ты не получишь ответов на эти вопросы, пока не разберешься, что такое человекSintez писав: ↑А якби, справді, я вважав себе китайцем? Ти по-іншому ставився б до моїх слів? Чи моїх справ?
У нашому місті живе жінка... ну коротше вона негритянка. Ну видать мама зогрішила в молодості з негром... Вона хто? Українка? Росіянка? Яка мені різниця? Вона ість український хліб, розмовляє російською... Хто вона?
Катастрофа освіти, куди ми котимося?
Re: Катастрофа освіти, куди ми котимося?
ХЖВСУ
А якби, справді, я вважав себе китайцем? Ти по-іншому ставився б до моїх слів? Чи моїх справ?
У нашому місті живе жінка... ну коротше вона негритянка. Ну видать мама зогрішила в молодості з негром... Вона хто? Українка? Росіянка? Яка мені різниця? Вона ість український хліб, розмовляє російською... Хто вона?
Дяки, буде час почитаю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нах мені твій берг? Люди - не безмозклі частинки (хоча щодо частинок не певен, може моск і єсть, але маленький). Кожна людина - це цілий Всесвіт!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це добре, що Ви читаєте Сталіна, а не тупо (як 99%) вірите ящику. Так от, зверніть увагу: уже в 1920 Сталін відділяв догматиків-тріпачів від практиків. Через 33 ж роки вийшла робота "Об экономических проблемах социализма в СССР", котра по суті поставила жирний хрест на політекономії мраксизму... тобто на основі, фундаментові, на якому мраксизм тримаєцця. Сталіна швидко вбили, роботу обрекли на забуття, а мраксизм остаточно став по суті церковною безсумнівною догмою. Котра все одно здохне остаточно, як би досі не реанімували її кадавер.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Собою.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Человек есть мера всех вещей,©

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Человек не ящик.
Соответственно не может служить мерой.
Мера и Человек - понятия не совместимые - моё твёрдое убеждение...
Как образное выражение - "мерять собою" - принимается.
Как образное)
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

зачётно...
А Ленина?
Брежнев тоже немало нацарапал...
Гитлер
Гебельс тоже писал.
Множество убийц мучаясь во снах нанимали писателей, обосновывали необходимость... мне-то что?
Они что, перестанут быть убийцами?! нет...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Це питання віри.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Можна не читать. Але осуждать.
Блін, десь я це вже чув...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А шо, Брєжнєв теж був убійца?..

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

почитай Гарри Гаррисона, только не то, что в совке печатали, потом расскажешь.
А, и Кафку...

- Перехожий
Чехословакия? Брежнев помер в 1982. А Афганистан начался в 1979.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

Афганистан - где-то там... а тут браццкий народ решил отделится... в Прагу на танках!!! трамваи давить...

Когда формируешь сознание читая мемуары серийных убийц - оно выходит несколько деформированным.
Философия - вот окно возможностей!
Философия - вот окно возможностей!

- Перехожий
Афганистан, насколько я знаю, был едиственной пограничной страной с Россией (и СССР), с которой не было войны. До того.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!!