Вбивство Джорджа Флойда. Протести в США.

M_M

Re: Вбивство Джорджа Флойда. Протести в США.

Повідомлення M_M » 22 липня 2020, 11:16

главспец писав: Должен ли я уважать абсолютно незнакомого мне человека и как-то авансом выказывать ему это уважение?
Презумція невинності знайома? Це Ваша особиста справа, або не моє собачє діло. Починайте собі розмову з абсолютно незнайомою людиною з неповаги до неї. Цілком прогнозований результат стосується тільки Вас особисто. На форумі трохи інша справа, бо публічна площина у поєднанні з купою "абсолютно незнайомих людей", яких Ви зовсім не повинні поважати. А також купа абсолютно незнайомих людей, що просто читають форум, повага до яких у Вашому виконанні і совсім не варта уваги. Для них Ви так само абсолютно незнайома людина. З Ваших повідомлень для них випливає принципове нехтування держмовою. Декому подобається, декому ні. Здогадайтесь з трьох разів, як саме Вас позиціонують абсолютно незнайомі люди. Звісно, це Вас аж ніяк не стосується, бо є віртуальний захист нікнеймом. І якщо випадково абсолютно незнайома людина буде з Вами спілкуватись особисто, у якихось справах, Вона головспеця не впізнає, бо при потребі Ви миттєво увімкнете українську, це для Вас нескладно. Це про вплив меркантильних інтересів на поведінку особистості.

главспец

Повідомлення главспец » 22 липня 2020, 11:23

M_M писав:
главспец писав: Должен ли я уважать абсолютно незнакомого мне человека и как-то авансом выказывать ему это уважение?
Презумція невинності знайома? Це Ваша особиста справа, або не моє собачє діло. Починайте собі розмову з абсолютно незнайомою людиною з неповаги до неї. Цілком прогнозований результат стосується тільки Вас особисто.
передёргиваете, вырвав из контекста? Чисто шулерский приёмчик.
главспец писав: К тем, кого я не знаю, я отношусь нейтрально. Уважаю я конкретных людей, за конкретные поступки, знания, взгляды, убеждения и пр. И вовсе не обязательно, чтобы убеждения совпадали с моими.
Ещё я уважаю ПРАВА каждого человека. Соответственно, хочу взаимного отношения.

M_M

Повідомлення M_M » 22 липня 2020, 11:38

главспец писав: передёргиваете, вырвав из контекста? Чисто шулерский приёмчик.
Ні, це саме Ваші слова:
Должен ли я уважать абсолютно незнакомого мне человека и как-то авансом выказывать ему это уважение?
І вони аж ніяк не суперечать попереднім повідомленням. Що тут можна "вырвать из контекста"?

главспец

Повідомлення главспец » 22 липня 2020, 11:41

M_M писав:
главспец писав: передёргиваете, вырвав из контекста? Чисто шулерский приёмчик.
Ні, це саме Ваші слова:
Должен ли я уважать абсолютно незнакомого мне человека и как-то авансом выказывать ему это уважение?
І вони аж ніяк не суперечать попереднім повідомленням. Що тут можна "вырвать из контекста"?
весьма достойно «уважения»!
Полная цитата:
главспец писав: Должен ли я уважать абсолютно незнакомого мне человека и как-то авансом выказывать ему это уважение? Ну как общительная собачка машет хвостом так, на всякий случай. Нет.
К тем, кого я не знаю, я отношусь нейтрально. Уважаю я конкретных людей, за конкретные поступки, знания, взгляды, убеждения и пр. И вовсе не обязательно, чтобы убеждения совпадали с моими.
Ещё я уважаю ПРАВА каждого человека. Соответственно, хочу взаимного отношения.

M_M

Повідомлення M_M » 22 липня 2020, 11:50

До Майдану. Два незнайомих українця починають розмову універсальним язиком

Під час Майдану та після. Незнайомі російськомовні, для яких українська ще не досить комфортна для вільного спілкування, починають розмову з привітання українською. Це самоідентифікація. Повага до мови країни. Ще не вільно володію, але намагаюсь опанувати, з чогось треба починати.
Востаннє редагувалось 22 липня 2020, 11:58 користувачем M_M, всього редагувалось 1 раз.

M_M

Повідомлення M_M » 22 липня 2020, 11:57

главспец писав: К тем, кого я не знаю, я отношусь нейтрально.
Ні, нейтральною поведінкою 100% використання російської це аж ніяк не назвеш. І Ви самі увесь час педалюєте тезу про необов'язковість поваги до незнайомих. І з цими абсолютно незнайомими Ви тут спілкуєтесь роками, ні?

