знову біля Порошенка упав солдат
знову біля Порошенка упав солдат
після попереднього досвіду жартувати не хочеться
https://www.facebook.com/10001179285344 ... 643455227/
https://www.facebook.com/10001179285344 ... 643455227/
Re: знову біля Порошенка упав солдат
флеш моб!
лучше б порошенко наебнулся около солдата.
так. поганий знак.
і тут головне -що він нам несе. (
і тут головне -що він нам несе. (
на інаугурації солдат випустив зброю
перед Іловайськом малий Порошенка у церкві зомлів
тепер солдат із прапором знепритомнів, прапор випав з рук...
перед Іловайськом малий Порошенка у церкві зомлів
тепер солдат із прапором знепритомнів, прапор випав з рук...
та я все це знаю і пам'ятаю, але про теперешнє навіть боюся думати...
Господі Спасі!
Але точно -Педра не буде вдруге президентом. Вибори скоро?
я б все це перевела на його особисті справи..
як би це так, що б стрілки перевести саме на нього, кабана.
- DSMechanic
Будемо думати про хороше і вважати що впав з президентським штандартом і обернеться дочасними виборами.
Всякі відьми і інші фантазери казали що Порошенку були натяки з солдатом і дитиною, і ще один такий випадок буде фінальним саме для Петі.
Про щось погане для країни - тільки себе накручувати.
Всякі відьми і інші фантазери казали що Порошенку були натяки з солдатом і дитиною, і ще один такий випадок буде фінальним саме для Петі.
Про щось погане для країни - тільки себе накручувати.
блін, чогось аж я в розпачи с цим випадком (
не надо себя накручивать...
это знак для Педро... не более...
я бы расценивала как то что власть выпадет у него из рук...
это знак для Педро... не более...
я бы расценивала как то что власть выпадет у него из рук...
шо ж це за головкамандуючий, в якого солдати такі слабкі і втомлені, а може і хворі? сам стоїть дебелий боров, відкормлений і відпочитий інкогніто на мальдивах, поки солдатики в грязюці і в окопах життям ризикують, і здоров'я їм це не добавляє!
Востаннє редагувалось 28 березня 2018, 00:18 користувачем Vera, всього редагувалось 1 раз.
- Babasha
- Штучний інтелект
чо все такие забубеные? может солдатику от перегара верховнокомандующего поплохело... бывает!
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Та ну йопт, це ж не ті солдати що в окопах. Я одного типчика знаю, служив у президентському полку. Це ті, що на урочистостях стоять. Їх там не тільки однакового зросту підбирають, а й щоб риси обличчя були більш-менш однотипні. Їх годують як слід, і взагалі слідкують за фізичною формою. Чи то пак красою. )))
Так шо, то шось не те.
Так шо, то шось не те.
Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко
це якийсь заговор! точно вам кажу. навіть той полк шото задумав проти пецюндри. завтра їх всіх відправить в окопи, чи в тюрму.Харитон писав: ↑28 березня 2018, 00:08Та ну йопт, це ж не ті солдати що в окопах. Я одного типчика знаю, служив у президентському полку. Це ті, що на урочистостях стоять. Їх там не тільки однакового зросту підбирають, а й щоб риси обличчя були більш-менш однотипні. Їх годують як слід, і взагалі слідкують за фізичною формою. Чи то пак красою. )))
Так шо, то шось не те.
їх савченко з рубаном підговорили на зраду.
насправді нічого веселого в тому що солдати падають. то свідчення загального зниження рівня здоров'я серед молоді . то ще зауважте що ті хлопці пройшли медкомісію. а уявіть ті які не пройшли медкомісію якисй там стан здоров'я.
(
порошенки приходять і уходять. а українці - залишаються.
і солдати і корупціонери і сраколизи . не в порошенках справа.
(
Не зовсім так. Тікають аж гай гуде.У випадку другого терміну шоколадного гетьмана тут залишатьсяAelit писав: ↑28 березня 2018, 08:50насправді нічого веселого в тому що солдати падають. то свідчення загального зниження рівня здоров'я серед молоді . то ще зауважте що ті хлопці пройшли медкомісію. а уявіть ті які не пройшли медкомісію якисй там стан здоров'я.
(
лише пенсіонери і прокурори..
їх же не зразу після медкомісії відправляють на урочисті заходи.
вони тренуються, муштру проходять дні і місяці принаймні. Їх оцінювали і вибирали кращих.
Тобто, от він показував себе здоровим бугаєм, а тут раптом зомлів.
містика якась
просто кращі з того що є- уяви які решта( про психічне здоров.я взагалі ніц казати
буде невлом розкрию тему морально ментальної деградації нашого суспільства як психічні девіації)
не бачу трагедії в тому. все закономірно. менталітет українців не конкурентноздатний і не продуктивнй( ми не можемо організуватись в сусільство загального добробуту. добробут українцеві досупний тут шляхом не створення благ а поділу. тому такі рекорди ницості у поділу дефіцитних благ. далі буде. гіршеЛюдас писав: ↑28 березня 2018, 09:21Не зовсім так. Тікають аж гай гуде.У випадку другого терміну шоколадного гетьмана тут залишатьсяAelit писав: ↑28 березня 2018, 08:50насправді нічого веселого в тому що солдати падають. то свідчення загального зниження рівня здоров'я серед молоді . то ще зауважте що ті хлопці пройшли медкомісію. а уявіть ті які не пройшли медкомісію якисй там стан здоров'я.
(
лише пенсіонери і прокурори..
і це закономірно а отже і справедливо