Не розслабляйтеся!
Не розслабляйтеся!
Якщо хтось думає, що Порох вже програв - то дарма.
Як виявилося, кілька моїх родичів, котрі голосували за Ю, тепер за Пороха. Отакоє от. Ппц.
Як виявилося, кілька моїх родичів, котрі голосували за Ю, тепер за Пороха. Отакоє от. Ппц.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Re: Не розслабляйтеся!
вам жеж сказала Тимошенко - есть математика больших цифр.. 
Та мало що там хто сказав. Для мене вона не є абсолютним і непогрішимим автрритетом...
Я пишу що бачу. І бачу що Петруччо не розслабляєцця й не здаєцця, всі бюджетники на вухах, і ясно на яку мету їх націлили.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
Дык какие бабки можно потерять и сколько имеется идиотов, которые рады помочь остаться при них!!! Причем себе во вред. Ибо ...
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
Я сама сейчас в шоке была.Пока покупала соленье,прислушалась к разговору 4 женщин.(возраст 50-60 лет)Голосовали за Ю.
Как я и предполагала,Юлина поддержка Порошенко,сыграла с ней злую шутку.
Ведь Порошенко это использовал в своих грязных газетенках,листовках и ТВ.
И у них уверенность,что Юле будет хорошо только при Порошенко.Парламент,премьерство.
Переубедить я их не смогла.
Попробовала агитнуть за Зе.
Так что,да.Рано расслабляться.
Фрося писав: ↑ ..................................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................
Фрося, як Вам вдається не розділяти, те, що сказала Юля, з тим, як це було подано пєціками ???
Невже не видно, що пєціки штучно прив'язали до своєї колісниці вже і Меркель, і Олланда, і Штати, і Путтєнга, через відомі плакати. І протестантів, і онтєсімєтізьм, і татарів, і Фолькера. Як ще не добралися до Папи Римського і Далай - Лами і японського імператора - дивно мені.
Невже не ясно, що пєціки грають у "Маркіза Карабаса" ???
Невже не ясно, що у Юлі не може бути мотивів для "підтримки Порошенка" ???
Якеєсь, чудо Господнє, чесне слово.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Мне ясно.И объяснять не надо.Но,это ведь не первые,я это уже неделю назад слышала.
Поэтому и написала пост из своих наблюдений.
А как это объяснить женщинам,которые не читают интернет?А верят агиткам Порошенко,которые на каждом углу?
Они все приняли за чистую монету.
Можу тільки зацитувати бабусю Антоніну. "Дурнів не сіють, не орють, а вони самі родяться !!!"
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Майже усі, з ким я говорила, будуть голосувати за вофку.
Пеця знає про свій програш і його риторика заточена вже на майбутні парламентські... 
Не ясно. Я сам, слухаючи її спіч про підтримку "авотритету" презівської табуретки, лише знизав плечима. Так то я. А більшість - цілком логічно - зробила висновок, що раз Юля дорікає Зєлі за оскорблєніє табуретки, то вона автоматично за пороха. Мислення ж двополярне, футбольне.Vollmer писав: ↑Фрося писав: ↑ ..................................................................................................................................................................
..................................................................................................................................................................
Фрося, як Вам вдається не розділяти, те, що сказала Юля, з тим, як це було подано пєціками ???
......
Невже не ясно, що у Юлі не може бути мотивів для "підтримки Порошенка" ???
Їй би взагалі мовчати, але жінки, котрі мовчать, як нІчого сказати - велика рідкість...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Немає ще ніякого програшу. Нк кажи "гоп", як кажуть...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Перехожий
В 2009 Тимошенко тоже считала, что все ясно, и пустила все на самотек.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 
- Перехожий
Вы представляете какая армия дерьма может потерять кормушку? И какую??? Так что это вопрос жизни и смерти не только для Порошенко.
СпойлерРозкрити
За всіх потуг подолати майже 50% розрив не реально..
- Перехожий
В оперетте возможно все.
СпойлерРозкрити
-
Soldier Of Fortune
Мені не зрозуміло звідки така впевненість ПОПи електораті з ЗУ? В мене по знайомих 70 за зєлю 30 за попа.