Моделюємо ситуацію. Хтось з україномовних на форумі випадково є гарним знайомим Вашого роботодавця, і Вас впізнав...

главспец

Повідомлення главспец » 22 липня 2020, 11:58

M_M писав: Це самоідентифікація.
видел я как-то чела с набитой тату-вышиванкой. Цветной! На запястьях, вокруг шеи и на груди.
Удивился, погуглил. Оказывается, весьма популярно!
Прикинул: ну, это более уважительно чем какой-то китайский дракон с иероглифами.

главспец

Повідомлення главспец » 22 липня 2020, 12:05

M_M писав: І Ви самі увесь час педалюєте тезу про необов'язковість поваги до незнайомих.
Верно, но в тоже время я и не призываю «зневажати». Корректное отношоние - нейтральное.
Более того, приходится лично общаться с людьми, которых я не только не уважаю, а просто презираю. В быту можно игнорить. На работе - нет.

M_M

Повідомлення M_M » 22 липня 2020, 12:06

главспец писав: видел я как-то чела с набитой тату-вышиванкой. Цветной! На запястьях, вокруг шеи и на груди.
Прикинул: ну, это более уважительно чем какой-то китайский дракон с иероглифами.
Так. А ще деякі іноземні високопосадовці іноді одягають вишиванку. Це більше ніж якийсь плакат. Це публічна демонстрація своїх поглядів на світові процеси.

А ще є тату з кремльом, леніним, сталіним, чєгеварою та інші. Це також самоіденттфікація.
Кожен обирає самостійно способи самоідентифікації.

M_M

Повідомлення M_M » 22 липня 2020, 12:07

главспец писав: но в тоже время я и не призываю «зневажати».
Нє, нє, ніяких закликів, тільки власний приклад.

главспец

Повідомлення главспец » 22 липня 2020, 12:14

M_M писав: Моделюємо ситуацію. Хтось з україномовних на форумі випадково є гарним знайомим Вашого роботодавця, і Вас впізнав...
никаких проблем! Я свои убеждения в реале особо не выпячиваю, но и не скрываю. Могу себе позволить. Например, у меня в кабинете нет и никогда не было портретов президента или премьера. Сейчас это нормально, а раньше вызывало недоумение.

главспец

Повідомлення главспец » 22 липня 2020, 12:18

M_M писав:
главспец писав: видел я как-то чела с набитой тату-вышиванкой. Цветной! На запястьях, вокруг шеи и на груди.
Так. А ще деякі іноземні високопосадовці іноді одягають вишиванку. Це більше ніж якийсь плакат. Це публічна демонстрація своїх поглядів на світові процеси.

А ще є тату з кремльом, леніним, сталіним, чєгеварою та інші. Це також самоіденттфікація.
Кожен обирає самостійно способи самоідентифікації.
естественно, это их полное право. Но и моё право, самоидентифицированно-татуированных считать придурками. И я вовсе НЕ призываю Вас разделить это моё мнение.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 22 липня 2020, 14:20

M_M писав:
Sintez писав: "на підмогу" М_М - умовну Фаріон
Містере "Ніколинебрешу", Фаріон - прихильниця одномовності, тільки української. Тому ніяких спі.льних інтересів не може бути.
А Вас чи Главспєца ніхто не питатиме. Хуйло питало кримчан, захоплюючи півострів? Справу перекрутило так, як йому вигідно, незгодним заткнули рот приклАдом, тихо й без шуму.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 22 липня 2020, 15:18

Дурний дядько. Абсолютно ігнорує ситуацію цього року і загальну перебудову світу через кризис (штучний чи ні - то окреме питання).
Той же Байден вже сказав що пустить Іран на ринок нафти що дасть доданкові об'єми, плюс нові гравці - євреї щось вікопали і сам Китай почав, поки експерементально, але вже в мільонах, добувати гідрат метану. Його раніше не чіпали бо важко добути, яле якщо китайці це змогли і зможуть далі розширювати з адекватним прайсом - то це взагалі все переверне, його більше ніж всього іншого палива на планеті разом узятого в кілька разів ( але ще раз - там майже неможливий добуток, але так і про сланці таке казали).
Європа переходит на електрику, ті ж самі плани як і в штатів, так що кількість споживачів впаде.
Крім того виробництво більш автоматизується і країни починають виводити заводи з Китаю, он з свіжого - Японія дає гроші своїм на перенесення. А у самого Китаю своїх пробем вистачає - від власної фінансової піраміди, до невдоволення що керівництво себе знову пожитевво призначило, будемо дивитись як будуть розрулювати. Он з Індією ще поцапаються за гори.
Ситуація абсолютно неоднозначна, щоб такі прямі паралелі з минулим проводити.
Нашим поточним керманичам амери з великою йомовірністю зроблять політичний "секір-башка" незалежно від того хто буде. Обидві сторони мають зуб. Так що все попереду.

