Сторінка 5 з 5

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 24 березня 2018, 20:49
карбонит
slit_ok писав:
24 березня 2018, 20:35


якщо каву в ліжко подають - то чому ніззя котлєткі?
:drag:
Так каклетки ДО ,или ПОСЛЕ сладкого? :blush2:

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 24 березня 2018, 20:54
slit_ok
карбонит писав:
24 березня 2018, 20:49
slit_ok писав:
24 березня 2018, 20:35


якщо каву в ліжко подають - то чому ніззя котлєткі?
:drag:
Так каклетки ДО ,или ПОСЛЕ сладкого? :blush2:
це як зірки стануть...
:drag:

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 24 березня 2018, 21:00
карбонит
slit_ok писав:
24 березня 2018, 20:54
карбонит писав:
24 березня 2018, 20:49
slit_ok писав:
24 березня 2018, 20:35


якщо каву в ліжко подають - то чому ніззя котлєткі?
:drag:
Так каклетки ДО ,или ПОСЛЕ сладкого? :blush2:
це як зірки стануть...
:drag:
А шо думает по этому поводу ОВЕН? :blush2: :give_rose:

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 24 березня 2018, 22:09
oven
Думає, що нічого вам не розкаже)))

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 24 березня 2018, 22:33
карбонит
oven писав:
24 березня 2018, 22:09
Думає, що нічого вам не розкаже)))
Жадина!
А я думал шо каклетками угощать будет.

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 26 березня 2018, 16:39
Clone
есть хороший рецептик)
Скоро Пасха, травка-шашлыки, тому, кто его не знает - очень рекомендую! пригодится.
Просто, очень быстро и очень вкусно!
Нравится всем.

Ингредиенты такие:
Лаваш (тонкий, в такой шаверму :bad: заворачивают)
Помидор, свежий)
Сыр Мацарелла и только он подходит! Шариками вкуснее брускового, но и брусковый подойдёт.
Базилик - лучше свежие листики, но на крайний случаи и сухой, из пакетика можно.

Лаваш рвётся на шматочки (квадраты) такого размера, чтоб потом можно было сложить "конвертик", как кому удобнее, но готовый конвертик по формату близкий к бумажному аналогу наиболее удобен, на мой взгляд)
Нарезается сыр, пластинками 3-4мм, помидор - аналогично.
В центр лаваша укладываем пару кусочков сыра, сверху 2-3 кусочка помидора, 3-4 листка базилика
Я о чём - начинки очень много и толсто класть не надо! Так - чтоб перекрывала проекцию сложенного конвертика.

Я готовлю уже после шашлыков, когда угли ослабли - на решётку, 2-3 минуты на сторону, до появления первых пятен прожарки на лаваше. Десять минут и дело в шляпе. Готовится очень быстро, остывает тоже, но и остывшие вкусные.

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 26 березня 2018, 20:24
еЛКа
від мене рецепт.
легкий і смачний.
я чогось так на це підсіла, що кожен тиждень готую.
і не надоїло.
1. беремо шматок підчеревка зі шкіркою.
шмат має містить як сало, так і м'ясо. якщо буде одне сало -не смачно. якщо буде забите проросттю м'яса - теж не - не те пальто*. балансуємо.

от такий, чудово буде. краще побільше шматок.

Зображення

2. Шпигуємо часником. Натираємо сіллю і перцем.
я змішую червону парику і чорний перець. тоді сік і само сало стає трохи кольоровим.
можна обсипати улюбленими травами (ну, там кропом сухим, або прованськими чи італійськими травами) або ні.
за смаком. нам і так смачно.)
3. Закладаемо шпигований підчеревок в кульок для запікання, закручуємо кінці (не в фольгу). далі на противень і в зазадалегідь розігриту до 200С духовку. Ставимо противень на рівень вище середини.
4. І витримуємо при 200С 25-30 хвилин. Потім зменшуємо жар до 150-160 С і ще на 25-30 хв.
5. Вимикаємо духовку і лишаємо сало в ній до вистигання ну хоча б ще на хвилин 30 віддихнуті -дойти.

П.С. Час запікання розрахований на середній шмат. тут важлива не стільки вага шматка, скільки його товщина. Товсте сало можна трохи довше на хвилин 10 потримати. Але -не треба його довго готувати, бо витопиться.

П.П.С. Я люблю куштувати його ще горяченьке, тепле. Шкірка в нього мнякенька-мнякенька, а саме сало добре і смачнюче.
Ну, а потім і холодне -смакота. :ukraine2:

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 26 березня 2018, 20:25
oven
еЛКа писав:
26 березня 2018, 20:24
від мене рецепт.
легкий і смачний.
я чогось так на це підсіла, що кожен тиждень готую.
і не надоїло.
1. беремо шматок підчеревка зі шкіркою.
шмат має містить як сало, так і м'ясо. якщо буде одне сало -не смачно. якщо буде забите проросттю м'яса - теж не - не те пальто*. балансуємо.

от такий, чудово буде. краще побільше шматок.

Зображення

2. Шпигуємо часником. Натираємо сіллю і перцем.
я змішую червону парику і чорний перець. тоді сік і само сало стає трохи кольоровим.
можна обсипати улюбленими травами (ну, там кропом сухим, або прованськими чи італійськими травами) або ні.
за смаком. нам і так смачно.)
3. Закладаемо шпигований підчеревок в кульок для запікання, закручуємо кінці (не в фольгу). далі на противень і в зазадалегідь розігриту до 200С духовку. Ставимо противень на рівень вище середини.
4. І витримуємо при 200С 25-30 хвилин. Потім зменшуємо жар до 150-160 С і ще на 25-30 хв.
5. Вимикаємо духовку і лишаємо сало в ній до вистигання ну хоча б ще на хвилин 30 віддихнуті -дойти.

П.С. Час запікання розрахований на середній шмат. тут важлива не стільки вага шматка, скільки його товщина. Товсте сало можна трохи довше на хвилин 10 потримати. Але -не треба його довго готувати, бо витопиться.

П.П.С. Я люблю куштувати його ще горяченьке, тепле. Шкірка в нього мнякенька-мнякенька, а саме сало добре і смачнюче.
Ну, а потім і холодне -смакота. :ukraine2:
Нема совісті ні грама. Піст же на дворі.... :cray:

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 26 березня 2018, 22:46
M_M
oven писав:
26 березня 2018, 20:25
Нема совісті ні грама. Піст же на дворі.... :cray:
Це тест на стійкість :biggr:

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 27 березня 2018, 02:06
sok sem
Так больным же можно

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 27 березня 2018, 02:18
sok sem
sok sem писав:
27 березня 2018, 02:06
Так больным же можно по религии или как там?

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 27 березня 2018, 02:23
costashu
sok sem писав:
27 березня 2018, 02:18
sok sem писав:
27 березня 2018, 02:06
Так больным же можно по религии или как там?
пост это не диета, а молитва

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 27 березня 2018, 05:05
toisamiy
M_M писав:
22 березня 2018, 18:50
Мій користуэться своїм паскудним голосом. Хад.

Re: Заходьте похряцать.

Додано: 16 квітня 2021, 09:13
Фрося
Скоро Пасха.. :gs:
Зображення