Адиннарот...
Re: Адиннарот...
Та скільки завгодно. Кожен вірить у що хоче. Й по вірі своїй отримує. Ти віриш, напримєр, що якщо придумаєш суперакумулятор, то розбагатієш. Я в це не вірю. Якщо навіть і вигадаєш, то розбагатіє на цьому винаході хтось інший, бо ти ніхто й звати тебе ніяк. Але вір, і я щиро бажаю тобі успіху.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑І?.. Саме тому я стверджую, що ми просто ВІРИМО у те, що 2+2 ЗАВЖДИ дорівнює 4. Практика начебто підтверджує. Але не виключено, що зі зміною якоїсь природньої умови, про яку ми навіть не здогадуємося або вважаємо непорушною константою, 2+2=4 перестане буде істиною. Хз. Може це й називають "кінцем світу". Якщо 2+2=0 - світ зникає, якщо 2+2=600 - "Великий Вибух". Нє?M_M писав: ↑
Отже для початку почнемо перевіряти чи 2+2=4.
Дослід: беремо 2, додаємо ще 2. Лічимо... виходить 4. Чи є це доказом? Аж ніяк. Може просто випадковість?
Повторюємо дослід ще раз. Знову 4.
Повторюємо дослід ще 100 раз. І кожного разу виходить 4. Маємо результат що з 102 разів 102 рази результат був 4.
Чи є це доказом? Знову ні.
Повторимо дослід 1000000 разів. 1000000 разів отримаємо 4. Досить, кажемо. З дуже великою вірогідністю 2+2=4, будемо вважати, що 2+2=4 є завжди.
Наступний дослід: беремо 2, додаємо 3. Лічимо... виходить 5 ...
...
Після дослідів з усіма натуральними числами переходьте до наступної операції (мінус)
...
![]()
Якщо 2*2=4 є предметом віри, то далі можна не дискутувати, тут вже потрібен лікар-психіатор. Саме тому науковці вивчають те, що є, а не вигадки окремих осіб. Ніхто з науковців не буде доводити відсутність того, чого нема. До такого висновку прийшли ще древні греки. І з тих часів вимоги довести відсутнісь чогось вважається чіткою ознакою нездатності думати мізками, а не дупою. Якщо не згоден, то наведи хоч один підтверджений випадок коли "2+2=0"! Якщо не можеш, то всі твої закидони є хєрня.
Sintez писав: ↑ Та скільки завгодно. Кожен вірить у що хоче. Й по вірі своїй отримує. Ти віриш, напримєр, що якщо придумаєш суперакумулятор, то розбагатієш. Я в це не вірю. Якщо навіть і вигадаєш, то розбагатіє на цьому винаході хтось інший, бо ти ніхто й звати тебе ніяк. Але вір, і я щиро бажаю тобі успіху.
А з якого бодуна таке: "Ти віриш, напримєр, що якщо придумаєш суперакумулятор, то розбагатієш."??? Скільки треба бухнути шмурдяку щоб таку хєрню писати? Бо я написав у що я вірю. А все інше - то від лукавого.
А мене цікавить не розбагатіти, а отримати джерело енергії на фазенді. Бо ціни на електрику зростають на порядок швидше ніж моя пенсія.
Sintez писав: ↑ Та скільки завгодно. Кожен вірить у що хоче. Й по вірі своїй отримує. Ти віриш, напримєр, що якщо придумаєш суперакумулятор, то розбагатієш. Я в це не вірю. Якщо навіть і вигадаєш, то розбагатіє на цьому винаході хтось інший, бо ти ніхто й звати тебе ніяк. Але вір, і я щиро бажаю тобі успіху.
Не можна винахіднику таке говорити, це неетично. Мене так обікрали кілька разів, боляче згадувати. Але ж це не значить, що нічого не треба придумувати? Треба якось, грамотно продати придумане косооким, або гансам. Але ж, це ще треба детально вивчити технологію такого продажу.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Акумулятор не джерело, а резервуар.vkhavr2 писав: ↑Sintez писав: ↑ Та скільки завгодно. Кожен вірить у що хоче. Й по вірі своїй отримує. Ти віриш, напримєр, що якщо придумаєш суперакумулятор, то розбагатієш. Я в це не вірю. Якщо навіть і вигадаєш, то розбагатіє на цьому винаході хтось інший, бо ти ніхто й звати тебе ніяк. Але вір, і я щиро бажаю тобі успіху.
