Так що відбуваєцця? Що хто й куди продає, я знаю, кеп. І шо? Знову будуватимемо развітой соціалізм, матеріально-технічну базу, з наступним переходом до комунізьму? Я нє. Пробували вже. Все зупиняєцця на етапі спецрозподільника.Нечай писав: ↑Є ленінська робота "Імперіалізм як остання та вища стадія капіталізму", де все розкладено по поличках. Якщо маєте бажання-ознайомтесь, бо краще нього я все одно не скажу. Тоді стає зрозумілим, к приміру, чому Зєля вимагає від світу санкцій проти Росії, тоді як Україна досі продає агресору титанову руду, яка потім вертається у вигляді "Калібрів" та "Кинжалів". Це, до речі. виявили в США, коли хотіли накласти санкції на російський титан.
Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
Чий Крим?Нечай писав: ↑Гірше мабуть тільки патріоти, що продають під час війни Рашці титанову руду та інші ніштяки, банкрутять військові підприємства, як той же КБ "Промінь" та розкрадають десятки мільярдів гривень в МО. До речі, ви в курсі, що Тетяна Чорновіл, за деякими відомостями, переучується з навідника "Стугни" на опрератора дронів. Самі догадаєтесь чому чи підказати?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Розкажи мені про мови програмування.Саня писав: ↑А знати дискретну математику, булеву алгебру та вміти оперувати у різних системи счислення та машинних кодах не треба? Для тебе Basic Input/Output System та асемблер основи? А який саме асемблер ти маєш на увазі? Розумні дяді настільки спростили спілкування з ЕОМ, що ти вже ці спрощення вважаєш основами.![]()

Навіщо тобі булева алгебра й різні системи числення, якщо ти зеленого поняття не маєш чим оперувати й що рахувати?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Стоят столы дубовые
Сидят жлобы здоровые
Без всякого понятия...(с)
Що у тебе за набір слів?
Сидят жлобы здоровые
Без всякого понятия...(с)
Що у тебе за набір слів?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Згідно міжнародного законодавства-український, а по факту-кацапський і якщо ви будете й далі хєрньою маятсь типу таких дурних запитань замість розбудовувати "оборонку"-кацапським і залишиться. Я все таки мав надію, що ви, хоча б місцями, розумна людина, раз КОБу читали, але з кожним разом ви самі мене переконуєте в звороьньому. Про Тетяну Чорновол не розповісте, чому вона хоче змінити спеціалізацію?
Слова як слова. Все впираєцця у твоє бажання їх зрозуміти.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Чому ж дурне? Поставив я його, чесно сказати, як перевірку, й не помилився. Бо на нього ти відповів із готовністю, бо відповідь проста й на твій погляд правильна. А от на попереднє запитанняНечай писав: ↑Згідно міжнародного законодавства-український, а по факту-кацапський і якщо ви будете й далі хєрньою маятсь типу таких дурних запитань замість розбудовувати "оборонку"-кацапським і залишиться. Я все таки мав надію, що ви, хоча б місцями, розумна людина, раз КОБу читали, але з кожним разом ви самі мене переконуєте в звороьньому. Про Тетяну Чорновол не розповісте, чому вона хоче змінити спеціалізацію?
відповіді нема. Я не здивований, практика НЕвідповіді на запитання зараз повсюдна. Що автоматично відкидає суспільство до мавпячого рівня, коли мовою спілкування й досягнення консенсусу стають стусани. При чому це притаманно не лише українцям, весь світ деградує до такого рівня. Не вперше, як я можу судити з "історії", із періодичністю десь сто років.
Чому Таня хоче міняти спеціалізацію? Ну наскільки я за нею спостерігав - тому що на щось толковіше у її голові не вистачає ресурсу. Це біда не її, а українського суспільства, котре не може знайти толковіших депуьатів й інших керівників. Біда системи управління.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Посатавлю тобі те ж питання, котре я не раз ставив емігрантам із України, зокрема Ользі: чому ви переїхали з України? Практично ніхто з вас не відповідає на нього.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Гм. Тобто, читання чогось складного робить людину розумнішою? Не можу погодитися.
По-перше, уточню, "читати КОБу" неможливо, бо це не книжка. Із матеріалами й книжками знайомився, так. І шо? Самих КОБівців, котрі іх писали, розумнішими ті матеріали не зробили. Ібо якби вони були розумними, то не підтримували б ідіоцьку кацапську ідею будувати минуле, а не майбутнє.
По-друге, "розумність" сама по собі нічого не дає. Все залежить від морально-етичних установок, котрі спрямовують ту розумність у якесь русло, як потік води. І вода врешті або крутить турбіну або поїть кущ картоплі, або зносить будинки, як страшний потік від зруйнованої Каховської плотини.
338116

