Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2023, 13:27

Нечай писав: План Зеленського зрозумілий-ви нам ПОВИННІ поставляти зброю, а ми й далі будемо красти десятками мільярдів із бюджету.
Спробуй поглянути на це як лікар. Зєленський і його оточення - не причина, а симптом. Такий же, якими були комуніст Кравчук, комуніст і "красний директор" Кучма, комуніст із 23 років і просто паскуда Ющенко, безпартійний стукач Янук, барига Порох... Починаючи з Кучми, народний організм борецця із хворобою, але замість одного мудака й паразита на шию йому влазить новий, із "хлопцями(с)", котрих "не чипайте(с)". Як кажуть, якщо третій чоловік б'є по морді, то справа не у ньому, а у морді.

Щось не так у датьськім королівстві, пробзділося щось, як класик казав. Що і як пробзділося, причини, і способи лікування /
прибирання лайна необхідно з'ясувати.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2023, 13:47

Тиск у котлі критичний.

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2023, 14:14

Дуже схоже, що Зєля всьо.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2023, 14:22

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2023, 14:24

Зєля, хайп закінчився...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2023, 14:30

А починалося все з того, що у перший день свого президенства Зєлєнський неконститутиційно розігнав Верховну Раду.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 07 листопада 2023, 14:36

Sintez писав: Тиск у котлі критичний.

Як ви не бачите, що всю оцю тираду можна вкласти в одне речення: "Кац прєдлагаєт сдаться."? Я вже писав про те, що БУДЬ-ЯКЕ перемир'я-це програш війни і загибель держави Україна, загибель нації. Втім, по вашій логіці, якщо нації нема-то і шкодувати нема за чим, я ж вас правильно зрозумів? У цього грантожера і погоняло відповідне-Соскін, він раніше сосав у Заходу, тепер. видно, присосався і до Хуйла. В мене таке відчуття, що Синтез років десять тому і теперішній-це зовсім різні люди.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 07 листопада 2023, 15:46

Нечай писав:
Sintez писав: Тиск у котлі критичний.

Як ви не бачите, що всю оцю тираду можна вкласти в одне речення: "Кац прєдлагаєт сдаться."? Я вже писав про те, що БУДЬ-ЯКЕ перемир'я-це програш війни і загибель держави Україна, загибель нації. Втім, по вашій логіці, якщо нації нема-то і шкодувати нема за чим, я ж вас правильно зрозумів? У цього грантожера і погоняло відповідне-Соскін, він раніше сосав у Заходу, тепер. видно, присосався і до Хуйла. В мене таке відчуття, що Синтез років десять тому і теперішній-це зовсім різні люди.
Різні мабуть. Поживи рік під обстрілами, поділишся досвідом.

Я теж за все хороше. І проти всього поганого. Я обома руками за створення нових вундервафлів, про які мріє Залужний. І за нові підходи. Одне запитааня - ХТО це зробить? Вам поганий Арестович, Соскін, я. Ок. Хто тоді?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 07 листопада 2023, 22:38

Різні мабуть. Поживи рік під обстрілами, поділишся досвідом.

Я теж за все хороше. І проти всього поганого. Я обома руками за створення нових вундервафлів, про які мріє Залужний. І за нові підходи. Одне запитааня - ХТО це зробить? Вам поганий Арестович, Соскін, я. Ок. Хто тоді?
Мені поганий? Та мені якось похер, мене ж не бомблять. Поки що. Хоча не так давно вже прилітало, навіть в німецькій пресі було, син звідти по Скайпу дзвонив, цікавився. А я якраз спав і нчого не чув, хоча воронка була метрів десять вглиб. Це ж ви повинні перейматися тим, щоб країною керували професіонали, люди справи, а не пистоболи типу Арестовича. Як ви гадаєте, чому цивілізований світ, в тому числі й немало росіян, підтримує Україну?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 08:21

Нечай писав: Мені поганий? Та мені якось похер, мене ж не бомблять. Поки що.
Не поки що, а УЖЕ. Ви в окупації. Україну у 1920-1940 теж ніхто не бомбив.
Нечай писав: Це ж ви повинні перейматися тим, щоб країною керували професіонали, люди справи, а не пистоболи типу Арестовича
Повинні, да. Як і у всіх інших країнах. Принаймні теоретично. Але на практиці, спостерігаючи за такими як Саня або напримєр Віра, котрої щось не видно, у мене особисто виникають великі сумніви у тому, що вони це усвідомлюють. Вони чинять куди простіше - знаходять когось, кого можна оголосити ворогом, і героїчно "боряцця" із ним(и). Це дозволяє спати спокійно зі стійкою ілюзією виконаного обов'язку, при тому прикладаючи мінімум розумових зусиль.
Так само і з "виборами" - головне - вибрати найбільшу толпу і бігти із нею в ногу. Куди бігти - скажуть. Або у серіалі покажуть.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 08:25

Нечай писав: Як ви гадаєте, чому цивілізований світ, в тому числі й немало росіян, підтримує Україну?
Тому що тут іще є надія. Саме тому, що тут такий бардак, країна не перебуває під жорсткою окупацією. І схід, і захід намагаюцця виправити цю "недоработку", захід за допомогою бабла, схід - тупою військовою силою, вбивством і терором.

