а смысл этой "могучей" мысли? Зачем лично ты, Богу? Для продвижения КОБосятины?
Ну, тогда и Элтон Джон - от Бога, не? Он тоже своё продвигает!
А "зайка", котра людей у Харкові закуячила, вона "культурна"? А з точки зору Кіплінговської Багіри хто "дикий" - вона чи застяний алкаш, котрий спить на асфальті біля генделика?

Тобі воно очевидно лише заважає. НМД, єссно.

перестань передергивать термины и подменять понятия. Повторяю факт - ребенок без воспитания в обществе человеком не становитсяSintez писав: ↑А "зайка", котра людей у Харкові закуячила, вона "культурна"? А з точки зору Кіплінговської Багіри хто "дикий" - вона чи застяний алкаш, котрий спить на асфальті біля генделика?
"Прошивка" однакова у всіх, ще раз повторю. Як БІОС у компах. БІОС же не винен, що хтось замість пристойної осі встановить якусь лєву глючну зборку? Турбуватися ж про свою ось-душу я маю сам, а не чекати, доки це за мене зробить піп чи ЮВ.
кастер тоже считает, что читать книги это лишнее
І? Стає звіром. Оцінити наскільки толковим звіром стає, ми не можемо.costashu писав: ↑перестань передергивать термины и подменять понятия. Повторяю факт - ребенок без воспитания в обществе человеком не становитсяSintez писав: ↑ А "зайка", котра людей у Харкові закуячила, вона "культурна"? А з точки зору Кіплінговської Багіри хто "дикий" - вона чи застяний алкаш, котрий спить на асфальті біля генделика?
"Прошивка" однакова у всіх, ще раз повторю. Як БІОС у компах. БІОС же не винен, що хтось замість пристойної осі встановить якусь лєву глючну зборку? Турбуватися ж про свою ось-душу я маю сам, а не чекати, доки це за мене зробить піп чи ЮВ.

Ти прочитав туєву хучу книжок, а не розумієш простісіньких речей.

хочешь поговорить про "прошивку Бога" у зверей?
да. Мне, вообще-то, интересно, сколько, по твоему, на Земле людей, учитывая твою антигуманистическую концепцию

хочешь поговорить про "прошивку Бога" у зверей?
да. Мне, вообще-то, интересно, сколько, по твоему, на Земле людей, учитывая твою антигуманистическую концепцию