Як це яку допомогу? Про допомогу соди в лікуванні раку. Якщо ти чекаєш, що сода врятує від раку людину, котра себе систематично чимось вбиває, то помиляєшся. За подібною панацеєю - це до кошерної "медицини", ті "допоможуть".главспец писав: ↑ты не слишком увлёкся? Какую «допомогу»? Это ж ты писал про успешный опыт врачевания рака обычной содой, не? И никто не верит...Sintez писав: ↑ Якщо ти бухаєш, то про яку "допомогу" взагалі йде мова?! Може ти ще зранку вдариш себе молотком по голові, а потім скажеш що сода не допомагає? Звичайно, якщо ти живеш як ідіот, вбиваєш себе, то не допоможе.
Хм.
А нафвга, дозволь поцікавитися, тобі довгий вік? Щоб пропустити через себе ще пару вагонів жрачки?
Ни одного достоверного случая исцеления. Не верили покойники?
на предмет «бухаешь», тут есть кому задать вопрос - поддатые постят, всегда заметно.
Лично я люблю выпить, со вкусом, в хорошей компании, со всеми сопутствующими удовольствиями. Это противоречит твоим моральным устоям?
Так я тебя не заставляю и даже не осуждаю твой выбор.
Що у твоєму розумінні "достовєрний случай"? Показаний по телевізору? Не покажуть. Я особисто знаю два випадки, але подробиць не розкажу, ібо не можна - можеш вважати це "суєвєрієм". У одному випадку знаю, що лікарка назвала свою пацієнтку "колдунією" й мало не лаяла, бо не знала що ж тепер писати в "історію хвороби". Але це случяй "недостовєрний", ага. Не вживай соди, не треба, тобі вона лише зашкодить, без жартів, а я за тебе відповідати не хочу. Лікуйся правильно!