ЕДА ДЛЯ РУССКИХ В ТОМ УГЛУ, А ТУТ ЕДЯТ...

Відповісти
Тетяна_Д

ЕДА ДЛЯ РУССКИХ В ТОМ УГЛУ, А ТУТ ЕДЯТ...

Повідомлення Тетяна_Д » 01 червня 2018, 22:14

..НОРМАЛЬНЫЕ ЛЮДИ”: ЯК ПРОВЧИЛИ В ІТАЛІЇ ТУРИСТІВ З РФ :lol:
Російські туристи зганьбилися в італійському готелі.

В Італії російських туристів відчитали за те, що вони забрали їжу зі столу інших відпочиваючих. Про це розповіла російська журналістка Наталя Ромашина на своїй Facebook-сторінці.

При цьому жінку, яка зробила зауваження туристам з РФ, журналістка називає “фашистською тіткою”.

“Сьогодні нас мало не відпи*дила італійська тітка. Вся справа в тому, що ми на сніданку взяли ковбасу з іншого столу, а він виявився лише для європейців, а не для росіян. Тітка, мабуть, згадавши заповіти Муссоліні, прийшла в жах, заволала, що їжа для росіян тільки там, у тому кутку, а тут їдять нормальні люди”, – розповіла Ромашина.

“У кутку для росіян лежав хліб, масло, джем і знову хліб. Тітка хотіла відібрати у нас шматок ковбаси, але ми швидко встигли покусати його. Вона почала лаяти нас по-італійськи, вважаю, дуже поганими словами. У гніві вона кидалася з одного кінця залу в інший, кричала і гримала дверима”, – продовжила свою розповідь журналістка.

За її словами, в готелі була ще “російська бабуля”, але вона не встигла нічого вкусити або лизнути, тому “просто сумно сіла біля порожнього столу і зазначила, що непогано було б ставитися і до росіян по-людськи”.

“Італійська фашистська тітка, звичайно, нічого бабулі відповідати не стала. Але трохи пізніше прийшла до нас і уточнила, що сьогодні вона нас простить, але завтра ми повинні суворо сісти в зону для росіян і їсти там. Сьогодні в якості покарання нам не дали нічого попити”, – резюмувала Ромашина.

“Якийсь адочек. Ми стикалися в німецькому Ibis з рознесенням “зал для сніданку європейських туристів” і “зал для сніданку російських туристів” і спробою не доносити всякі сири-шинки, коли перший набіг найбільш ранніх і енергійних все вигріб”, – розповіла в коментарі ще одна росіянка.

https://prefiks.win/2018/06/01/eda-dlya ... -edyat-no/

Sintez
Єретик

Re: ЕДА ДЛЯ РУССКИХ В ТОМ УГЛУ, А ТУТ ЕДЯТ...

Повідомлення Sintez » 01 червня 2018, 22:35

“Якийсь адочек. Ми стикалися в німецькому Ibis з рознесенням “зал для сніданку європейських туристів” і “зал для сніданку російських туристів” і спробою не доносити всякі сири-шинки, коли перший набіг найбільш ранніх і енергійних все вигріб”, – розповіла в коментарі ще одна росіянка.
Клас. І це ще "бидла", тіпа, не було?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 01 червня 2018, 22:39

вони більше з лопати полюбляють жерти )))

главспец

Повідомлення главспец » 02 червня 2018, 07:50

т.е., надо понимать, что русотуристы заплатили как и все прочие, а в обслуживании ограничены(дискриминированы) по нац.признаку? В Европе?!

Darkwalker

Повідомлення Darkwalker » 02 червня 2018, 10:15

главспец писав: т.е., надо понимать, что русотуристы заплатили как и все прочие, а в обслуживании ограничены(дискриминированы) по нац.признаку? В Европе?!
вряд ли как все, наверное эти русские по каким-то "эконом" путевкам, а захотели как "люкс"
Show must go on !

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 02 червня 2018, 10:26

главспец писав: т.е., надо понимать, что русотуристы заплатили как и все прочие, а в обслуживании ограничены(дискриминированы) по нац.признаку? В Европе?!
теоретично тітка-хазяйка готелю цілком могла знати про нецивілізовану поведінку паРаші у світі (бомбардування Сирії, захоплення Криму, війна на Українському Донбасі, тисячі вбитих, бряцання парашної зброї біля кордонів країн НАТО, "можем повторіть", і т.д), і виявитися принциповою людиною. Може попередні коцапи покрали у неї з готелю простирадла і туалетний папір?
Як взагалі можна брати їжу, вже розміщену на столах відпочиваючих?