Занадто ласий шмат.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 08:27

Ясно, чому Кривоноса так ненавидить Зєля.

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Саня

Повідомлення Саня » 08 листопада 2023, 10:14

Sintez писав: Принаймні теоретично. Але на практиці, спостерігаючи за такими як Саня або напримєр Віра, котрої щось не видно, у мене особисто виникають великі сумніви у тому, що вони це усвідомлюють. Вони чинять куди простіше - знаходять когось, кого можна оголосити ворогом, і героїчно "боряцця" із ним(и). Це дозволяє спати спокійно зі стійкою ілюзією виконаного обов'язку, при тому прикладаючи мінімум розумових зусиль.
Та, да зарозумілі пиздоболи-невігласи, типу тебе, то взірець прикладання розумових зусиль.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 листопада 2023, 12:24

Sintez писав:
Нечай писав: Як ви гадаєте, чому цивілізований світ, в тому числі й немало росіян, підтримує Україну?
Тому що тут іще є надія. Саме тому, що тут такий бардак, країна не перебуває під жорсткою окупацією. І схід, і захід намагаюцця виправити цю "недоработку", захід за допомогою бабла, схід - тупою військовою силою, вбивством і терором.

Занадто ласий шмат.
Я б назвав дві основні причини. Перша-за сімдесят років після Ялтинської конференції кордони країн практично не змінювались. Країни могли розпастися, але жодна країна за цей час не "відкусила" у іншої жодного клаптика спірної території. Тобто система колективної безпеки худо-бідно, але діяла. Але якщо завоювання Росії будуть легітимізовані, то вся ця система піде по відомому жіночому органу, оживуть десятки прихованих територіальних конфліктів і почнеться такий лютий піздорєз, що мало нікому не покажеться! А друга прична-що коли Україна в силу свого необмеженого ідіотизму віддала ядерну зброю, то отримала гарантії безпеки у вигляді Будапештського меморандуму. Який, до речі, ніхто з підписантів НЕ РАТИФІКУВАВ, в тому числі і САМА Україна! А зараз, якщо Україна програє, то багато хто зрозуміє, що ніякі гарантії в цьому світові не діють і єдине, що гарантує власну безпеку-це наявність у себе ядерної зброї. Деякі країни, к приміру, та ж Бразилія чи Іран, вже на низькому старті. І почнеться неконтрольоване розповзання ядерної зброї по планеті і ніхто, в тому числі й США, цьому запобігти не зможе, бо доля України у всіх буде перед очима. Ось чому України допомагають, інакше нікому і на хер не було б потрібне це Зімбабве у центрі Європи, рай для ідіотів та шахраїв. Але ж українці, в силу своєї ментальності, якої, по вашому, немає, ухитряються просрати навіть цю допомогу, крадучи так, що США і Європа потихеньку офуєвають! Якщо це не ознака нації, тоді що? Чому в такій самій ситуації британці об'єдналися і виграли війну, а українці її просирають? І в світу закономірно постає питання-а на хєра допомагати цим ідіотам, які вміють добре тільки красти і знищувати самих себе? Саме це я й передбачав ще десять років тому і про це попереджав, що тоді сприймалося як кацапська агітація.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 13:35

Яка ж загадка. Хто ж тебе послухає, Слава. Ти страшний і для хуйла, і для Зєлі, і для Байдена.

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 13:50

Нечай писав: Я б назвав дві основні причини. Перша-за сімдесят років після Ялтинської конференції кордони країн практично не змінювались. Країни могли розпастися, але жодна країна за цей час не "відкусила" у іншої жодного клаптика спірної території. Тобто система колективної безпеки худо-бідно, але діяла. Але якщо завоювання Росії будуть легітимізовані, то вся ця система піде по відомому жіночому органу, оживуть десятки прихованих територіальних конфліктів і почнеться такий лютий піздорєз, що мало нікому не покажеться!
На мою думку, 3,14здорєз уже почався, і він не міг не початися. У відео яке я запостив вище, Слава Мальцев спробував, і нмд досить непогано, пояснити це застосовуючи апарат і термінологію марксизму-ленінізму. Навіть на ньому видно, що світ зайшов у глухий кут. Система суспільних відносин кардинально застаріла, розвиток техніки такий, що уряди, чиновники, армія й взагалі все суспільство опиняюцця у стані вокзального злодюжки, від котрого вимагаєцця керувати яжерним реактором. Ну подумай сам, нафіга нині потрібні кордони? Кому, для чого? І сам дійдеш висновку.
Світ опинився у заручниках у кількох шайок дебілів, із цим треба щось робити.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 13:58

