Дорожний геноцид/фашизм.
Дорожний геноцид/фашизм.
А між тим життя виборами не обмежуєцця. Серед іншого сьогодні підвозив одного чоловіка, і ось що він мені розповів. Да, сказати про дорогу, котрою ми їзали, що вона вбита - нічого не сказати. Місцями її просто нема, і транспорт їде узбіччям. Пісєц.
Але раніше її "ремонтували", засипавшм ями битим асфальтовим сміттям - ну хоч якось можна було їхати... Я ж і лаюся, мовляв, суки, раніше хоч так ремонтували... Але те, що сказав дядько, мене шокувало. Виявляєцця, то селяни САМІ найняли машину, десь придбали б/в асфальт і засипАли дорогу... Але приїхали мінти і їх прогнали, пригрозивши штрафом, бо САМОВІЛЬНИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ В УКРАЇНІ Є ПРАВОПОРУШЕННЯМ І КАРАЄЦЦЯ ШТРАФОМ. Отак от, рєбята...
Але раніше її "ремонтували", засипавшм ями битим асфальтовим сміттям - ну хоч якось можна було їхати... Я ж і лаюся, мовляв, суки, раніше хоч так ремонтували... Але те, що сказав дядько, мене шокувало. Виявляєцця, то селяни САМІ найняли машину, десь придбали б/в асфальт і засипАли дорогу... Але приїхали мінти і їх прогнали, пригрозивши штрафом, бо САМОВІЛЬНИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ В УКРАЇНІ Є ПРАВОПОРУШЕННЯМ І КАРАЄЦЦЯ ШТРАФОМ. Отак от, рєбята...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Дорожний геноцид/фашизм.
Та аналогично - придседателя в селе у родителей чуть не засудили за ницельовое использование средств по ремнту, по дорога через село то держадминстрацея района.Sintez писав: ↑ А між тим життя виборами не обмежуєцця. Серед іншого сьогодні підвозив одного чоловіка, і ось що він мені розповів. Да, сказати про дорогу, котрою ми їзали, що вона вбита - нічого не сказати. Місцями її просто нема, і транспорт їде узбіччям. Пісєц.
Такой пиндец - все улицы и переулки нормальые кроме цетральной. гройсманомика.
Інший епізод - цю ж саму дорогу бралося ремонтувати підприємство, вантажівки якого власне її розбивають і розбиваюцця в хлам самі. Але їм теж заборонили! Ібо тендер треба виграти, а підприємство хєр його виграє!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
От де треба копати, й тих, хто це організовує, закопувати... А те, що меле Зєля - туфта...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
От як виходить - ця тема начебто й нецікава нікОму, то лі дєло аналізи...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тому, що цей вид рекету - надто ексклюзивний. Чужі там не ходять. А гроші заробляються скажені, і виключно своїми пацанами, які діляться з більш вищими пацанами. І ще хтось сміє заявляти, що на його "копійці" підвіска побилася, чи самостійно ями засипати ??? То все - храдойоби і рука Москви, яка хоче поламати бізнес поважним людям !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Як казав король Норвегії Харальд Хардероде, навіщо рубати пальці, коли можна вдарити в серце? Так і тут-бардак на дорогах лише частина бардаку в усій країні. Бо поки поцреоти воювали з кацапами та зносили пам'ятники Лєніну, розумні гешефтмахери збудували систему тотального здирництва та хабарництва. Яку можна поламати тільки знищивши її творців.
пафосно-то как!
какую «систему», откатов? Так её творцы давно мертвы. Смею предположить, что и на строительстве пирамид это уже была не новинка!
Нечай писав: ↑Як казав король Норвегії Харальд Хардероде, навіщо рубати пальці, коли можна вдарити в серце? Так і тут-бардак на дорогах лише частина бардаку в усій країні. Бо поки поцреоти воювали з кацапами та зносили пам'ятники Лєніну, розумні гешефтмахери збудували систему тотального здирництва та хабарництва. Яку можна поламати тільки знищивши її творців.
Твої пропозиції як виходити з наявної ситуації? Взад, в совок - не пропонувати!
да легко! Я уже приводил пример: кассир в супермаркете - целый день сидит на ящике с наличкой. Может украсть? Нет, никак!
Другой пример: может мой водитель «сэкономить» себе немножко бензина? Может, если в пределах норм расхода. Если начнёт сверх норм химичить, будет пойман и уволен. Он это знает.
Т.е., тотальный контроль и установка: «красть нельзя»!
Дальше и «выше», из личного опыта, довелось мне как-то возглавлять самостоятельное подразделение (юр.лицо), одного из крупнейших гос.банков страны, участвовать в заседаниях кредитного комитета головной конторы. Всегда заметно, если кредит выдаётся «с натягом», а по конкретному заёмщику можно сделать вывод, то ли тупо нагнули сверху, то ли был откат нужным людям.
Покажи мне пачку кредитных дел и я легко рассортирую их на две стопки: обычные и особые.
Т.е., проконтролировать технически - нет проблем!
А вот установка не красть, должна быть. С самого верха.
Вот тут и возникает проблема: если верхние люди не будут закрывать глаза на мелкие шалости главы банка, то не смогут ему позвонить и велеть дать кредит кому надо!
И тогда, а где брать кэш на выборы или в парт.кассу?!
Теперь вернёмся к реалиям. Кто сегодня может реально дать команду не красть? Проконтролировать. Отловить и наказать.
Президент? Премьер? Губернатор? Министр?
В, принципе, раньше это мог сделать президент, когда мог назначать министров и прочих своим указом. Теперь только президент, имеющий гарантированное большинство в ВР. Даже если такое чудо случиться, то это большинство тоже надо подкармливать... Иначе они могут взбрыкнуть. И прикормит это большинство кто-то другой.
главспец писав: ↑да легко! Я уже приводил пример: кассир в супермаркете - целый день сидит на ящике с наличкой. Может украсть? Нет, никак!
Другой пример: может мой водитель «сэкономить» себе немножко бензина? Может, если в пределах норм расхода. Если начнёт сверх норм химичить, будет пойман и уволен. Он это знает.
Т.е., тотальный контроль и установка: «красть нельзя»!
Дальше и «выше», из личного опыта, довелось мне как-то возглавлять самостоятельное подразделение (юр.лицо), одного из крупнейших гос.банков страны, участвовать в заседаниях кредитного комитета головной конторы. Всегда заметно, если кредит выдаётся «с натягом», а по конкретному заёмщику можно сделать вывод, то ли тупо нагнули сверху, то ли был откат нужным людям.
Покажи мне пачку кредитных дел и я легко рассортирую их на две стопки: обычные и особые.
Т.е., проконтролировать технически - нет проблем!
А вот установка не красть, должна быть. С самого верха.
Вот тут и возникает проблема: если верхние люди не будут закрывать глаза на мелкие шалости главы банка, то не смогут ему позвонить и велеть дать кредит кому надо!
И тогда, а где брать кэш на выборы или в парт.кассу?!
Теперь вернёмся к реалиям. Кто сегодня может реально дать команду не красть? Проконтролировать. Отловить и наказать.
Президент? Премьер? Губернатор? Министр?
В, принципе, раньше это мог сделать президент, когда мог назначать министров и прочих своим указом. Теперь только президент, имеющий гарантированное большинство в ВР. Даже если такое чудо случиться, то это большинство тоже надо подкармливать... Иначе они могут взбрыкнуть. И прикормит это большинство кто-то другой.
А хто буде контролювати контролерів? І скільки коштуватиме закрити очі контролеру на когось персонально? Проблема відома з часів перших грецьких демократій, а рішення ще нема...
ну как кассир супермаркета может договориться с контролером, на недостачу в кассе?! Никак.
В остальном тоже просто: там, где бюджетные деньги, сегодня тебя проверяет ҠРУ(ДАС), через месяц РПУ, находит "незамеченное", и шо? Со всеми договариваться? Не хватит наоткаченного ресурса. В реале просто - проверяемый жалуется наверх, и каждому очередному проверяющему поступает соотв.команда.
Или не поступает.
Поэтому, каждый для себя решает, становиться добровольным заложником «системы», или нет. Ещё на этапе принятия решения - выполнять мутную команду или нет. Рисковать свободой и репутацией или просто уволиться.
Так вона єсть. Ви ж її не чуєте просто, не визнаєте.А вот установка не красть, должна быть. С самого верха.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Паразицьке життя, таке, як твоє - така ж кража. Нє, ну "під вас" підрахуї законів понаписали, мінти знову ж таки бдять... Але Бога (чи "карму", як хочеш) ні ви, ні підрахуї не надурите.
І мова зовсім не про "заповідь", яку вчєхляють рабам попи-паразити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Який нах фашизм? При Алоіз'євічу дороги пистаті були. 
Нда. Націоналізм і фашизм, у плані доріг - виглядають дещо інакше. Можливо тому, що обидва дєдушки просували автомобільний транспорт, як ключовий елемент прогресу. Особливо дєдушка Адді.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
так а ты и «такие как ты(с)», выходит, реальную пользу приносишь людству?! Уверен? Какую именно? Чем именно, можешь предъявить?
Санитары подтверждают? Ну в период принудительного стационара...
Це у нас "націоналізм"? Вальцман, Гройсман й інші "націоналісти"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!