підсіли на сімейні велопрогулянки. полями лісами) це кайф
підсіли на сімейні велопрогулянки. полями лісами) це кайф
всім раджу. і для здоров.я корисно. і спілкування з природою. ну і все ще велосезон - - який змінить лижосезон ( щоправда лижі я так не люблю
Re: підсіли на сімейні велопрогулянки. полями лісами) це кайф
рыбалка тоже неплохо
на заливах хищник пробивает
на заливах хищник пробивает
я проти вбивст тварин - в тому числі і риб. все живе хоче жити
ось велофанати.
ось велофанати.
Понторєз, піжон. На вузеньких покришках лізти де попало. Лежати на дорозі, чекаючи, коли чвиркне? Ремінна передача, цікава річ, оце я одобряю, хоч незрозуміло, як вона працює, якщо полізти на торчок. Але для міста і навколо - ідеально. В задній ступиці планетарка? Величенька. можливо, що і життєздатна. Але, знов же, живучість і надійність планетарного редуктора - питання. Хрусне водило, або якийсь сателіт, і буде дурілка далі їхати на самокаті, поки пустеля закінчиться.
Так шо, то тільки цяцька, красіва, загрянична.
Так шо, то тільки цяцька, красіва, загрянична.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
шарік ти балбес
планетарка має менший ккд але більший ресурс.
ремінна не потребує змащення і має більший ресурс але ослабляє раму в місці розстикування
планетарка має менший ккд але більший ресурс.
ремінна не потребує змащення і має більший ресурс але ослабляє раму в місці розстикування
вузкі кооеса найкраще. менший опір кочіння легше їзати. дуже відчутер . широкі еолнса тре лиш яещо ти спусепєшся на велі з говерли__
Іпався той ресурс, наприкінці сотого кілометру, з грузом. Ти той ресурс вихаркнеш. Там генератор підтикаєш, і одразу відчувається збільшення спротиву. Колеса недокачаєш, і накат одразу гірший. Або підшипники коли вже матові. Коротше, ти - теоретик.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
ага. теоретик)))