На смітнику знайшов. Стандартна відповідь.
Про наркоту й нарків. Відокремлено від "Афганистан-"Талибан"
Re: Афганистан-"Талибан *** оффтоп

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну як я розумію, таку-сяку Фоефанію. Із бюджету, звісно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну "еліта" від цього відмежовуєцця, вона у таких трущобах не живе, відповідно й вдає, що нічого такого немає й бути не може.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Про наркоту й нарків. Відокремоено від "Афганистан-"Талибан"
Нічого я не плутаю. Життя надзвичайно мінлива штука, так що невідомо, хто завтра буде ближче, хто - далі... До речі, я щодо цього мало задумувався, аж поки не зіштовхнувся безпосередньо із тим, про що ти згадав - із організацією похорону, у моєму випадку - батькового. А саме - я взнав, що при отриманні компенсації від держави витрат на похорони державі абсолютно ПОФІГУ "близькість" того, хто організував/оплатив похорон, до померлого. І в житті я чимало надивився випадків, коли "оточуючі" були куди людянішими до окремого персонажа, аніж тіпа "близькі"

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Про наркоту й нарків. Відокремлено від "Афганистан-"Талибан"
Американці хотіли побудувати в Афгані Діснейленд, а побудували дорогу в пекло (Дж. Хербст) Тим, хто розраховує на співробітництво із амерами, слухати й мотати на вус, чим це закінчуєцця.
США вышли из Афганистана ради Тайваня, - Илия Куса
30 984 просмотра • 1 сент. 2021 г. •
Интервью провела Людмила Немиря.
США вышли из Афганистана ради Тайваня, - Илия Куса
30 984 просмотра • 1 сент. 2021 г. •
СпойлерРозкрити
Эксперт Института будущего Илия Куса в своём интервью каналу Ukrlife.TV обсудил вывод войск США из Афганистана, социально-политическую обстановку в Афганистане за время присутствия американских войск, геополитические последствия ухода США и перспективы развития отношений США и Украины.
- Загадка ухода американцев с базы в Баграме
- Что делали бывшие украинские военные в Афганистане?
- США должны были уйти из Афганистана
- Проблема строительства "диснейленда" в Афганистане
- Наши отношения с США ограничены, в некотором смысле тупиковые и нет смысла переступать рамку
- Загадка ухода американцев с базы в Баграме
- Что делали бывшие украинские военные в Афганистане?
- США должны были уйти из Афганистана
- Проблема строительства "диснейленда" в Афганистане
- Наши отношения с США ограничены, в некотором смысле тупиковые и нет смысла переступать рамку

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!