а що там робити? З равшаном радіти перемогам Петра? Він свою роботу виконав
Я знову не спрацювався...
Re: Я знову не спрацювався...
да уж. даже такая сволочь брезгует теми охуйками... кодло может гордиться. 

эта упоротая кацапка светабыкова уже умудрилась обвинить Шевченка в эпигонстве Лермонтова https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1002681.0
ХЖВСУ
Это давно уже не человек, а диагноз. Как и Слав с Турчем.costashu писав: ↑ эта упоротая кацапка светабыкова уже умудрилась обвинить Шевченка в эпигонстве Лермонтова https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1002681.0
На фупе уже пошли цитаты с дд.
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1000882.480
Re: Як помножити на нуль репутацію МГ42 і фома ліпецький , зробили це в цій темі як власники уа-полі
тарадайка
30 квітня 2018 13:36:41
IP/Host: 62.122.202.---
Вера, дурдом2
Цитувати
я вже помітила окопи набагато раніше, ніж вони реально з'явилися і неодноразово попереджала про них на фупі ще. задовго до того, як хуйло напало на україну. але ж мене ніхто не хотів чути! всі були зайняті стразікамє і бюстікамє пушкіна і проклинали голодоморську свічку. сьостри особливо в цих темах з трусів вискакували.
і в результаті на чому хуйло розвело кримчан і домбасян? та на тої ж ненавісті до "інших" ( бандерівці - хоча де були ті бандерівці, хто їх бачив? ) і на жадібності - все їм мало було. жили-жиріли, каталися, як сир в маслі. а київ їм все недоплачував, такі фашисти!
і шо вони отримали тепер? омріяні дві пензії під обстрілами і понаїхавших до них озброєних бурятів? а кримчани тепер також жиріють, текуть там вже молочні рєки і виросли кісєльніє бєрєга?
оця технологія - ненавісті і жаби і спрацювала, щоби прийшла війна. прикро, що ви досі того не розумієте.
---
Re: Як помножити на нуль репутацію МГ42 і фома ліпецький , зробили це в цій темі як власники уа-полі
тарадайка
Вера, дурдом2
Цитувати
я вже помітила окопи набагато раніше, ніж вони реально з'явилися і неодноразово попереджала про них на фупі ще. задовго до того, як хуйло напало на україну. але ж мене ніхто не хотів чути! всі були зайняті стразікамє і бюстікамє пушкіна і проклинали голодоморську свічку. сьостри особливо в цих темах з трусів вискакували.
і в результаті на чому хуйло розвело кримчан і домбасян? та на тої ж ненавісті до "інших" ( бандерівці - хоча де були ті бандерівці, хто їх бачив? ) і на жадібності - все їм мало було. жили-жиріли, каталися, як сир в маслі. а київ їм все недоплачував, такі фашисти!
і шо вони отримали тепер? омріяні дві пензії під обстрілами і понаїхавших до них озброєних бурятів? а кримчани тепер також жиріють, текуть там вже молочні рєки і виросли кісєльніє бєрєга?
оця технологія - ненавісті і жаби і спрацювала, щоби прийшла війна. прикро, що ви досі того не розумієте.
---
Похоже скандал с модерацией искусственно подогревается - типа "шкандаль-маркетинг"
Без впливу на модерацію справжнього, грандіозного шкандалю не зробиш.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Это к тарадайке. Я ж цицирую.
Дякую.Archer писав: ↑ https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1000882.480
тарадайка
Вера, дурдом2
Цитувати
---