а меня к тебе встречный вопрос: когда ты перестанешь врать и передёргивать сказанное мною?Sintez писав: ↑
У мене виникає лише один нехароший вопрос - скільки ще таких як ти в Україні залишилося. Котрі поколіннями жеруть смачні українські харчі й одночасно лають все українське, мріючи щоб тут було рідне расєйське гімно.
Вопрос нехароший, сам знаю. Але читаючи вас, не можу від нього відмахнутися.
Біля Ічні в районі сіл Дружба та Августівка о 3.30 вибухнули склади з боєприпасами
Re: Біля Ічні в районі сіл Дружба та Августівка о 3.30 вибухнули склади з боєприпасами
Re: Біля Ічні в районі сіл Дружба та Августівка о 3.30 вибухнули склади з боєприпасами
Це було в російських ЗМІ. Чесно кажучи, цю інфу я не перевіряв, бо в Росії зараз можливо все.
А постанова якась про припинення виплат була, цікаво? Донецькі пенси хз скільки отримували, та мабуть і досі, головне їм було час від часу з"являтися на вільній території. Може й зараз отримують, не знаю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ха! Звичайно тут ви, рєбята, ходите строєм і з піснею, бо я з вами цяцькацця не збираюся. І будете ходити, доки я модер. Але ваше нутро я знаю з реалу. Бачив чимало.ingvar писав: ↑а меня к тебе встречный вопрос: когда ты перестанешь врать и передёргивать сказанное мною?Sintez писав: ↑
У мене виникає лише один нехароший вопрос - скільки ще таких як ти в Україні залишилося. Котрі поколіннями жеруть смачні українські харчі й одночасно лають все українське, мріючи щоб тут було рідне расєйське гімно.
Вопрос нехароший, сам знаю. Але читаючи вас, не можу від нього відмахнутися.
Я власне й звинувачувати вас не збираюся, чи переробляти. Але толерантності не буде. Бо вона боком вилазить, чим далі тим більше.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Babasha
- Штучний інтелект
А не нужно завидовать и считать чужие денежки!

Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Це не "чужі", це КРАДЕНІ кацапами народні гроші. Крадені за сприяння жидівської банди. Але не радійте, ніхто й ніщо не буде забутий. А розкрадання общяка навіть в середовищі карних злочинців вилазить боком. Я вже не кажу про карму. Так що Боже збав, щоб я вам заздрив.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
аналогія про діверсантов
Фашик Донецкий
@FashDonetsk
13 ч.13 часов назад
Еще
Вчера сгорело здание спортзала в Донецке,в районе площади свободы и базы кацапов
Самое интересное то,что оно сгорело ровно за три дня до официальной сдачи в эксплуатацию после ремонта
Как вам такой стартап по-дынырийски?
Фашик Донецкий
@FashDonetsk
13 ч.13 часов назад
Еще
Вчера сгорело здание спортзала в Донецке,в районе площади свободы и базы кацапов
Самое интересное то,что оно сгорело ровно за три дня до официальной сдачи в эксплуатацию после ремонта
Как вам такой стартап по-дынырийски?
200 баксів за один снаряд, допуск приватних фірм, і т.д.
Ето прекрасно, ящітаю.

Участь в голосуванні - є формою колаборації