Зеленський - президент
Re: Зеленський - президент
Это выборча посала, плямк-плямк неможу ничого зробити, плямк-плямк...,
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Ничего, холопам скоро будет не до смеха.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

ШОК президента. Оглянувши Бориспільську лікарню. Інсуліну людям не видавали 2 місяці. Як це можливо.
Дик холопам не до сміху вже років дясять. Це якщо не брать за великим рахунком...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Где реакция Зе?!
Он же такой крутой мэн?

Це, фактично, планова підготовка Одеси до кацапського десанту.
Рішенням суду, який, формально, незалежний і самостійний.
Наявність близького аеродрому робить десант неможливим, то буде м'ясорубка.
А теперішні кацаповійська спроможні заходити в місто, виключно, як Гіркєнд у Донецьк, без спротиву, походною колоною, із зупинками на чай і оправіться.
Суд не має меж компетенції, виходить. А судді - взяли гроші, і їм пофіг.
За умов, коли у нас нема флоту, авіація залишається єдиним запобіжником раптової кацапської агресії.
Тому пєціки, фактично, розвалювали штурмову авіацію, відмовилися прийняти F-18 від Канади, поставили в скрутні умови льотний склад, т.д.
Отже, коцапська агентура являє собою єдиний корпус, і в пєціках, і в ригах, і серед мерзьких "крєпкіх хазяйствєнніков". Ну, власне, сумнівів було небагато.
Якщо це прокотить, то роздягання державної безпеки і оборони прискориться, пацани зрозуміють, що - можна !!! Що все - безкарно, і з бонусом, у вигляді кацапських грошиків.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Зе в порту
Нас цікавить, коли державні буксири здаються за півціни, коли єдиний в'їзд в порт контролюється приватною компанією – заступник глави офіса президента Олексій Гончарук
Гончарук: чому порт за рік втратив 15% вантажопотоку

Нас цікавить, коли державні буксири здаються за півціни, коли єдиний в'їзд в порт контролюється приватною компанією – заступник глави офіса президента Олексій Гончарук
Гончарук: чому порт за рік втратив 15% вантажопотоку
Michael Shtekel
@mishajedi
Читать Читать @mishajedi
Зеленський директору порта: "а яка у вас зарплата? 125 тисяч? А в мене 22".
Директор порта так трусился пока речь толкал как первокурсник на экзамене)))

Michael Shtekel
@mishajedi
сейчас10 минут назад
Я хочу щоб ви написали заяву про звільнення - Зеленський в.о. голові Державної фіскальної служби Олександру Власову
Зеленський чекав, що Власов звільнить деяких своїх підлеглих, а той відправив їх у відпустку. Власов казав, що люди вже написали заяви на звільнення, але це йому не допомогло
13 липня на Одещині Президент відвідає Одеський морський порт та ознайомиться з проектом розвитку його контейнерного й зернового терміналів.
Глава держави також проведе нараду з питань розвитку морських портів України та заслухає інформацію про стан розслідування справ щодо нападів на активістів і журналістів в Одесі.
Після цього Володимир Зеленський відбуде на Херсонщину, де огляне інфраструктуру та умови перетину на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар», а також проведе нараду з питань реалізації проектів облаштування пунктів «Чонгар» та «Каланчак».
Президент представить новопризначених голову Херсонської обласної державної адміністрації та постійного представника Президента України в АР Крим.

Слушаю прямой эфир.Зе с командой приехали во "все оружии" в порт.
Они долбят их конкретно цифрами,фамилиями.
Они долбят их конкретно цифрами,фамилиями.

Востаннє редагувалось 13 липня 2019, 12:20 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Я про это и говорю.
И Михо про это говорит, не только говорит, но и пытается чтото делать....
Да, кстати, раз въезд в порт в частных руках....

А може завтра незалєжний Козлодрищенський суд ліквідує Міністерство оборони? Або взагалі державу, нафік вона впала?
І при такому стані речей хтось мені тут писав, що я йопнувся?
І при такому стані речей хтось мені тут писав, що я йопнувся?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вы меня держите за идиота?: Зеленский заставил главу фискальной службы подать в отставку
InfoResist