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Слова, для початку, повинен розуміти той, хто їх використовує, бо з твого надування щік без розуміння сенсу виходить біліберда.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Відповідь проста-тому що в цьому уйобіщі, що збудували мєстєчкові жидки та сільські кугути під назвою "вільна Україна", нормальній людині жити неможливо. Річ навіть не в грошах, можна терпіти бідність, коли бачиш, що щось змінюється на краще. А в Україні збудували в черговий раз рай для шахраїв та крадіїв всєх мастєй, де крадуть всі, причому крадуть, як пише той же журнал "Тайм","так, наче живуть останній день і завтра ніколи не наступить". Тому Україна програла всі війни, які вона вела, програє й цю, якщо не станеться чуда і в нас не перестануть красти. Тому й мій син, що працює в Німеччині, сюди не хоче повертатись, бо звик до того, що начальство не найобує, чиновники майже не крадуть і діють закони. Він мені так і каже, що не зможе вже жити так, як жив. Я не жалію, що виїхав, жалію, що виїхав в Рашку. Помилка моя в тому, що я до Ющенка ще вірив, що в Україні можна збудувати щось нормальне, а потім вже було пізно їхати десь на Захід, вік не дозволяв починати все з нуля. Нинішня Україна-це та сама УНР і скінчить так само, але зараз немає тої альтернативи у вигляді більшовиків, що була тоді. Нинішня Рашка-це, дійсно, фашистська держава, яка заперечує навіть існування українців як нації і не приховує того, що хоче перетворити українців на росіян, а тих, кто цього не захоче-просто знищити. Подивіться інтерв'ю Циганових Дудю, там все це добре видно. Але якщо навіть в такій ситуації в Україні обкрадають армю та державу, то хто вам лікар?
Розумієте, Рашка-зло, але вона діє логічно, там ефективних бойових генералів нагороджують, а не садять в тюрму, як Червінського і не звільнюють, як Хоренка. Там перевели економіку на військові рейки, там випускаються дрони в промислових масштабах, там довели випуск снарядів до 10 тисяч на день, випускають нові системи РЕБ. Там не хапають людей на вулицях, платять контрактникам добрі для Рашки гроші, щоб ті самі йшли в армію. А в Україні замість цього телемарафони, економічно війну Україна вже програла. Таня Чорновол збирається перевчатись у оператора дронів по банальній причині-немає ракет для "Стугн". Бо Зеленський з Гетьманцевим заблокували роботу КБ "Промінь", що випускало "Стугни" та "Нептуни" і це під час війни! Тому Захід рано чи пізно втомиться від цього разпіздяйства, перестане допомагати і доведеться підписувати мир на умовах Рашки. А це кінець держави Україна, бо Хуйло через якийсь час піде далі, мобілізувавши жителів захоплених областей, українці знову воюватимуть з українцями, доки Україна не скінчиться. Будь-яке перемир'я-це смерть держави. І тепер ви мені дайте відповідь-що робити в такій ситуації розумним людям, коли українці в черговий раз загнали самі себе в глухий кут?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Дякую, принято. Постає наступне питання - а ХТО має будувати розумну, толкову, раціональну, глобальномислячу етк Україну, якщо всі розумні, толкові, раціональні й глобальномислячі ледь що - валом валять з України на всі боки?
(Насправді виділені курсивом слова - гіпербола)

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А якщо я ризикну відредагувати твою фразу
, як думаєш, чи не ближче до істини це буде?Помилка моя в тому, що я до Ющенка ще вірив, що в Україні можна збудувати хтось мені збудує щось нормальне

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Що до вікіпедичного лінку, як завжди, найкраща відповідь то твої словаSintez писав: ↑Ти любиш гугль і вікіпєдію, я знаю.
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F% ... %96%D1%8F)
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Уже висить.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Мої відповіді незмінні - частіше дивитися у дзеркало, сиріч бути самокритичними, визнавати свої помилки, і вчитися, вчитися, вчитися(с) хоча б на них, якщо не вистачило ума вчасно вчитися на чужих.Нечай писав: ↑ Зеленський з Гетьманцевим заблокували роботу КБ "Промінь", що випускало "Стугни" та "Нептуни" і це під час війни! Тому Захід рано чи пізно втомиться від цього разпіздяйства, перестане допомагати і доведеться підписувати мир на умовах Рашки. А це кінець держави Україна, бо Хуйло через якийсь час піде далі, мобілізувавши жителів захоплених областей, українці знову воюватимуть з українцями, доки Україна не скінчиться. Будь-яке перемир'я-це смерть держави. І тепер ви мені дайте відповідь-що робити в такій ситуації розумним людям, коли українці в черговий раз загнали самі себе в глухий кут?
Щодо "кінця держави" - на мій погляд він уже настав, як мінімум у 2010. Те, що нині звецця державою - всього лише вивіска. В цьому нема нічого апокаліптичного, коли це станецця у решти "держав" - лише питання часу. "Світ змінився", як писав Толкієн. Уже зараз пів України воює із ордою практично незалежно, і, більше того, я УПЕВНЕНИЙ, що якби не ці люди (зокрема у Сумах), то фронт у кращому разі проходив би десь під Вінницею. Взірець "державної" діяльності - херсонщина.
(До речі, саме тому амери розраховували саме на те, що хуйло льогко візьме Україну - не врахували народ)
Держави нині - як велосипед для Електроніка.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А як і чому Таня опинилася там взагалі? Тобто чому передислокувалася із зали ВР на фронт, як думаєш?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це з чиєї точки зору дивитися. Із точки зору жителів Кончі-Заспи, Пущі-Водиці й решти подібних чудових сіл, котрі є практично коло кожного міста, все змінювалося на краще всі 30+ років.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я теж заперечую. Тобто я взагалі заперечую існування "націй і національностей" як таких. У людини є багато антропометричних параметрів - зріст, вага, розмір ноги, колір очей, етк. А "національності" нема. Це вигадка, якій від сили років 200.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!