Презумція невинності знайома? Це Ваша особиста справа, або не моє собачє діло. Починайте собі розмову з абсолютно незнайомою людиною з неповаги до неї. Цілком прогнозований результат стосується тільки Вас особисто. На форумі трохи інша справа, бо публічна площина у поєднанні з купою "абсолютно незнайомих людей", яких Ви зовсім не повинні поважати. А також купа абсолютно незнайомих людей, що просто читають форум, повага до яких у Вашому виконанні і совсім не варта уваги. Для них Ви так само абсолютно незнайома людина. З Ваших повідомлень для них випливає принципове нехтування держмовою. Декому подобається, декому ні. Здогадайтесь з трьох разів, як саме Вас позиціонують абсолютно незнайомі люди. Звісно, це Вас аж ніяк не стосується, бо є віртуальний захист нікнеймом. І якщо випадково абсолютно незнайома людина буде з Вами спілкуватись особисто, у якихось справах, Вона головспеця не впізнає, бо при потребі Ви миттєво увімкнете українську, це для Вас нескладно. Це про вплив меркантильних інтересів на поведінку особистості.
Вбивство Джорджа Флойда. Протести в США.
Re: Вбивство Джорджа Флойда. Протести в США.
весьма достойно «уважения»!
Полная цитата:
главспец писав: ↑ Должен ли я уважать абсолютно незнакомого мне человека и как-то авансом выказывать ему это уважение? Ну как общительная собачка машет хвостом так, на всякий случай. Нет.
К тем, кого я не знаю, я отношусь нейтрально. Уважаю я конкретных людей, за конкретные поступки, знания, взгляды, убеждения и пр. И вовсе не обязательно, чтобы убеждения совпадали с моими.
Ещё я уважаю ПРАВА каждого человека. Соответственно, хочу взаимного отношения.
До Майдану. Два незнайомих українця починають розмову універсальним язиком
Під час Майдану та після. Незнайомі російськомовні, для яких українська ще не досить комфортна для вільного спілкування, починають розмову з привітання українською. Це самоідентифікація. Повага до мови країни. Ще не вільно володію, але намагаюсь опанувати, з чогось треба починати.
Під час Майдану та після. Незнайомі російськомовні, для яких українська ще не досить комфортна для вільного спілкування, починають розмову з привітання українською. Це самоідентифікація. Повага до мови країни. Ще не вільно володію, але намагаюсь опанувати, з чогось треба починати.
Востаннє редагувалось 22 липня 2020, 11:58 користувачем M_M, всього редагувалось 1 раз.
Ні, нейтральною поведінкою 100% використання російської це аж ніяк не назвеш. І Ви самі увесь час педалюєте тезу про необов'язковість поваги до незнайомих. І з цими абсолютно незнайомими Ви тут спілкуєтесь роками, ні?
Моделюємо ситуацію. Хтось з україномовних на форумі випадково є гарним знайомим Вашого роботодавця, і Вас впізнав...
Верно, но в тоже время я и не призываю «зневажати». Корректное отношоние - нейтральное.
Более того, приходится лично общаться с людьми, которых я не только не уважаю, а просто презираю. В быту можно игнорить. На работе - нет.
Так. А ще деякі іноземні високопосадовці іноді одягають вишиванку. Це більше ніж якийсь плакат. Це публічна демонстрація своїх поглядів на світові процеси.
А ще є тату з кремльом, леніним, сталіним, чєгеварою та інші. Це також самоіденттфікація.
Кожен обирає самостійно способи самоідентифікації.
никаких проблем! Я свои убеждения в реале особо не выпячиваю, но и не скрываю. Могу себе позволить. Например, у меня в кабинете нет и никогда не было портретов президента или премьера. Сейчас это нормально, а раньше вызывало недоумение.
естественно, это их полное право. Но и моё право, самоидентифицированно-татуированных считать придурками. И я вовсе НЕ призываю Вас разделить это моё мнение.M_M писав: ↑Так. А ще деякі іноземні високопосадовці іноді одягають вишиванку. Це більше ніж якийсь плакат. Це публічна демонстрація своїх поглядів на світові процеси.
А ще є тату з кремльом, леніним, сталіним, чєгеварою та інші. Це також самоіденттфікація.
Кожен обирає самостійно способи самоідентифікації.
