Порохоботи у житті
Re: Порохоботи у житті
#AndriySkop
Зараз обов'язково мені хтось напише, що для чого таких взагалі згадувати і розповсюджувати їхні заяви. А для того, щоб ми постійно пам'ятали, яка у них насправді мета і щоб потім вони не могли заперечувати, що таке казали.
Зараз обов'язково мені хтось напише, що для чого таких взагалі згадувати і розповсюджувати їхні заяви. А для того, щоб ми постійно пам'ятали, яка у них насправді мета і щоб потім вони не могли заперечувати, що таке казали.

Всего два дня назад капитан ЗСУ Тарас Березовец получил из рук Петра Порошенко ключи от автомобиля, для того чтоб «приближать нашу победу». А уже сегодня благодаря этой машине, ему удалось захватить плацдарм в кафе на ул. Ярославов Вал в центре Киева.

Вашингтон скоро всё? 

Ні, я розумію, що Танька Чорновіл - блохаста псіна, але вигулювати її, тримаючи за волосся...
ПЄСуари вміють здивувати.(с)
ПЄСуари вміють здивувати.(с)

Представитель партии ЕС говорит что им не важны рейтинги....
Именно поэтому при передаче каждой конфеты и пачки спичек они таскают с собой 2 фотографа и аппаратуру для лучшего освещения.
Кстати, это где возле тебя грады падают чучело ты обоссаное?
Джокер
Именно поэтому при передаче каждой конфеты и пачки спичек они таскают с собой 2 фотографа и аппаратуру для лучшего освещения.
Кстати, это где возле тебя грады падают чучело ты обоссаное?
Джокер
Поки усі ховаються від КР по підвалах, у депутатки від ЄС із міста Суми знайшли паспорт РФ та відкритий ІП (аналог нашого ФОП)
Депутат міськради Нагірна Марина Юріївна з 2013 року громадянка РФ і, як виявилося, веде там бізнес.
Депутат міськради Нагірна Марина Юріївна з 2013 року громадянка РФ і, як виявилося, веде там бізнес.
Остатки партии, которая обосралась по полной.(с)