"Живу законно... Мене переслідують..."

Фрося

"Живу законно... Мене переслідують..."

Повідомлення Фрося » 05 серпня 2018, 14:04

Суд дозволив ГПУ тимчасово вилучити оригінали справи щодо громадянства Новинського https://www.radiosvoboda.org/a/news-nov ... 10498.html
Генеральна прокуратура перевіряє законність надання громадянства Україні народному депутату від «Опозиційного блоку» Вадиму Новинському. Про це йдеться у рішенні Печерського районного суду Києва від 31 липня.

Суд дозволив тимчасово вилучити оригінали справи про прийняття Новинського до громадянства України.

Генпрокуратура подала в суд клопотання в рамках розслідування справи про незаконне позбавлення волі Олександра Драбинка.

«У ході досудового розслідування необхідно дослідити справжність підписів та написів від імені Новинського у документах, які стали підставою для надання йому громадянства України», – йдеться у рішенні.

Від травня 2014 року Генпрокуратура проводить розслідування за фактом перевищення влади і службових повноважень високопосадовцями, зокрема Вадимом Новинським, при незаконному позбавленні волі особистого помічника нині покійного предстоятеля УПЦ (Московського патріархату) Володимира Сабодана – Олександра Драбинка. Новинський підозрюється у співучасті. Депутат справу проти себе називає сфабрикованою.

Читайте також: Новинський – «доторканний». Що за цим стоїть?

У грудні 2016 року Верховна Рада України дала згоду на притягнення Вадима Новинського до кримінальної відповідальності за клопотанням Генпрокуратури України.

Фрося

Re: "Живу законно... Мене переслідують..."

Повідомлення Фрося » 05 серпня 2018, 14:05

Звернення ГПУ до ДМС Новинський назвав «черговим прикладом переслідування політичних опонентів влади»
Народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський відреагував на звернення Генпрокуратури до Державної міграційної служби про його українське громадянство.
Про це Новинський написав у Facebook. «Міграційна служба вже неодноразово перевіряла дотримання процедури і законність надання мені громадянства. Спеціально для прокурорів публікую офіційну відповідь служби, в якому чітко сказано, що «порушень законодавства України з питань громадянства не встановлено», - зазначив він.
Звернення Генпрокуратури до ДМС він назвав «черговим прикладом переслідування політичних опонентів влади». Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/novinskiy-vidre ... 17878.html

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 серпня 2018, 14:29

Зображення

Archer

Повідомлення Archer » 05 серпня 2018, 18:08

Это родственник Саакашвили ? У того тоже были проблемы с гражданством.
Тем более удивительно, что к Новинскому могут быть претензии. Он же прошел "народную люстрацию" самую эффективную, по утверждению П. Порошенка. Раз народ выбрал, значит он нужен своим избирателям.
Но если этот нардеп голосует не так как надо президенту и не хочет делится собственностью то разумеется надо применить закон.

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 серпня 2018, 19:34

4 роки тому, 8 серпня 2014 року, Печерський районний суд заарештував майно нардепа Вадима Новинського на суму 4, 466 млрд грн. Гроші арештували за позовом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб щодо банку "Форум" як забезпечувальний захід.

На користь Нацбанку арештували $ 50 млн кіпрської фірми Yernamio Consulting Ltd Вадима Новинського, яка володіє 98,68% акціями "Форуму".

16 червня 2014 року Нацбанк вирішив ліквідувати "Форум" через неплатоспроможність. У 2013 збитки банку склали 976,146 млн грн.

Для того, щоб зберегти банк Новинський перевів на рахунки НБУ $50 млн та обіцяв перевести ще $60 млн, однак не зміг надати гарантії Нацбанку, що зробить це. Нацбанк обіцяних коштів не отримав.

23 січня 2015-го Вищий адмінстративний суд задовольнив касаційну скаргу компанії Yernamio Consulting LTD про скасування рішення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про ліквідацію банку "Форум". В НБУ оскаржують це рішення. Однак зупинити процес ліквідування "Форуму" вирок не зміг.

