Метро Exodus

Нечай

Метро Exodus

Повідомлення Нечай » 19 вересня 2019, 22:57

Семь месяцев прошло с тех пор, как украинская компания 4A Games выпустила 15 февраля 2019 года свою новую игру "Metro Exodus (Метро Исход)". Это была самая ожидаемая игра 2019 года, которая оправдала ожидания полностью, став вместе с "Far Cry New Dawn" лидером продаж. "Far Cry New Dawn"-это тоже апокалипсис, но апокалипсис кукольный, гламурный, чему способствует и преобладание в игре розово-фиолетовых тонов. Ну а главными злодеями, естественно , выступают две сестры-лесбиянки. В общем, апокалипсис по американски. В "Metro Exodus" всё серьёзно, поэтому на его фоне "Far Cry New Dawn" смотрится как мультик про Тома и Джерри на фоне "Война и мир" Бондарчука. "Far Cry New Dawn"-игра неплохая, но в неё играешь, а "Metro Exodus"-живёшь. Эта игра ещё раз показала, что в разработке игр Украина если не впереди планеты всей, то по крайней мере, в первых рядах. Та же Россия нервно курит в сторонке, понимая, что такого уровня ей удастся достичь не скоро, если вообще удастся. Украинцы показали, что если им удаётся избавиться от хуторянства и жлобства и начать уважать себя, то они могут создавать продукт мирового уровня с высочайшей добавленной стоимостью.

Не буду пересказывать сюжет игры, на "Ютубе" полно прохождений. Тем более, что единого сюжета нет, действие происходит на шести локациях и на каждой их них свой сюжет. И на каждой из них перед главным героем встают вопросы добра и зла, и от решения им этих вопросов зависит его судьба в конце игры. А пишу сейчас об этом потому, что все эти семь месяцев ждал, откроет ли кто-нибудь на форуме ветку про "Metro Exodus", ведь это чуть ли не единственный реальный успех украинцев в этом году. Но увы, ещё раз подтвердился тезис о том, что украинцы не любят удачливых сородичей, страдать и жаловаться на жизнь-это наше всё. Украинцам ближе жулики, воры, бандиты и вообще полные мудаки, которых забудут уже завтра, чем люди, умеющие создавать шедевры. Потому так и живём.

Telecaster

Re: Метро Exodus

Повідомлення Telecaster » 19 вересня 2019, 23:20

:olen: так........... нечай ти шо сказать то хотів?
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

M_M

Повідомлення M_M » 19 вересня 2019, 23:22

Telecaster писав: так........... нечай ти шо сказать то хотів?
як завжди, сере на українців
Украинцам ближе жулики, воры, бандиты и вообще полные мудаки

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 20 вересня 2019, 00:49

Да любимого замшелого ленина задели, снова обида на "хахлов" :lol:
В новой части знаменитого постапокалиптического шутера Metro Exodus от украинских разработчиков из4A Games можно получить ачивку за разрушение памятника вождю большевиков Владимиру Ленину.
Соответствующее достижение получило название "Декоммунизация".
Чтобы получить его, необходимо найти статую Ленина возле детского лагеря на уровне Тайга и разрушить ее, отбив ногу, руку и голову.
55c57a4c0b7214a7a93f0f8c8f1a5094.png
55c57a4c0b7214a7a93f0f8c8f1a5094.png (311.04 Кіб) Переглянуто 2195 разів
:sarcastic:

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 20 вересня 2019, 01:00

M_M писав:
Telecaster писав: так........... нечай ти шо сказать то хотів?
як завжди, сере на українців
Украинцам ближе жулики, воры, бандиты и вообще полные мудаки
та то я помітив... просто думав він типо умнее....
нечай не разжигай! і так тут вистачає.....
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Нечай

Повідомлення Нечай » 20 вересня 2019, 01:00

Pestilence писав: Да любимого замшелого ленина задели, снова обида на "хахлов" :lol:
В новой части знаменитого постапокалиптического шутера Metro Exodus от украинских разработчиков из4A Games можно получить ачивку за разрушение памятника вождю большевиков Владимиру Ленину.
Соответствующее достижение получило название "Декоммунизация".
Чтобы получить его, необходимо найти статую Ленина возле детского лагеря на уровне Тайга и разрушить ее, отбив ногу, руку и голову.
55c57a4c0b7214a7a93f0f8c8f1a5094.png
:sarcastic:
Я так и думал, что вы только это в игре и заметите. Потому что именно этот эпизод выбивается из общей канвы игры. Это одна из шуток разрабов, разбросанных по всей игре. Вроде Новосибирского института химических удобрений и ядов, сокращённо институт ХУЯ. :lol:

Нечай

Повідомлення Нечай » 20 вересня 2019, 01:03

Telecaster писав:
M_M писав: як завжди, сере на українців
та то я помітив... просто думав він типо умнее....
нечай не разжигай! і так тут вистачає.....
Не зайопуй. Бо це ви, а не я відкриваєте туєву хучу гілок про бандитизм, корупцію та прочую зраду. А я відкрив гілку мабуть про єдину перемогу України світового рівня в цьому році.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 вересня 2019, 07:16

Хз. Я б віддав перевагу якомусь досягненню в реальному житті. А іграшки лише убивають час - безцінний ресурс.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 вересня 2019, 07:22

🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 20 вересня 2019, 10:13

А Нечай то того... ЕБОНУЛСЯ! 7 месяцев он ЖДАЛ... откроет ли кто ветку - тут на форуме пять пенсионеров пользователей))) Какое метро? Они в лучшем случае про метро в Киеве знают и то ;)
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 20 вересня 2019, 10:14

Нечай писав: Я так и думал, что вы только это в игре и заметите.
Я не играл, последние годы нет времени на игрушки

Нечай

Повідомлення Нечай » 20 вересня 2019, 18:04

Pestilence писав:
Нечай писав: Я так и думал, что вы только это в игре и заметите.
Я не играл, последние годы нет времени на игрушки
Я тоже, всю игру просмотрел на "Ютубе".И не в жабе дело, я б с удовольствием заплатил, чтобы поддержать украинскую компанию. Но игра тянет на сорок с лишним ГБ, а у меня модемный интернет, медленный, будет игру несколько месяцев качать. Сейчас покупаю квартиру, там уже попробую кабель протянуть, тогда может и скачаю.

Нечай

Повідомлення Нечай » 20 вересня 2019, 18:20

Sintez писав: Хз. Я б віддав перевагу якомусь досягненню в реальному житті. А іграшки лише убивають час - безцінний ресурс.
Тоді і книжки немає сенсу читати, і в театр ходити, бо хулі з них толку? От картоплю вибрати чи самогонку вигнать-оце і є щось матеріальне і реальне! Так і комп'ютерні ігри, вони не можуть бути апріорі хорошими чи поганими, все залежить від того, що в них вклали розробники. Всесвіт ігр "Метро", як і "Сталкер", стояїть осторонь від подібних ігр, тому що українські ігри атмосферні, тут не просто стрілялки-броділки, а піднімаються вічні питання-що є добро і що зло, кохання, дружби, зради. В Метро не грають, в ньому живуть. "Метро Exodus" в цьому плані найкраща, бо на кожній з шести локацій героям доводиться вирішувати ці питання в різних ситуаціях. Не обов'язково грати в саму гру, достатньо подивитися її обзори на "Ютубі", щоб переконатися, що це шедевр. І приємно, що це український шедевр. Поки що. Бо половина розробників гри зараз живе в Києві, а інша половина вже на Мальті.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 вересня 2019, 19:26

Нечай писав:
Sintez писав: Хз. Я б віддав перевагу якомусь досягненню в реальному житті. А іграшки лише убивають час - безцінний ресурс.
Тоді і книжки немає сенсу читати, і в театр ходити, бо хулі з них толку? От картоплю вибрати чи самогонку вигнать-оце і є щось матеріальне і реальне! Так і комп'ютерні ігри, вони не можуть бути апріорі хорошими чи поганими, все залежить від того, що в них вклали розробники. Всесвіт ігр "Метро", як і "Сталкер", стояїть осторонь від подібних ігр, тому що українські ігри атмосферні, тут не просто стрілялки-броділки, а піднімаються вічні питання-що є добро і що зло, кохання, дружби, зради. В Метро не грають, в ньому живуть. "Метро Exodus" в цьому плані найкраща, бо на кожній з шести локацій героям доводиться вирішувати ці питання в різних ситуаціях. Не обов'язково грати в саму гру, достатньо подивитися її обзори на "Ютубі", щоб переконатися, що це шедевр. І приємно, що це український шедевр. Поки що. Бо половина розробників гри зараз живе в Києві, а інша половина вже на Мальті.
Кажу ж, хз. А в реальному житті хто житиме, замість "метро"? Дітей хто родитиме й роститиме? Ви лише допомагаєте народити (хто зважився чи не наважився угробити "зальотного"), а я волею випадку часто спостерігаю, як ігроманія калічить долі не лише ігроманів, а й їхніх близьких, дітей...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 20 вересня 2019, 19:29

Книжки кардинально відрізняюцця від ящиків. Текст стимулює уяву. Ящик із екраном грузить готові образи, без варіантів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Нечай

Повідомлення Нечай » 20 вересня 2019, 22:08

Sintez писав:
Нечай писав:
Кажу ж, хз. А в реальному житті хто житиме, замість "метро"? Дітей хто родитиме й роститиме? Ви лише допомагаєте народити (хто зважився чи не наважився угробити "зальотного"), а я волею випадку часто спостерігаю, як ігроманія калічить долі не лише ігроманів, а й їхніх близьких, дітей...
Пропонуєте заборонити сірники? Бо можна ж хату спалити. А заодно й ножі та сокири, бо стільки людей ними вбито. Ще машини заборонити, електрику, цукор-біла отрута, кава-чорна отрута, гречка-мєлкая отрута. Плять, как страшно жить! Я ж кажу, ви б хоч на Ютубі огляд гри глянули, щоб зрозуміти, що Метро Exodus-то не просто гра, вона пробуджує в людях найкраще, вчить думати, співчувати. Багато хто з гравців на форумах визнавав, що часто плакав над долею головних героїв і всі їх розуміли. Навіть відомий українофоб Гоблін-Пучков, крім вже відомої дійсно дурної ачивки за декомунізацію, нічого поганого не зміг сказати про гру. Видно було, як в ньому боряться путінський агітпроп і рештки совісті і, як не дивно. совість перемогла. Бо він теж був вражений як рівнем гри, так і її змістом. Ось такими українцями можна гордитись. Люди, які нічого не взяли від держави, зробили себе самі, не нили, не скиглили, а зробили продукт світового рівня. Але кому вони в сучасній Україні потрібні? Не наш менталітет-ні вкрасти. ні поплакатись.

Нечай

Повідомлення Нечай » 21 вересня 2019, 08:57

Нечай

Повідомлення Нечай » 21 вересня 2019, 09:50

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 вересня 2019, 14:31

Нечай писав: , разбросанных по всей игре. Вроде Новосибирского института химических удобрений и ядов, сокращённо институт ХУЯ. :lol:
Ти сам недотумкав усе. Там абревіатура з п'яти букв, а не з трьох.
"Новосибирского института химических удобрений и ядов" ти сам не зрозумів. :sarcastic:

P.S. Це відсилка до "Понеділка...", тільки Стругацькі більш культурно скоротили...

Нечай

Повідомлення Нечай » 21 вересня 2019, 15:01

Mack Mack писав:
Нечай писав: , разбросанных по всей игре. Вроде Новосибирского института химических удобрений и ядов, сокращённо институт ХУЯ. :lol:
Ти сам недотумкав усе. Там абревіатура з п'яти букв, а не з трьох.
"Новосибирского института химических удобрений и ядов" ти сам не зрозумів. :sarcastic:

P.S. Це відсилка до "Понеділка...", тільки Стругацькі більш культурно скоротили...
Спеціально для дєтєй пріроди, коториє в бронєпоєздє.
Зображення

Відповісти