главспец

Повідомлення главспец » 02 червня 2018, 10:47

так я и хочу понять, хозяйка сознательно гнобит русотуристо по нацпризнаку, или они таки пытались хэпнуть колбасы, за которую не уплачено?

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 02 червня 2018, 19:06

главспец писав: так я и хочу понять, хозяйка сознательно гнобит русотуристо по нацпризнаку, или они таки пытались хэпнуть колбасы, за которую не уплачено?
ІМХО, свідомо. Але підстави з"явилися раніше, а спроби поцупити ковбасу з іншого столу лише додали впевненості - це дике плем"я, з яким не варто втрачати пильність. Ну і ставлення відповідне.

главспец

Повідомлення главспец » 02 червня 2018, 20:13

Тетяна_Д писав:
главспец писав: так я и хочу понять, хозяйка сознательно гнобит русотуристо по нацпризнаку, или они таки пытались хэпнуть колбасы, за которую не уплачено?
ІМХО, свідомо. Але підстави з"явилися раніше, а спроби поцупити ковбасу з іншого столу лише додали впевненості - це дике плем"я, з яким не варто втрачати пильність. Ну і ставлення відповідне.

т.е., деньги с них взяли, как со всех прочих, а доступ к колбасе ограничили, ибо они - русские?
Прикольно...

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 02 червня 2018, 20:30

главспец писав: т.е., деньги с них взяли, как со всех прочих, а доступ к колбасе ограничили, ибо они - русские?
я цього не знаю, але навряд чи

главспец

Повідомлення главспец » 02 червня 2018, 20:34

ну, первый пост в этой ветке?

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 02 червня 2018, 20:39

главспец писав: ну, первый пост в этой ветке?
і де там про те, що путівки коцапів коштували стільки ж як і оплачені європейцями, на столах яких була ковбаса?

главспец

Повідомлення главспец » 02 червня 2018, 20:43

Тетяна_Д писав:
главспец писав: ну, первый пост в этой ветке?
і де там про те, що путівки коцапів коштували стільки ж як і оплачені європейцями, на столах яких була ковбаса?
а где там про то, что хэпнули неоплаченное?
п.с.
ну в самолёте бизнес класс, эконом класс, понятно. Но в отеле, где шведский стол, я не видел сегрегации! Нигде.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 02 червня 2018, 21:26

главспец писав: Но в отеле, где шведский стол
звідки ви взяли, що то був шведський стіл?
не "неоплаченное", а непризначене
інший стіл, розумієте?

главспец

Повідомлення главспец » 03 червня 2018, 04:50

стоп, секунду, голодные и жадные русотуристы тырили еду с чужого стола?!
А бывают гостиницы, где одним жильцам завтрак с колбасой, а другим без оной?
п.с.
помню, что завтрак иногда входит в стоимость номера за сутки. И хочешь ешь его, а хочешь - игнорируй.

costashu
князь

Повідомлення costashu » 03 червня 2018, 07:55

главспец писав: А бывают гостиницы, где одним жильцам завтрак с колбасой, а другим без оной?
да
ХЖВСУ

singel

Повідомлення singel » 03 червня 2018, 08:41

В ТОМ УГЛУ- это кацам просто на пол кидают? :lol:

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 03 червня 2018, 09:11

главспец писав: стоп, секунду, голодные и жадные русотуристы тырили еду с чужого стола?!
але ж руссотуристка відкрито про це написала, хоча й назвала свою дію іншим словом - "взяли"
главспец писав: завтрак иногда входит в стоимость номера за сутки. И хочешь ешь его, а хочешь - игнорируй.
там де мені доводилося бувати у готелях - завжди входив
але не завжди був шведський стіл
і тільки у Брюсселі - наскільки я пригадую - можна було купувати сніданок, а можна було відмовитися
та ще й купувати з варіаціями - з ковбасою, чи без )))

главспец

Повідомлення главспец » 03 червня 2018, 09:46

costashu писав:
главспец писав: А бывают гостиницы, где одним жильцам завтрак с колбасой, а другим без оной?
да
и злобные русичи пытались съесть неоплаченную ими колбасу?

главспец

Повідомлення главспец » 03 червня 2018, 09:52

Тетяна_Д писав: там де мені доводилося бувати у готелях - завжди входив
ну? так для всех постояльцев завтрак был одинаковый? Зачем же придумка про русичей, тырящих колбасу у еврейцев?
п.с.
кста, отобрали и съели, не? Прям, как Крым...
Не, ну можно истерить, без ограничений.

Відповісти