За словами Новинського, у Фонду не було бажання рятувати його банк.

"У фонді не було ніякого бажання рятувати банк. Дирекція Фонду та особисто її керівник Василь Пасічник відволікали вкладників обговоренням перспектив приєднання "Форуму" до одного з держбанків, потім переконали вашу Ініціативну групу, що банк краще ліквідувати, а активи передати Альфа-Банку. Він нібито готовий взяти великий портфель активів, що дозволить задовольнити інтереси вкладників з депозитами, розмір яких перевищує 200 тис. грн. Від керівництва Фонду звучали дивні заяви про те, що обсяг коштів, закріплений раніше підписаним протоколом, для порятунку банку не вистачало. Навіщо було тоді ставити під документом свій підпис? По суті, ні юридичні особи, ні власники вкладів понад 200 тис. не мають на даний момент перспектив повернути свої гроші".

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжує виплачувати компенсації постраждалим. 11 червня 2018-го продовжив ліквідацію банку на один рік до 14 червня 2019 року.

Народний депутат Вадим Новинський приєднався до Партії регіонів 5 вересня 2013-го. Новинського вибрали від округу у Сімферополі. 27 листопада 2014 року пройшов у парламент із "Опозиційним блоком". Олігарха також пов'язують із лідером "Радикальної партії" Олегом Ляшком. Нещодавно радикал продав майно на 16 млн грн та квартиру екс-нардепу Партії регіонів та близькій людині до холдингу олігархів Ріната Ахметова та Вадима Новинського.

Крім економічних справ, генпрокуратура підозрює нардепа в тому, що він спільно з колишніми президентом Віктором Януковичем, міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком та начальником управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Валерієм Коряком організували викрадення архієпископа Олександра Драбинка. На той час він був особистим помічником екс-митрополита Української православної церкви Московського патріархату Володимира.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній "регіонал" розповів про родину в Росії і молитви за Кирила

Нардепа підозрюють у незаконному позбавленні волі або викраденні людини та перевищенні влади або службових повноважень. Сам Новинський вважає, що справа проти нього сфабрикована і має політичний підтекст.

8 грудня 2016 року Верховна Рада проголосувала за зняття недоторканності з Новинського. Подання генпрокуратура Юрія Луценка підтримали 228 нардепів.

Справу досі розслідують у Генпрокуратурі. У березні 2018-го Луценко пообіцяв, що провадження стосовно Вадима Новинського передадуть до суду цього року.

У кінці липня з'явилась інформація, що Генеральна прокуратура перевіряє законність надання українського громадянства народному депутату Вадиму Новинському. Клопотання прокурори подали у справі про незаконне позбавлення волі архієпископа Олександра Драбинка.

Екс-президент Янукович надав тоді російському бізнесмену Вадиму Новинському громадянство України в травні 2012 року. Указ видали з формулюванням за видатні заслуги перед Україною.

В кінці липня Новинського внесли в базу "Миротворця".

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 вересня 2018, 17:11

Новинский с Онуфрием чартерным рейсом "рванули" на секретную встречу к Гундяеву - подробности
Зображення
Одиозный депутат Вадим Новинский вместе с главой УПЦ МП Онуфрием тайно отправился в Беларусь на встречу с московским патриархом Кириллом.
Об активности Московской патриархии сообщила в Facebook "Украинская Поместная Православная Церковь", передает "Диалог.UA". По данным ресурса, поклонник и спонсор Московской патриархии Новинский с Онуфрием отправились в белорусский Гомель в субботу, 8 сентября. Вылет чартерного рейса с ними на борту состоялся в 9 утра из аэропорта Черновцов.
"Украинская Поместная Православная Церковь" не сомневается, что в Гомеле делегация из Украины намерена встретиться с начальником - патриархом Кириллом.
"Поехали получать указания из Москвы на случай получения УПЦ КП Томоса", - выразил уверенность ресурс. Стоит отметить, что представители Московской патриархии экстренно отправились на секретную встречу с Гундяевым после того, как Вселенский патриарх послал в Украину 2 епископов для создания Единой церкви. В Москве очень разозлились из-за этого решения Варфоломея, позволив себе угрозы в его адрес.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": https://www.dialog.ua/ukraine/159687_1536407688

