "самоелітизація" призведе вас до краху, як приводить до краху всі подібні утворення - ви будете дуже здивовані, коли поруч і внєзапно виникне якийсь новий "дурдом", який вас просто перемеле.
це просто така логіка подій.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 08 квітня 2018, 14:23

вера во всем мире есть политика членских взносов в КЛУБ. а форум.. если не платят юзеры, то платит хозяин. и он же определяет политику. потому нас и выкинули с швайнДД.

oven
щира українка

Повідомлення oven » 08 квітня 2018, 14:30

Vera писав:
08 квітня 2018, 14:19
шо я цим хочу сказати - шо політика "взносів" погрожує вам закукленням і відривом від реальності. "самоелітизація" призведе вас до краху, як приводить до краху всі подібні утворення - ви будете дуже здивовані, коли поруч і внєзапно виникне якийсь новий "дурдом", який вас просто перемеле.
А вам, а вас? :brun:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 квітня 2018, 14:31

Vera писав:
08 квітня 2018, 14:19
взагалі ніде нема платних форумів в світі, окрім фупу. :lol: придумали, як нити і качати бабло з юзерів - то "на ремонти", то "на утримання".
А нам пофіг що там де є.

І логіки я ніякої не бачу, пардон.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vera

Повідомлення Vera » 08 квітня 2018, 14:33

Pestilence писав:
10 000 доларів - це просто приклад з фупу. славік дав свєті на "ремонт і утримання фупу", вона за те дала йому кнопку і право робити там все, шо йому заманеться, і паралельно зробила ремонт в себе вдома. тепер от в неї якісь інші фінансові проблеми виникли, і їй треба їх якось закривати. закриє "вбивством фупу" і збере гроші "на відродження" з тих, хто там хоче дописувати шось. хто не дасть - піде в чорний список, і якщо не проявить свою хоча б на словах любов і похвалу свєті, наступним кроком в бан.
чи й не технологія. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 квітня 2018, 14:34

Питання як не зкурвитися й уникнути тиску теж потребує вирішення, й думаю вирішимо.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vera

Повідомлення Vera » 08 квітня 2018, 14:37

Sintez писав:
08 квітня 2018, 14:31
Vera писав: ↑
08 квітня 2018, 13:19

А нам пофіг що там де є.

будь ласка, вам ніхто не може заборонити ходити по граблях фупу і дурдому срайка, та і всіх форумів укрнету.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 квітня 2018, 14:38

Vera писав:
08 квітня 2018, 14:33
Pestilence писав:
10 000 доларів - це просто приклад з фупу. славік дав свєті на "ремонт і утримання фупу", вона за те дала йому кнопку і право робити там все, шо йому заманеться, і паралельно зробила ремонт в себе вдома. тепер от в неї якісь інші фінансові проблеми виникли, і їй треба їх якось закривати. закриє "вбивством фупу" і збере гроші "на відродження" з тих, хто там хоче дописувати шось. хто не дасть - піде в чорний список, і якщо не проявить свою хоча б на словах любов і похвалу свєті, наступним кроком в бан.
чи й не технологія. :lol:
Ну якщо й після такого там хтось залишицця, то він однозначно заслуговуватиме титулу "сказочьний дов....б".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vera

Повідомлення Vera » 08 квітня 2018, 14:39

Vollmer писав:
08 квітня 2018, 14:06
Так, це вже проходили, з Ватиканом, у середні віки.
ти маєш на увазі продаж індульгенцій? :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 квітня 2018, 14:51

Vera писав:
08 квітня 2018, 14:37
Sintez писав:
08 квітня 2018, 14:31
Vera писав: ↑
08 квітня 2018, 13:19

А нам пофіг що там де є.

будь ласка, вам ніхто не може заборонити ходити по граблях фупу і дурдому срайка, та і всіх форумів укрнету.

Їхніх граблів я не бачу. Хоча звичайно це не виключає наявність нових, наших ексклюзивних граблів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти