Припускаю. Але залишаюся при своїй думці, всі розмови про корисність паразитів - після того, як розквітнуть 100500 квітів на квадратному, і ми то оцінимо.тигрик паласатий писав: ↑ .........................................................................
....................Вона зараз під впливом.
Я знову не спрацювався...
Re: Я знову не спрацювався...
Участь в голосуванні - є формою колаборації
послужливо підставляти вуха - то її добровільний вибіртигрик паласатий писав: ↑ Вона зараз під впливом.
нехай
- тигрик паласатий
Vollmer писав: ↑Припускаю. Але залишаюся при своїй думці, всі розмови про корисність паразитів - після того, як розквітнуть 100500 квітів на квадратному, і ми то оцінимо.тигрик паласатий писав: ↑ .........................................................................
....................Вона зараз під впливом.

- тигрик паласатий
Їй треба на це відкрити очі. Вона вірить.Тетяна_Д писав: ↑послужливо підставляти вуха - то її добровільний вибіртигрик паласатий писав: ↑ Вона зараз під впливом.
нехай
ну не знаю во что она верит. вот в то, что она верит будто избавившись от глистов, мы снова пожелаем их завести я вижу. но разделять с ней эту веру не желаю.

марнотигрик паласатий писав: ↑ Їй треба на це відкрити очі. Вона вірить.
і небезпечно
одного разу - коли Вера аж надто захопилася публічними закликами до мене полюбити Тамилу - я наважилася через приват пояснити їй своє право уникати будь-яких контактів з тією людиною
але локшини на Вериних вухах на той момент напевно було вже настільки багато плюс природня непорядність дозволила їй миттю вивалити у паблік той приват (фактично - мою просьбу дати мені спокій зі своїми закликами полюбити Тамилу)
так що облиш її, тигрику
на жаль, бувають люди які нездатні чути інших і визнавати їхнє право на своє бачення
там это уже не "подии", а "состояние". перманентное. сейчас совсем раздрай. педроты вдруг утратили опору в виде полностью подножной модерации - в свете срача слява и света начали строить из себя "демократов" и правдолюбов. а потому просто по воплю ополоумевшего кабса или борделя сейчас не банят и им приходится отгавкиваться от обнаглевших непедротов. теперь там универсальны довод - ты юлек или кацап.

- тигрик паласатий

- тигрик паласатий
А мені найсмішніше, що той фотік, за згадку про який перебанили купу людей, то це іграшка, порівняно із іншими свєткіними оборудками. Кацапська гидка хабалка сліпкімєручьонкамє.asmodey писав: ↑ там это уже не "подии", а "состояние". перманентное. сейчас совсем раздрай. педроты вдруг утратили опору в виде полностью подножной модерации - в свете срача слява и света начали строить из себя "демократов" и правдолюбов. а потому просто по воплю ополоумевшего кабса или борделя сейчас не банят и им приходится отгавкиваться от обнаглевших непедротов. теперь там универсальны довод - ты юлек или кацап
Угу ещё и новый термин начал приживатся полупокер. А то все гандболист да гандболисты. 

та я вижу там вообще собрались такие "волонтеры" и защитнеги", шо ховайся.
інший на місці Свєти вже не знав би куди очі подіти від сорому, а вона звично тримає голівку
та славик не лучше.. оженывся дурак, та взяв дурнувату, як нэ зналы шо робыть - пидпалылы хату.

одни мы, отстреливаясь отошли в боевых порядках.

Найважчий вид бою, у відступі. Так кажуть классєкі тактєкі і стротєгії.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- тигрик паласатий
и сохранили личный состав

На УП ? Бугога. Это место такое. Там мораль тухнет. Начиная с АП которая дружила с Литвином и продолжая "спонсорством" Лещенко, который "занял" деньжат на хату.
Типа АП не читает и не в курсе. Бугога. Помницааже мегапост - буду мочить всех, но особенно юльков. Бо недорого. Бикова ж не просто "подруга АП".
Не буду відділяти. Воно хз що вийде. Нехай буде, щоб дурь кожного було видно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!