Фрося

Повідомлення Фрося » 06 листопада 2018, 19:17

Денис Казанський
@den_kazansky
4 ч.4 часа назад

Раздают в центре Киева от Новинского. Хоть не 2 гвоздички и на том спасибо

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 22 грудня 2018, 20:44

Soldier Of Fortune

Повідомлення Soldier Of Fortune » 22 грудня 2018, 21:15

А шо то навколо мусорів так багацько

Фрося

Повідомлення Фрося » 17 січня 2019, 20:15

:lol:

Soldier Of Fortune

Повідомлення Soldier Of Fortune » 18 січня 2019, 12:48

А міг і антихристом обізвати :lol:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 18 січня 2019, 15:35

Зображення
В цьому ділі слід розібратися !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 січня 2019, 08:29

Він мабуть мав на увазі "живу в законє...".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 20 травня 2021, 20:05

ВАКС обязал Венедиктову завести дело на Новинского
Высший антикоррупционный суд обязал генерального прокурора Ирину Венедиктову возбудить уголовное производство по факту возможного противоправного завладения имуществом и предоставления неправомерной выгоды народным депутатом Вадимом Новинским.

Такое решение 12 мая принял следственный судья ВАКС, сообщает «Слово и дело».

По мнению заявителя по делу, Новинский противоправно захватил залоговое имущество государственного Укрэксимбанка, не вернул кредитов на сумму 1,7 млрд грн, организовал фиктивное банкротство с целью вывода активов и уклонился от уплаты налогов в особо крупных размерах. К тому же, как считает заявитель, Новинский якобы раздал взятки должностным лицам отдела государственной регистрации юридических лиц и физических лиц-предпринимателей Днепропетровского городского управления юстиции, отдела государственной регистрации юридических лиц и физических лиц-предпринимателей Шевченковского района регистрационной службы Главного территориального управления юстиции в городе Киеве и должностным лицам, которые расследуют дело о завладении долей в уставном капитале ООО «Амстор Трейд».

Изучив жалобу, судья ее удовлетворил и обязал Венедиктову возбудить уголовное производство.
Больше информации на портале Антикор: https://antikor.com.ua/articles/458173- ... novinskogo

Фрося

Повідомлення Фрося » 12 липня 2021, 10:57

Денис Казанський
@den_kazansky
· 10 июл.
В России не могут нарадоваться из-за того что в Украине обанкротился Черноморский судостроительный завод.

Вот только российские СМИ не пишут кто его уничтожил. А сделали это не соросята и не бандеровцы, а олигарх Вадим Новинский, который приехал из РФ

Фрося

Повідомлення Фрося » 22 липня 2021, 17:08

АМКУ скасував своє рішення про дозвіл Новинському купити акції Харківобленерго | Економічна правда https://epravda.com.ua/news/2021/07/22/676173/

Фрося

Повідомлення Фрося » 15 вересня 2021, 07:24

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 вересня 2021, 18:45

Lara Fain
@florweigela
·
25 сент.
До складу Групи компаній «Верес» входять виробничі підприємства, агрокомплекс, логістичний центр, торгові будинки в Росії та Україні. Голова правління — Андрій Борисович Родіонцев. Власник — Вадим Новінський.

Верес не купляю

Фрося

Повідомлення Фрося » 31 грудня 2021, 17:33

Іgor Marshall
@IhorMarshall
·
54 мин
Знайомтеся, це Вадим Рудольфович Малхасян, громадянин Російської Федерації, що отримав український паспорт на ім’я Вадима Владиславовича Новінського
По-батькові «Владиславович» він взяв на честь Владислава Суркова
А знаєте, хто у 2012р. "пробив" йому українське громадянство?
Зображення
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 07 серпня 2023, 20:08

Відповісти