Про наркоту й нарків. Відокремлено від "Афганистан-"Талибан"

Sintez
Єретик

Re: Афганистан-"Талибан *** оффтоп

Повідомлення Sintez » 01 вересня 2021, 22:34

M_M писав:
ст. 309. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів
Знайшли "речовину". Не встиг вжити - зберігання.
Встиг вжити, в реанімаціїї відкачали... Де взяв? На день народження подарували, звісно. Тільки що. :lol:
На смітнику знайшов. Стандартна відповідь.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 01 вересня 2021, 22:35

Sintez писав: Звичайно, ти маєш цілковите право забити на оточуючих, проср@ти той час, котрий міг би витратити на щось путнє, на сумнівні "задоволення" різноманітною наркотою. Але навзаєм і близькі мають цвлковите право покласти на тебе.
не путай оточуючих с близкими!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 вересня 2021, 22:37

M_M писав:
главспец писав: межа там, где начинаются проблемы окружающих! Чего тут непонятного?
Мова була про декілька років житття на обмін за задоволення Тобто здоров'ячко свідомо погіршуємо. А ресурси на сяку-таку підтримку здоров"я беремо звідки? З персональних джерел, чи крадемо у суспільства?
Ну як я розумію, таку-сяку Фоефанію. Із бюджету, звісно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 вересня 2021, 22:45

M_M писав:
главспец писав: А ввиду Вашей показной нетерпимости,
На Солом'янці є декілька будинків де у випадку якоїсь аварії з ліфтом складно пройти не розчавивши якийсь шприц. Хоча двічі на день все прибирають. "Пусть сєбе", ага.
Ну "еліта" від цього відмежовуєцця, вона у таких трущобах не живе, відповідно й вдає, що нічого такого немає й бути не може.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Re: Про наркоту й нарків. Відокремоено від "Афганистан-"Талибан"

Повідомлення Sintez » 01 вересня 2021, 23:29

главспец писав:
Sintez писав: Звичайно, ти маєш цілковите право забити на оточуючих, проср@ти той час, котрий міг би витратити на щось путнє, на сумнівні "задоволення" різноманітною наркотою. Але навзаєм і близькі мають цвлковите право покласти на тебе.
не путай оточуючих с близкими!
Нічого я не плутаю. Життя надзвичайно мінлива штука, так що невідомо, хто завтра буде ближче, хто - далі... До речі, я щодо цього мало задумувався, аж поки не зіштовхнувся безпосередньо із тим, про що ти згадав - із організацією похорону, у моєму випадку - батькового. А саме - я взнав, що при отриманні компенсації від держави витрат на похорони державі абсолютно ПОФІГУ "близькість" того, хто організував/оплатив похорон, до померлого. І в житті я чимало надивився випадків, коли "оточуючі" були куди людянішими до окремого персонажа, аніж тіпа "близькі"
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Re: Про наркоту й нарків. Відокремлено від "Афганистан-"Талибан"

Повідомлення Sintez » 09 вересня 2021, 09:11

Американці хотіли побудувати в Афгані Діснейленд, а побудували дорогу в пекло (Дж. Хербст) Тим, хто розраховує на співробітництво із амерами, слухати й мотати на вус, чим це закінчуєцця.

США вышли из Афганистана ради Тайваня, - Илия Куса
30 984 просмотра • 1 сент. 2021 г. •
СпойлерРозкрити
Эксперт Института будущего Илия Куса в своём интервью каналу Ukrlife.TV обсудил вывод войск США из Афганистана, социально-политическую обстановку в Афганистане за время присутствия американских войск, геополитические последствия ухода США и перспективы развития отношений США и Украины.

- Загадка ухода американцев с базы в Баграме
- Что делали бывшие украинские военные в Афганистане?
- США должны были уйти из Афганистана
- Проблема строительства "диснейленда" в Афганистане
- Наши отношения с США ограничены, в некотором смысле тупиковые и нет смысла переступать рамку
Интервью провела Людмила Немиря.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти