зато не злобный. Это плюс
юльки. перестаньте гнати халтуру в пропаганді
Re: юльки. перестаньте гнати халтуру в пропаганді
)))) палка о двух канцах. це атк само може бути гнила відмазка серунів які всрались прийти на здибанку. а враховуючи що ініціатором зздибанки був і є я - а всераєтесь ви - то таки вірогідніша моя версія. алое звісно у мерунів буде купа відмазок))) ріденько ріденько. але менше поважати ніж вже вас не можна. тож всьо путьом )) зи фупівці теж обдристались прийти на здибанку - пидріоти виключно водою))
ну мання юлькою телеканалу було б аргументом штатам поставити на неї. і з такими двома козирями - шшати і свій телеканал - йулька в 2014 перграла б кучеряву гниду що малчіка)))
просто "она" не бандит.
Вот в этом я её понимаю.
Как женщину.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

симптоматично що беня ніколи не ставив на юльку - хоча вони обидва з дніпра . як українець що цікавиться юдаїзмом і вивчає іврит - здогадуюсь чому
я знаю Филатова.
Он учился в той-же школе, что моя Кыця, на год младше.
И шо?
Этот пидарок был в школе деловым.
Предлагал сотрудничество, хто там, папа, мама, это уже пох, кто там резервы подключал...
Шо там щас сним?! продался деньгам и ему опять пох....
Это про украинцев, интересующихся иудаизмом.
Беня тоже не в израиловке подселился.
Так, что выводы твои - 2-го сорта.)
Думаю, это лучший результат.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

я свої висновки не виклав а ти їх відразу відніс до другого сорту)) ні чітал но асуждаю.))) стидна, маладойчілавєк
ты просто не в курсе.
Ты местный дурачёк.
Ты местный дурачёк.

бля - это деньги?
ладно, до завтра....
ладно, до завтра....

і хай вам присниться відповідь - чому бєня вважає юдіфь вальдемаровну за гавно. тут не лише те що беєня вважає юльку безрідною напівшиксою. бені на це насрать , йому взагалі на все насрать окрім бабок. так. спарва у бабках. а люди для психопатів т- а беня і юля саме психопати - лайно за визначенням.
- Pestilence
- Чефхелфер
Нє, я ж цілком серйозно..Навіщо українцю в Україні потрібен вузьковживаний єврит?
Звісно, якщо цей українець не збирається емігрувати до Ізраїлю
Єврит - мова вкрай немилозвучна, навіть навпаки..як для нашого вуха..Так що цей можливий аргумент теж відпадає
Звісно, якщо цей українець не збирається емігрувати до Ізраїлю
Єврит - мова вкрай немилозвучна, навіть навпаки..як для нашого вуха..Так що цей можливий аргумент теж відпадає