Я повинен повірити що на мітінг, який зелені піари як зраду і захоплення влади, прийшла тітка яка за Зелю і саме її знайшли журналісти? Скільки на цей "зрандицький мітінг" прийшло зелених?
Порошенко замислив державний заколот.
- DSMechanic
Re: Порошенко замислив державний заколот.
DSMechanic писав: ↑Я повинен повірити що на мітінг, який зелені піари як зраду і захоплення влади, прийшла тітка яка за Зелю і саме її знайшли журналісти? Скільки на цей "зрандицький мітінг" прийшло зелених?

- Pestilence
- Чефхелфер
Ну и глупо. Реальные юльки хоть и против Зе, как и я, но никогда не будут за Пепе. ЮВТ подписалась против вполне конкретных вещей, но это совсем не значит, что она вместе с барыгой-мародером. По сути Зе до последнего виделся как меньшее зло из 2 вариантов. Пока чаша весов все равно не в пользу Пепы, мы же понимаем что ЮВТ сейчас совсем ни на что влиять не может.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Юля повинна була усвідомити, що з мародером навіть, вибачайте, на одному кв.кілометрі не присяде ... А вона з ним підписує сумісні декларації. З КИМ?!!! 

Реальные юльки против Порошенко.Но Юля подписала меморандум и ВСТАЛА рядом с Порошенко.Pestilence писав: ↑ Реальные юльки хоть и против Зе, как и я, но никогда не будут за Пепе
Реальные юльки против Зе. Потому что он отвергает помощь Тимошенко и не идет с ней на договор
.Люди не разбираются в ее новом курсе(единицы понимают).
Для простых людей (неискушенных в политике) то,что она поддержала мародера Порошенко это предательство.Все просто.И не надо влазить глубоко в философию,что бы это понять.Сделав много хороших дел,она одним поступком настроила против себя своих поклонников.
Слава богу,хватило ума не прийти на вчерашний митинг и не светить флагами Батькивщины.

- Pestilence
- Чефхелфер
- DSMechanic

Сначала растерянность,неприятие,а теперь злость.Они не поняли "ситуативного союза" с Порошенко.

- DSMechanic
- Pestilence
- Чефхелфер
І Ви щиро вірите, що "політиків" це якось зачепить?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І сколько їй лєт? Дурь віку не має.Фрося писав: ↑ Еще раз.
Она голосовала за Юлю.Юля повела не так себя,как хотелось бы выборцам.
Женщине хочется мир,Зеленский тоже хочет мира,поэтому она СЕЙЧАС за Зе.
Ты о Путине? Она обратилась к Путину-"помогите нам,что бы у нас был мир". Ты видел сколько ей лет?Ну да,она считает,что обратившись к пуйлу,как в совковые времена обращались в обком,партком,он ее услышит
Я переконаний, що, якби їй задали питання А ЯК "правильно" мала б чинити Юлька, то вона не знайшла б що відповісти. Зокрема у цьому інтерв'ю, незважаючи на деклароване тіткою бажання висловити якусь свою думку, думки якраз я й не почув, а лише набір лозунгіі і посилання на якихось міфічних родичів, як "хочуть миру". Так миру хотіли й жителі Третього Рейху. Миру хочуть й північні корейці. Але "мир", якого вони прагнуть, досить своєрідний і специфічний.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А де можна подивитися, що там підписано? І чи був взагалі мальчік?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так, виходить, не стали поряд із Порошенком?Фрося писав: ↑Реальные юльки против Порошенко.Но Юля подписала меморандум и ВСТАЛА рядом с Порошенко.Pestilence писав: ↑ Реальные юльки хоть и против Зе, как и я, но никогда не будут за Пепе
Реальные юльки против Зе. Потому что он отвергает помощь Тимошенко и не идет с ней на договор
.Люди не разбираются в ее новом курсе(единицы понимают).
Для простых людей (неискушенных в политике) то,что она поддержала мародера Порошенко это предательство.Все просто.И не надо влазить глубоко в философию,что бы это понять.Сделав много хороших дел,она одним поступком настроила против себя своих поклонников.
Слава богу,хватило ума не прийти на вчерашний митинг и не светить флагами Батькивщины.![]()
Реальні "юльки" розуміють, що сторін зовсім не обов'язково дві. Навіть навпаки, дві - це нечасте виключення. Чому тоді Ви вперто намагаєтеся нав'язати ложную ділємму, як сказав би Косташу?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
От цікаво, що ви будете казати коли Зеля з ним коаліцію складе? Чи скажете нереально?
А взагалі правильно вчора чи сьогодні написали - йому треба було прийти на мітінг і сказати що зраджувати не збирається і молодці що підтримують. А замість цього - істерика.
- DSMechanic
Он виклали ролік з Чаплигою (якого багато хто не любить).
Коротко - сказати що цар хороший - бояри погані вийде, якщо вийде - один раз. Далі треба буде серйозно міняти підходи.
А це або нові вибори, або розжене частину своїх і складе коаліцію.
Коротко - сказати що цар хороший - бояри погані вийде, якщо вийде - один раз. Далі треба буде серйозно міняти підходи.
А це або нові вибори, або розжене частину своїх і складе коаліцію.
Юлька не лише каталізатор, а й індикатор.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
Зутріч тільки почалась. Думка Чаплиги - домовляться домовлятись, можливо звільнять полонених. А основна причина - газ, транзит на три роки і прямі закупівлі. Плюс Аваков свої п'ять копійок вставляє.
А меморандум как называется?БПП=Голос-Батькивщина по конкретному вопросу.