Исполняющий обязанности Государственной фискальной служба Александр Власов сегодня напишет заявление об отставке. Об этом он заявил в ходе разговора с президентом Украины Владимиром Зеленским в Одессе.
Приводим диалог полностью:
Зеленский: Мы с вами говорили, что вы офицер, я очень уважаю, мы с вами договорились, что вы уволите людей, таможенников, если сами не пойдут на то, чтобы написать заявления про отставку. Правильно? После этого я увидел ваш пост в фейсбуке, очень порадовался, подумал, действительно нормальный человек. Появился. Я увидел, что вы их уволили, а потом попросил предоставить мне документы, реальные, чтобы я увидел реальность. Они не совпадали с вам постом в фейсбуке. Вы людей отправили в отпуск. Можно небольшой доклад?
Власов: За тот ограниченный срок цель достигнута. Они освобождены от исполнения обязанностей. Два чиновника, Салагор (Начальник Черновецкой таможни, — ред.) и Прокопчук (Начальник Львовской таможни, — ред.) пошли в отпуска по состоянию близких родственников. Я могу отдельно должить.
Зеленский: Вы считаете, что я идиот действительно?
Власов: Они написали заявления про отставку.
Зеленский: Я вам задал другой вопрос сейчас. Ну хорошо я, вы нас всех считаете идиотами?.
Власов: Нет.
Зеленский: Я хотел чтобы вы написали заявление об отставке.
Власов: Да, господин президент.
Зеленский: Не пошли в отпуск, а реально это сделали, если можно, если вы не можете справиться с людьми по вашей вертикали. Скажите, пожалуйста, мне дату, чтобы я знал это не из фейсбука, а из реальных докумнетов, когда вы это сделаете?
Власов: Относительно моей оставки?
Зеленский: Да.
Власов: Я сегодня напишу и отправлю ее.
Напомним, 6 июля Владимир Зеленский провел жесткий разговор с начальниками таможни Западной Украины. Они отказались подавать в отставку и тогда это пообещал сделать и.о. главы ГФС Александр Власов. Через несколько дней он написал, что они уволены.
InfoResist

Исполняющий обязанности Государственной фискальной служба Александр Власов сегодня напишет заявление об отставке. Об этом он заявил в ходе разговора с президентом Украины Владимиром Зеленским в Одессе.
Приводим диалог полностью:
Зеленский: Мы с вами говорили, что вы офицер, я очень уважаю, мы с вами договорились, что вы уволите людей, таможенников, если сами не пойдут на то, чтобы написать заявления про отставку. Правильно? После этого я увидел ваш пост в фейсбуке, очень порадовался, подумал, действительно нормальный человек. Появился. Я увидел, что вы их уволили, а потом попросил предоставить мне документы, реальные, чтобы я увидел реальность. Они не совпадали с вам постом в фейсбуке. Вы людей отправили в отпуск. Можно небольшой доклад?
Власов: За тот ограниченный срок цель достигнута. Они освобождены от исполнения обязанностей. Два чиновника, Салагор (Начальник Черновецкой таможни, — ред.) и Прокопчук (Начальник Львовской таможни, — ред.) пошли в отпуска по состоянию близких родственников. Я могу отдельно должить.
Зеленский: Вы считаете, что я идиот действительно?
Власов: Они написали заявления про отставку.
Зеленский: Я вам задал другой вопрос сейчас. Ну хорошо я, вы нас всех считаете идиотами?.
Власов: Нет.
Зеленский: Я хотел чтобы вы написали заявление об отставке.
Власов: Да, господин президент.
Зеленский: Не пошли в отпуск, а реально это сделали, если можно, если вы не можете справиться с людьми по вашей вертикали. Скажите, пожалуйста, мне дату, чтобы я знал это не из фейсбука, а из реальных докумнетов, когда вы это сделаете?
Власов: Относительно моей оставки?
Зеленский: Да.
Власов: Я сегодня напишу и отправлю ее.
Напомним, 6 июля Владимир Зеленский провел жесткий разговор с начальниками таможни Западной Украины. Они отказались подавать в отставку и тогда это пообещал сделать и.о. главы ГФС Александр Власов. Через несколько дней он написал, что они уволены.
Востаннє редагувалось 13 липня 2019, 13:10 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Lana.od.UA
@LanaodUA1
Предлагаю Одесситам и тем,кому не безразлична Одесса поддержать назначение на ОГА Олега Михайлика(РНС),активного борца с Одесской мафией!Президент услышал наш протест и объявил конкурс на ОГА!
Некультурний Зєля... Мені подобаєцця.
Саме так, Зєля. Вони нас тримають за ідіотів.
Саме так, Зєля. Вони нас тримають за ідіотів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster

Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Володимир Зеленський на Херсонщині. Пряма трансляція. НАШ 13.07.19
- Telecaster