Нема слів.
Re: Нема слів.
Востаннє редагувалось 13 червня 2018, 20:03 користувачем Фрося, всього редагувалось 2 разів.
наш рынок интересует только одно - цена пониже.Vollmer писав: ↑ Все так, але причина загибелі бджіл була встановлена, як втрата здатності перетравлювати їжу, отже, ні про який авітаміноз не йшлося. Для контролю - можна поцікавитись механізмом дії цих ГМО на шкідників, і зрозуміти, чим, принципово, травлення шкідників різниться із травленням бджіл, наприклад.
Помідори все більше схожі на пінопласт. Часник втратив смак і запах, але став значно пекучіший. Я шукаю невеличкий, з дрібними зубчиками на базарі, але і по дядьківських городах вже все смачне потроху зникає.
Цк ЄС може воювати зі Штатами, встановлюючи стандарт на цукристість, розмір, процент клітковини, спілість бананів. Наш ринок - забирає все, що схоже.
на днях решил похряцать хинкали. я их люблю в черный молотый перец макать. сварил, приступил. и обалдел - макаю этот пельмень, шо он аж черный, а результата хер. ни запаха ни вкуса. думл это уже рецепторы отказывают
Йє-аааа! Я вже писав, про синтетичний кофеїн у "колі". Зауважте: про вміст цукру - регулярний крик, замінюють аспартамом, тощо. В той самий час, про кофеїн, його концентрацію, походження, вплив, тощо - ані звуку !!! Зрозуміло, що кофеїн - синтезований, бо де набратися стільки кави? Фактично, народ, починаючи з дітей, привчають до переживання т.зв. "зміненого стану свідомості". І це нікого не хвилює??? Медиків, Супрун, педагогів, політиків, батьківські організації, нарешті. Дітей привчають. і пізніше - вони, з якоюсь, дещо більшою, вірогідністю шукатимуть варіанти. Треба пошукати, хто, які фірми продукують синтетичний кофеїн.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Pestilence
- Чефхелфер
Именно поэтому мы черный перец берем горошком и я его перетираю в керамической ступке... Причем запах такой по всей комнате идет
да и я так делал. но лень матушка.. купил, а оно хрень.
у меня кофемолка есть. годится?
надо попробовать.
Я купую перець тільки горошком, сам його мелю і отримую нормальний продукт.asmodey писав: ↑наш рынок интересует только одно - цена пониже.Vollmer писав: ↑ Все так, але причина загибелі бджіл була встановлена, як втрата здатності перетравлювати їжу, отже, ні про який авітаміноз не йшлося. Для контролю - можна поцікавитись механізмом дії цих ГМО на шкідників, і зрозуміти, чим, принципово, травлення шкідників різниться із травленням бджіл, наприклад.
Помідори все більше схожі на пінопласт. Часник втратив смак і запах, але став значно пекучіший. Я шукаю невеличкий, з дрібними зубчиками на базарі, але і по дядьківських городах вже все смачне потроху зникає.
Цк ЄС може воювати зі Штатами, встановлюючи стандарт на цукристість, розмір, процент клітковини, спілість бананів. Наш ринок - забирає все, що схоже.
на днях решил похряцать хинкали. я их люблю в черный молотый перец макать. сварил, приступил. и обалдел - макаю этот пельмень, шо он аж черный, а результата хер. ни запаха ни вкуса. думл это уже рецепторы отказываютполез в интернеты, а там оказывается не все так просто. тестировали много брендов и оказалось, что у 90% в пачках - перемолотый жмых после отделения перечного масла. отака херня.
![]()
Запах!!!
Причому купую на базарі у армянина, який продає різні спеції.
Беру сразу грам 300, по 400 грн за кіло.
Можна знайти таких продавців і серед інет магазинів.
Хоча попадається і в маркетах досить недорогий горошок, майже така сама ціна.
А мелений вже давно не купую взагалі.
перец, как и кофе должен быть СВЕЖЕСМОЛОТЫМ! И никак иначе.
Нагадаю, що один з синів Шиліна з друзями побив і возив в багажнику прикордонника, сепари його в списки на обмін навіть ставили.
https://censor.net.ua/…/syn_mera_lisich ... eyi_shilin…
Інший син переховується від слідства в роіссє чи ОРДЛО за створення нарколабораторії.
Ценний подарок?
Ну ок.
Скандально известный народный депутат Украины Антон Яценко от группы «Возрождение» оскорбил бойца АТО, «киборга» Донецкого аэропорта Олега Герваса, назвав его «мародером» и «убийцей мирных жителей». Об этом сообщает сослуживец атошника Павел Тука на своей странице в Facebook.
«Нардеп Яценко, который является бывшим регионалом и известным кнопкодавом, позволил себе назвать нашего сослуживца-«киборга», парня который здоровьем заплатил за защиту страны и достойно воевал, убийцей мирных жителей и мародером! Помимо унижения чести и достоинства одного конкретного человека, этот негодяй очернил все наше подразделение!», — пишет Тука.

Павел Тука-сын Жоры.Интересно,что за этим последует.
срочникам отдать..у них зарплата 500 гр.