Нечай

Повідомлення Нечай » 22 липня 2020, 15:32

DSMechanic писав: Дурний дядько. Абсолютно ігнорує ситуацію цього року і загальну перебудову світу через кризис (штучний чи ні - то окреме питання).
Той же Байден вже сказав що пустить Іран на ринок нафти що дасть доданкові об'єми, плюс нові гравці - євреї щось вікопали і сам Китай почав, поки експерементально, але вже в мільонах, добувати гідрат метану. Його раніше не чіпали бо важко добути, яле якщо китайці це змогли і зможуть далі розширювати з адекватним прайсом - то це взагалі все переверне, його більше ніж всього іншого палива на планеті разом узятого в кілька разів ( але ще раз - там майже неможливий добуток, але так і про сланці таке казали).
Європа переходит на електрику, ті ж самі плани як і в штатів, так що кількість споживачів впаде.
Крім того виробництво більш автоматизується і країни починають виводити заводи з Китаю, он з свіжого - Японія дає гроші своїм на перенесення. А у самого Китаю своїх пробем вистачає - від власної фінансової піраміди, до невдоволення що керівництво себе знову пожитевво призначило, будемо дивитись як будуть розрулювати. Он з Індією ще поцапаються за гори.
Ситуація абсолютно неоднозначна, щоб такі прямі паралелі з минулим проводити.
Нашим поточним керманичам амери з великою йомовірністю зроблять політичний "секір-башка" незалежно від того хто буде. Обидві сторони мають зуб. Так що все попереду.
Чому дурний? Я теж не з усім згодний, що він каже, але в нього є цікаві думки. А щоб вірити китайцям, то треба бути українцем, бо всі інші добре знають, як вміють брехати китайці. У китайців зараз насувається чергова криза, їм для розвитку економіки потрібні дешеві нафта і газ, тому вони зараз що завгодньо скажуть, щоб збити ціну на них. Китайці ніколи нічого не винаходили, все крали у інших, то чому зараз все має бути інакше?

M_M

Повідомлення M_M » 22 липня 2020, 16:53

Нечай писав: А щоб вірити китайцям, то треба бути українцем, бо всі інші добре знають, як вміють брехати китайці.
Наведіть, будь ласка, приклад українця, що вірить китайцям.

M_M

Повідомлення M_M » 22 липня 2020, 16:57

Нечай писав: Китайці ніколи нічого не винаходили, все крали у інших, то чому зараз все має бути інакше?
Будь ласка, хто винайшов компас?

Нечай

Повідомлення Нечай » 22 липня 2020, 17:33

M_M писав:
Нечай писав: Китайці ніколи нічого не винаходили, все крали у інших, то чому зараз все має бути інакше?
Будь ласка, хто винайшов компас?
Забули про порох, логарифми і прочіє "винаходи".

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 22 липня 2020, 17:59

Нечай писав: Чому дурний? Я теж не з усім згодний, що він каже, але в нього є цікаві думки. А щоб вірити китайцям, то треба бути українцем, бо всі інші добре знають, як вміють брехати китайці. У китайців зараз насувається чергова криза, їм для розвитку економіки потрібні дешеві нафта і газ, тому вони зараз що завгодньо скажуть, щоб збити ціну на них. Китайці ніколи нічого не винаходили, все крали у інших, то чому зараз все має бути інакше?
На даний момент вони друга/перша економіка світу. Може це завтра схлопнеться, але сьогодні це так.
Вони роками залучають викладачів з всього св іту навчати своїх студентів, у мене з кафедри одна поїхала там вчити, а дружину запрошували. Там у них завжди перші місця по олімпіадам з математики.
Розсилають своїх вчених, які потім повертаються, чи залучають з інших країн.
Так що я б сходу не відкидав все що вони кажуть.

Відповісти