А Вас чи Главспєца ніхто не питатиме. Хуйло питало кримчан, захоплюючи півострів? Справу перекрутило так, як йому вигідно, незгодним заткнули рот приклАдом, тихо й без шуму.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- DSMechanic
Дурний дядько. Абсолютно ігнорує ситуацію цього року і загальну перебудову світу через кризис (штучний чи ні - то окреме питання).
Той же Байден вже сказав що пустить Іран на ринок нафти що дасть доданкові об'єми, плюс нові гравці - євреї щось вікопали і сам Китай почав, поки експерементально, але вже в мільонах, добувати гідрат метану. Його раніше не чіпали бо важко добути, яле якщо китайці це змогли і зможуть далі розширювати з адекватним прайсом - то це взагалі все переверне, його більше ніж всього іншого палива на планеті разом узятого в кілька разів ( але ще раз - там майже неможливий добуток, але так і про сланці таке казали).
Європа переходит на електрику, ті ж самі плани як і в штатів, так що кількість споживачів впаде.
Крім того виробництво більш автоматизується і країни починають виводити заводи з Китаю, он з свіжого - Японія дає гроші своїм на перенесення. А у самого Китаю своїх пробем вистачає - від власної фінансової піраміди, до невдоволення що керівництво себе знову пожитевво призначило, будемо дивитись як будуть розрулювати. Он з Індією ще поцапаються за гори.
Ситуація абсолютно неоднозначна, щоб такі прямі паралелі з минулим проводити.
Нашим поточним керманичам амери з великою йомовірністю зроблять політичний "секір-башка" незалежно від того хто буде. Обидві сторони мають зуб. Так що все попереду.
Той же Байден вже сказав що пустить Іран на ринок нафти що дасть доданкові об'єми, плюс нові гравці - євреї щось вікопали і сам Китай почав, поки експерементально, але вже в мільонах, добувати гідрат метану. Його раніше не чіпали бо важко добути, яле якщо китайці це змогли і зможуть далі розширювати з адекватним прайсом - то це взагалі все переверне, його більше ніж всього іншого палива на планеті разом узятого в кілька разів ( але ще раз - там майже неможливий добуток, але так і про сланці таке казали).
Європа переходит на електрику, ті ж самі плани як і в штатів, так що кількість споживачів впаде.
Крім того виробництво більш автоматизується і країни починають виводити заводи з Китаю, он з свіжого - Японія дає гроші своїм на перенесення. А у самого Китаю своїх пробем вистачає - від власної фінансової піраміди, до невдоволення що керівництво себе знову пожитевво призначило, будемо дивитись як будуть розрулювати. Он з Індією ще поцапаються за гори.
Нашим поточним керманичам амери з великою йомовірністю зроблять політичний "секір-башка" незалежно від того хто буде. Обидві сторони мають зуб. Так що все попереду.
Чому дурний? Я теж не з усім згодний, що він каже, але в нього є цікаві думки. А щоб вірити китайцям, то треба бути українцем, бо всі інші добре знають, як вміють брехати китайці. У китайців зараз насувається чергова криза, їм для розвитку економіки потрібні дешеві нафта і газ, тому вони зараз що завгодньо скажуть, щоб збити ціну на них. Китайці ніколи нічого не винаходили, все крали у інших, то чому зараз все має бути інакше?DSMechanic писав: ↑ Дурний дядько. Абсолютно ігнорує ситуацію цього року і загальну перебудову світу через кризис (штучний чи ні - то окреме питання).
- DSMechanic
На даний момент вони друга/перша економіка світу. Може це завтра схлопнеться, але сьогодні це так.Нечай писав: ↑ Чому дурний? Я теж не з усім згодний, що він каже, але в нього є цікаві думки. А щоб вірити китайцям, то треба бути українцем, бо всі інші добре знають, як вміють брехати китайці. У китайців зараз насувається чергова криза, їм для розвитку економіки потрібні дешеві нафта і газ, тому вони зараз що завгодньо скажуть, щоб збити ціну на них. Китайці ніколи нічого не винаходили, все крали у інших, то чому зараз все має бути інакше?
Вони роками залучають викладачів з всього св іту навчати своїх студентів, у мене з кафедри одна поїхала там вчити, а дружину запрошували. Там у них завжди перші місця по олімпіадам з математики.
Розсилають своїх вчених, які потім повертаються, чи залучають з інших країн.
Так що я б сходу не відкидав все що вони кажуть.