А з якого бодуна таке: "Ти віриш, напримєр, що якщо придумаєш суперакумулятор, то розбагатієш."??? Скільки треба бухнути шмурдяку щоб таку хєрню писати? Бо я написав у що я вірю. А все інше - то від лукавого.
А мене цікавить не розбагатіти, а отримати джерело енергії на фазенді. Бо ціни на електрику зростають на порядок швидше ніж моя пенсія.
Тобто ти хочеш сказати, що віддаси свій винахід людству безоплатно, як Лінус?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це знову ж таки залежить від морально-етичних (по суті - знову ж таки релігійних) поглядів. НМД, торгувати винаходами просто неетично, тому що їх Бог дає, для блага всіх, а не для персонального збагачення. Але ж я хто - релігійний фанатик, екстреміст і сталініст у одному флаконі, прогресивне людство Бога не визнає й сміливо йде впірьод по граблях.Vollmer писав: ↑Sintez писав: ↑ Та скільки завгодно. Кожен вірить у що хоче. Й по вірі своїй отримує. Ти віриш, напримєр, що якщо придумаєш суперакумулятор, то розбагатієш. Я в це не вірю. Якщо навіть і вигадаєш, то розбагатіє на цьому винаході хтось інший, бо ти ніхто й звати тебе ніяк. Але вір, і я щиро бажаю тобі успіху.
Не можна винахіднику таке говорити, це неетично. Мене так обікрали кілька разів, боляче згадувати. Але ж це не значить, що нічого не треба придумувати? Треба якось, грамотно продати придумане косооким, або гансам. Але ж, це ще треба детально вивчити технологію такого продажу.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑Акумулятор не джерело, а резервуар.vkhavr2 писав: ↑
Тобто ти хочеш сказати, що віддаси свій винахід людству безоплатно, як Лінус?
Акумулятор - це вторинне джерело електрики. Це - офіційне визначення.
А що робити з людством - будемо вирішувати ми з дружиною та синами. Кожен з них має свою долю.
Sintez писав: ↑Це знову ж таки залежить від морально-етичних (по суті - знову ж таки релігійних) поглядів. НМД, торгувати винаходами просто неетично, тому що їх Бог дає, для блага всіх, а не для персонального збагачення. Але ж я хто - релігійний фанатик, екстреміст і сталініст у одному флаконі, прогресивне людство Бога не визнає й сміливо йде впірьод по граблях.
Морально-етичні норми - це предмет взаємної домовленості людей. І ніякі релігії цього не творили - вони вже потім примазалися до цих норм. Такі норми є в усіх стайних тварин, до числа яких належить і людина. Ну, а бог(боги) дарувати винаходи не може зза причини своєї відсутності.
Sintez писав: ↑Це знову ж таки залежить від морально-етичних (по суті - знову ж таки релігійних) поглядів. НМД, торгувати винаходами просто неетично, тому що їх Бог дає, для блага всіх, а не для персонального збагачення. Але ж я хто - релігійний фанатик, екстреміст і сталініст у одному флаконі, прогресивне людство Бога не визнає й сміливо йде впірьод по граблях.
Сталіністам на замітку:
Цитата:
Сталинские чиновники всю политику строили на таких идеях. Вроде такой: чтобы империя стала богатой, надо чтоб люди меньше ели, и больше работали. А чтоб империя стала великой, надо все деньги тратить на пропаганду и на войну. Потому-то империя развалилась.
Це називаєцця фейспалм.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не, ну почему? При д.(дедушке(с))Сталине, реально работал социальный лифт. Вот к примеру, малограмотный полудурок Хрущёв смог стать правой рукой вождя, а затем даже его приемником, не?
п.с.
а сколько ещё полуграмотных наркомов было? А «Промакадемия» - вроде спецПТУ...
п.с.
а сколько ещё полуграмотных наркомов было? А «Промакадемия» - вроде спецПТУ...
НЄ . ну зато щяз грамотні Коболєви й Вітренки під егідою геніального Пєцика вам нарулюють, нєфік делать.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
І результати їх діяльності ми й досі "хлебаем". Бо ще Ленін писав що головне для перемоги є продуктивність праці. А продуктивність праці рабів мінімальна. І це не змінити ніякими репресіями чи пропагандонством. Ось чому совок і розвалився..
Та ви вже майже тридцять років вільні, а продуктивність вашої праці така, що на її фоні навіть сталінські раби здаються офігенними ударниками.
- Pestilence
- Чефхелфер