Ага. Как некоторые женщины - "не хочу рожать и не буду!" Тоже вариант "закрепления и сохранения удачного варианта"? Там все так переплетено, что любая классификация будет утрированием.
так классификация в живой природе всегда утрирование.
нє, а куди подітися? все заноситься у категорії, аякжеж. для спрощування подальшого аналізу проміж ними. от тільки в мозку нема статевих ознак, шо цікаво!
кАрочє...
недаремно, у нас, чоловіків, існує така приказка: якби я сьогодні був такий розумний, як моя дружина завтра...
так і живимо...
сьогодні ми розумні - завтра жінки...
это только подтверждает тезис, что средний айкью у женщин выше - женщины принимают решения обдумывая.
"об этом я подумаю завтра".(С) а мужчин жизнь заставляла принимать решения быстро (а то в зубы тигру попадешь), поэтому у них более интуитивный подход и больше совсем умных. как и дураков. но раньше равшаны до преклонных лет не доживали - жизнь их утилизировала, а теперь они умничают на форумах.
а де він умнічає? я тільки бачила, шо він на йулю виступає і про гриби ще картинки запам'яталися. було в нього ще таке, шо міг шось смішне сказати. шкода людину!
кАрочє...
недаремно, у нас, чоловіків, існує така приказка: якби я сьогодні був такий розумний, як моя дружина завтра...
так і живимо...
кАрочє...
так і живимо...
кАрочє...
так і живимо...
вже на шляху до порозуміння, і то гарно.
ну, дик...
36 років дресури по методу Дурова...
таки не втримався і показав себе патріархом у всій красі.
тому шо вже навіть самою природою закладено, шо парування навіть в тваринному світі відбувається на основі обоюдної симпатії, а не є примушенням самок з боку самців. сім'я ж в людей існує як соціальний інститут, який регулює стосунки між її членами в залежності від суспільства.
ну ні в одному ж суспільстві жінки не сватаються до чоловіків. Чому?
Обирає в кінцевому підсумку жінка.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ага. Как некоторые женщины - "не хочу рожать и не буду!" Тоже вариант "закрепления и сохранения удачного варианта"? Там все так переплетено, что любая классификация будет утрированием.
Це вже відбір на рівні суспільств. Таке іпануте суспільство, де купа таких з дозволу сказати щеньщін, приречене на вимирання й витіснення якими небуть бєшенцями.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
тому шо вже навіть самою природою закладено, шо парування навіть в тваринному світі відбувається на основі обоюдної симпатії, а не є примушенням самок з боку самців. сім'я ж в людей існує як соціальний інститут, який регулює стосунки між її членами в залежності від суспільства.
ну ні в одному ж суспільстві жінки не сватаються до чоловіків. Чому?
Обирає в кінцевому підсумку жінка.
пан невіглас . в суспільстві туарегів саме жінка сватається до чоловіків)) якби ви вчились так як треба то й мудрість бибулоа своя. )))