присвячується захисникам циган!
Re: присвячується захисникам циган!
Повернувся Микола з відрядження, із Африки. Жінка відкриває чемодани, раптом із чергового чемодану - вискакує негреня !!! Жінка падає на диван, хапається за серце.
- Коля!!! Шо це???!!!
-Та що, не бачиш? Негреня! Іх там по Африці знаєш, скілько біга? Одним більше - одним менше.... Хай буде. Виросте - дітей англійської навчить.
- Коля!!! Шо це???!!!
-Та що, не бачиш? Негреня! Іх там по Африці знаєш, скілько біга? Одним більше - одним менше.... Хай буде. Виросте - дітей англійської навчить.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
человек это вообще всегда возможность быть человеком
ХЖВСУ
якби це ставлення спостерігалося у відношенні до осідлих циганів, які живуть і працюють як і всі інші - тоді так, це була б невиправдана ксенофобія, чисто на емоціях
але наразі йдеться про огидну плісняву, яка шнирить по вокзалах та базарах - у пошуках лошків серед наших людей
вы думаете, я защищаю цыган? Они и сами справятся. Я защищаю вас от вас самих
ХЖВСУ
Ніфіга ми не вияснили, бо ще й не починали. І ніякої "фобії" у мене немає.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А гроші й дорогі прикраси цьому заважають...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А ти у нас про нас самих питав, чи потрібен нам твій захист нас від нас самих?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
это лишнее
=====================================================================
Косташу, реакція на циган - то є типовий "від'ємний зворотній зв'язок". У великій машині життя. Виглядає на те, що ти готовий цей зворотній зв'язок, що вже зформувався, усталився, - демонтувати, відключити.
От, скажи, будь ласка, ти готовий демонтувати терморегулятор і датчик перегріву у своїй домашній електропрасці? Накрутити "жука" замість запобіжників електромережі? І т.д. Доводилося бачити пожежу, або уламки?
Це агресивна, екстремістська, неоліберальна позиція - бити по реакції, по зворотньому зв'язку, не чіпаючи причини. Бо це легше і дешевше, і можна при цьому виглядати захисником знедолених. Циган, педиків, мусликів, т.д. Сума подібних дій, насправді, знекровлює здорову, продуктивну частину суспільства, і демотивує її відносно творчої праці і повнокровного життя. Але це не цікавить циганолюбів, за дивним збігом.обставин. Вони, очевидно, вважають, що робоча коняка має просто тягти, продукувати тепло, електрику, харчі, бюджет, і не встрявати у добродійність екстремістськи налаштованих неолібералів за рахунок робочих конячок і їхніх податків. Такий симбіоз чиновницької касти і філософії з лівацькою філософією і тусовкою, що перетворилася на касту.
Та, перестань! Чудово ти все розумієш.
ага, і мені абсолютно начхати на циганів, які обрєтаются в Індії, і чим вони там промишляють
до речі, індійці - це народ, з яким краще близько не перетинатися, коли є можливість уникнути
до речі, індійці - це народ, з яким краще близько не перетинатися, коли є можливість уникнути
Тетяна, боюсь спросить, но - а с каким народом лучше пересекаться, чем не пересекаться?
ХЖВСУ
Мій племінник, моряк з досвідом, абсолютно з Вами згоден. Каже, що філіппінці - поводяться, як сміття, але індуси - гірші в усіх відношеннях. Він їх примушував мити руки, і не класти ноги на обідній стіл. Доступними методами. Були дуже невдоволені.
Ну, які аргументи, проти за вуха притягнутих аналогій ???