Я знову не спрацювався...
Re: Я знову не спрацювався...

Востаннє редагувалось 11 квітня 2018, 17:48 користувачем VVV_VVV, всього редагувалось 1 раз.
кстате о сраче. такой вот эпичный срач свидетельство того, что скоро пизд*ц. на ШДД такое ж было. и там света уже угрожала открепить от главной. видно бережет это как оружие судного дня. затопит корыто вместе со слявой и крысами-педрилами. 

Востаннє редагувалось 11 квітня 2018, 17:48 користувачем VVV_VVV, всього редагувалось 1 раз.
шо, славик считает, что выжил крыску? он глубоко ошибается. сета еще найдет способ насрать ему на галстук. 

Востаннє редагувалось 11 квітня 2018, 17:47 користувачем VVV_VVV, всього редагувалось 1 раз.
гарна пісня
а що там звучить 10 тис баксів, Свєта дійсно витягла у тернопільського буратіни 10 золотих і зарила їх у фуп?
поки Гонгадзе був живий, УП була жовтим сайтом, який періодично обслуговував то одного, то іншого олігарха. Сам Георгій навіть їздив на мажоритарні вибори підробляти у гречкосіїв медіапідтримкою.
А от коли Георгія убили, Притула дуже вдало підхопила цей прапор головного опозиційного видання і дуже вдало розвинула проект. Але останні років 5 проект відверто деградує і занепадає. Та і, кажуть, хазяйка слєгка сбрєнділа, особливо після Шеремета, і відійшла від суєти.
Ничего не могу сказать - не присутствовал, но у Светы примерно в это же время
появился новый холодильник и дверь для туалета.
Наверное - просто совпадение
нє, ну я розумію пацана... 10 штук віддав, і після цього на форумі іноді ще й пишуть не таке, як він хоче...
за що заплачено?
за що заплачено?
я на биківник не ходжу то й не знаю. а що там бунт на кораблє. крізіс упарвленія. славік протів свєти? айайайайай
епічна битва жаби й гадюки) ібала жаба гадюку
чума на оба їх дома. але слав пр=опри своє вродження владісракулизання все ж таки дещо менш мерзенний ніж свєта гундяєва. от було б добре якби славко захопив фуп)))))
піздєц має бути тотальним))) саме славіе і свєта забанили мене як тільки я підняв питання покривання укрдиржавкою вбивць небесної сотні
Востаннє редагувалось 06 квітня 2018, 21:04 користувачем Aelit, всього редагувалось 1 раз.
ставлю на Свєту
і рімонт в квартіркє. коли я там ще був вона мріяла про заміський будинок. і туут через 3 роки до славка дошло - хто спонсор улучшєнія жіліщних условій. але думаю грошей йому не шкода - що таке зрештою 10 зєлєні. тут сенс в тому що наїбали .
нахуйнамобговорюватителайно