Байер купил Монсанто
Байер купил Монсанто
чуваки! https://www.epravda.com.ua/news/2018/06/7/637570/ Монсанто больше нет! 
ХЖВСУ
Re: Байер купил Монсанто
волмер, ну ты заценил, как мафия! (с) насрала конспирологам?
это ж сколько переписывать/переснимать надо
ХЖВСУ
Re: Байер купил Монсанто
Нда. Дещо несподівана подія. Думаю, у гансів зараз свято зловтіхи. Вони не дуже полюбляють американський стиль, який, зокрема, втілювала "Монсанто". В них це називається "американські порядки".
Інша річ, і то принципово, кардинально інша - як тепер німці вестимуть бізнес, збудований "Монсанто" ??? Що буде з гібридами, від яких мруть бджоли, зокрема ??? Від яких зривається процес травлення, наприклад, і розвивається моторошна алергія у немовлят, годованих дитячими сумішами з ГМ сої ??? $15 за баночку суміші, непоганий бізнес. Я не чую нічого про вирішення цих проблем. Навіть на рівні поставлених питань. Складається враження, що воно нафіг нікому не треба.
Але - побачимо, без сумніву.
Інша річ, і то принципово, кардинально інша - як тепер німці вестимуть бізнес, збудований "Монсанто" ??? Що буде з гібридами, від яких мруть бджоли, зокрема ??? Від яких зривається процес травлення, наприклад, і розвивається моторошна алергія у немовлят, годованих дитячими сумішами з ГМ сої ??? $15 за баночку суміші, непоганий бізнес. Я не чую нічого про вирішення цих проблем. Навіть на рівні поставлених питань. Складається враження, що воно нафіг нікому не треба.
Але - побачимо, без сумніву.
Участь в голосуванні - є формою колаборації