Нечай писав: А друга прична-що коли Україна в силу свого необмеженого ідіотизму віддала ядерну зброю, то отримала гарантії безпеки у вигляді Будапештського меморандуму. Який, до речі, ніхто з підписантів НЕ РАТИФІКУВАВ, в тому числі і САМА Україна! А зараз, якщо Україна програє, то багато хто зрозуміє, що ніякі гарантії в цьому світові не діють і єдине, що гарантує власну безпеку-це наявність у себе ядерної зброї. Деякі країни, к приміру, та ж Бразилія чи Іран, вже на низькому старті. І почнеться неконтрольоване розповзання ядерної зброї по планеті і ніхто, в тому числі й США, цьому запобігти не зможе, бо доля України у всіх буде перед очима. Ось чому України допомагають, інакше нікому і на хер не було б потрібне це Зімбабве у центрі Європи, рай для ідіотів та шахраїв
От саме із винаходом ядерки, у 1945 році старий світ і здох, про що я вище й написав. Мафії, котрі царюють у "державах", опинилися у стані малих дітей, котрі граюцця на сіннику, у декількох із них у кишені лежать сірники. Але навідміну від дітей, керують йопнуті старі пердуни, котрі шантажують світ.

Надіюся, я зміг пояснити.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 14:08

Нечай писав: Але ж українці, в силу своєї ментальності, якої, по вашому, немає, ухитряються просрати навіть цю допомогу, крадучи так, що США і Європа потихеньку офуєвають! Якщо це не ознака нації, тоді що? Чому в такій самій ситуації британці об'єдналися і виграли війну, а українці її просирають? І в світу закономірно постає питання-а на хєра допомагати цим ідіотам, які вміють добре тільки красти і знищувати самих себе? Саме це я й передбачав ще десять років тому і про це попереджав, що тоді сприймалося як кацапська агітація.
Про ментальність я нічого не казав. Не плутай. Я казав, що вигадкою й шахрайством є приліплення "національного" ярлика на окрему людину. Як і "класова теорія".

Але я розумію, про що ти. Умовно це можна назвати місцевими традиціями. Або укладом. Саме його я намагаюся зламати. Аборигенам не подобаєцця, єссно.

Вибір простий - включаємо голову, виправляємо помилки й розвиваємося, або чергова катастрофа і смерть. До більшості як завжди доходить туго, у свідомість вшита паразитична ідеологія, котра тягне на дно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 08 листопада 2023, 14:12

А ядерка не допоможе нікому. До речі, у Бейруті її пробували застосувати - і шо? Допомогло?

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 08 листопада 2023, 17:06

Sintez писав: Але я розумію, про що ти. Умовно це можна назвати місцевими традиціями. Або укладом. Саме його я намагаюся зламати. Аборигенам не подобаєцця, єссно.

Вибір простий - включаємо голову, виправляємо помилки й розвиваємося, або чергова катастрофа і смерть. До більшості як завжди доходить туго, у свідомість вшита паразитична ідеологія, котра тягне на дно.
Я не сумніваюся ніскільки, що ви українець, бо тільки українці люблять в сотий раз винаходити велосипед. Навіщо придумувати щось нове, коли є добре себе зарекомендоване старе? Чим погані слова "нація" чи "народ"? Я розумію. про що ви хочете сказати-що зараз буржуазія пробує розділяти людей за національною ознакою і видає свої особисті інтереси за національні. Але це не означає, що націй чи народів не існує. Так само ви відкидаєте класову боротьбу, хоча вона завжди була та нікуди не ділась. Ви практично не читали ні Леніна, ні Маркса, а беретесь їх критикувати. Я ж колись вам рекомендував прочитати хоча б роботу Леніна "О продовольственном налоге", щоб хоч зрозуміти, що то була за людина. Але ж, схоже. ви навіть і цього не зробили, я вже не кажу про такі його роботи, як "Государство и революция" і "Капитализм как высшая и последняя стадия капитализма", де він більше ста років тому описав все те, що коїться зараз в Україні та світі. А коли немає фундаментальної бази, то навіть Арестович буде здаватися гєнієм от ума-с.

Відповісти