Є журналіст-Юрій Романенко.
Re: Є журналіст-Юрій Романенко.
Косюк? Горенка?
А це що?
А це що?
Побутовий п"яничка, собутильнік Дацюка.
А що? Забули, що за гебешна помийка " інститут майбутнього" і хто його очолював і приймав участь???Фрося писав: ↑ Є журналіст - Юрій Романенко. Разом з Фельдманом організували YouTube канал ALPHA MEDIA. Начебто українці, але там настільки проросійський канал, що жах бере. Лають Путіна, але нав'язують наратив - Україна без Росії ніщо. Тільки разом. (с)
-------
Я чогось думала ,що він адекватний,але після цього твита почала читати його уважно .Я раніше його читала,був на ТВ,потім знік,а зараз розпочав бурхливу діяльність,але щось смердить від його постів аналітики.Таке враження,що с бутузіком в унісон змагаються розповісти свої казки.
Трошки зібрала його перли.
"Ті, хто не переймався захистом України у 1918 - 1919 роках, - у 30-х їли своїх дітей!"
Любители гербов, скоро вас некому будет защищать. Почему петлюровщина - зло для Украины. Головко
8 123 просмотра Премьера состоялась 2 часа назад
Фронтовик Федор Головко в ужасе от того, сколько в Украине любителей поменять гербы, пока на фронте гибнут лучшие солдаты и офицеры.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Привіт.EndryX писав: ↑А що? Забули, що за гебешна помийка " інститут майбутнього" і хто його очолював і приймав участь???Фрося писав: ↑ Є журналіст - Юрій Романенко. Разом з Фельдманом організували YouTube канал ALPHA MEDIA. Начебто українці, але там настільки проросійський канал, що жах бере. Лають Путіна, але нав'язують наратив - Україна без Росії ніщо. Тільки разом. (с)
-------
Я чогось думала ,що він адекватний,але після цього твита почала читати його уважно .Я раніше його читала,був на ТВ,потім знік,а зараз розпочав бурхливу діяльність,але щось смердить від його постів аналітики.Таке враження,що с бутузіком в унісон змагаються розповісти свої казки.
Трошки зібрала його перли.
цей? його же цитує романенко.
солодка парочка..

схожий наратив з алкашкой машкой
Скільки стоит интерв'ю такое не "любителя гербов"?

#Украина на переговорах в Саудовской Аравии согласилась обсуждать мир с Россией без обязательного требования о выводе войск со всей территории — The Wall Street Journal
ах ти ж мразота шоколадна,де це написано?
це пише русня,а ws це жовта преса с фсбешними журнашлюхами повторює.
Він принципово пише на российской і
по методічкам фсб. 
було питання ,що вигадають порохоботи,це і є воно.

Украина в Саудовской Аравии согласилась начать мирные переговоры с рф без деоккупации всех территорий, — WSJ
Но, в ОП эту информацию опровергают
"Ничего такого и в помине нет". По промежуточным итогам конференции в Джидде, Украина не уступила ни один пункт "формулы мира"
ах ти ж мразота шоколадна,де це написано?
це пише русня,а ws це жовта преса с фсбешними журнашлюхами повторює.
Він принципово пише на российской і

було питання ,що вигадають порохоботи,це і є воно.

Но, в ОП эту информацию опровергают
"Ничего такого и в помине нет". По промежуточным итогам конференции в Джидде, Украина не уступила ни один пункт "формулы мира"
А вам зачєм? Чи не дурить "роботодавець"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Офіс уже затвердив списочок кошерних західних видань? Мені для себе, щоб не збіцца в вірного шляхУ.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
я тебе больше скажу,на страницах этого издания этой новости НЕТ.
так что Романенко можно спокойно называть фсбешным брехуном.

Руденко
Інститут майбутнього, де працює Юра Романенко, який зневажає все українське, це - Інстітут будущєга.
А тому все, що продукує цей інстітут, у тому чи іншому вигляді, не має жодного стосунку до майбутнього України. До нашого з вами майбутнього, друзяки.
Припиніть вже обговорювати те, що вони для срачу вкидають у мережу.
Інститут майбутнього, де працює Юра Романенко, який зневажає все українське, це - Інстітут будущєга.
А тому все, що продукує цей інстітут, у тому чи іншому вигляді, не має жодного стосунку до майбутнього України. До нашого з вами майбутнього, друзяки.
Припиніть вже обговорювати те, що вони для срачу вкидають у мережу.
не дивилася ,але як то кажуть,поки не засуджую.
А варто подивитися.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!