Підкажіть, такий фасон, модель і головне матеріал підійдуть солдату на фронті? Просить прості гумові чоботи, а я вирішила щось більш краще. Хтось такі носив, є відгуки?
Я бы наверно такие купил. Но пощупать бы что такое пенорезина, наверно подразумевается что она менее прочная чем не вспененная. Хотя на сезон-два должно хватить в любом случае если не проколоть. Думаю хорошие сапоги, но в руках не держал, не могу быть уверен на 100%
Поки не походиш - не знатимеш, що воно. Проблеми резинових чобіт - мокнуть і мерзнуть ноги, важко сушити, погана резина ламається на згибах, шкарпетки пришвидшено протираються, або знімаються з ноги при ходьбі. Без випробувань неможливо з'ясувати, чим ці чоботи кращі за стару совдепівську модель.
Виглядають непогано, хоча дійсно краще подумати про два вкладиші, щоб можна було замінити мокрі. Погано що вони не продаються окремо.
Я купував додатково пару і брав звідти, але то дешеві з найближчого базару.
Така резина трохи об'ємніша, але дійсно легша і менше проводить тепло, якщо правильно зрозумів, а тут ще й подошва посилена.
1. Подошва не должна быть «дубовой». Если не можете согнуть подошву, в сапогах точно будет неудобно ходить, а это ненужная и опасная нагрузка на позвоночник.
2. Резина не растягивается
3. резиновые сапоги со съемным валенком-утеплителем
4. даже натуральные резиновые сапоги больше 4 часов подряд носить не стоит, ведь резина совсем не пропускает воздух, как следствие, в такой обуви потеют ноги и в результате создается весьма благоприятная среда для различных болезнетворных микробов и грибков.