@in_sergienko_Y
30 мин.30 минут назад
Тhe show goes on! "Мы же будем не только защищаться, мы будем еще и нападать"- пригрозила властям Маруська. Как же задолбал этот бл...ский цирк...

...сказав собі Вова Прутєн, прочитавши чергові новини з Донбасу. Нє, шоб лягти під кацапів, цивілізовано, по-європєйскі! Дикуни!
Sintez писав: ↑ Спільна задача обох Вовіків (при підтримці мікрона й бундесфрау, без сумніву) - МАРГІНАЛІЗУВАТИ сам образ добровольця/волонтера. Створити, як любить казати Дацюк, "симулякр" такого собі "бидловолонтера", намагаючись підібрати під цей збиральний образ яку-небуть конкретну персону-жертву, в котру плювалося б "елітарне", "толєрастичне", єврогейськиорієнтоване "небидло".
Чому? Бо вищеперечислені до усрачки бояцця "бюргерскрігу" - коліївщини, жакерії, разінщини. Тому у хомячків створюють ілюзію хомячої "елітності" й "небидлості", протипоставляючи їх таким нечастим "марусям".
Журнашлюхи - виконавці/підрядчики цієї брудної роботи. Хочете їх пожаліти? Ну буває, чьо.
то огидна аморальна потвора, дішовка-провокаторша,
Нижче я написала про справжніх волонтерів,
У нашому невеличкому містечку десяток сімей волонтерять від початку війни.
Та матюкаюця всі, незалежно від політичних поглядів і патріотизму.
Ну тоді ти повинен знати достеменно про маруськині діла.
Ні, я її не знаю. А от про "генеральну лінію" на придушення волонтерства - знаю. І про страх "еліт" перед "бюргерскрігом" знаю. Я можу, звичайно, допустити, що нею грають, як Савченко, або що вона - свідома провокаторша. Але доки не переконаюся - скоріше підтримаю її, аніж тих же журнашлюх.Тамила писав: ↑Та матюкаюця всі, незалежно від політичних поглядів і патріотизму.
Але поважаючі себе люди не вилазять публічно на камеру з матюками
і погрозами головнокомандувачу своєї країни, тим більше під час війни.
Ти дійсно щось про це знаєш не з порохобоцьких од на її адресу?
Ти працював поряд з нею і бачив чим саме вона займалася останні 5 років?
Чи ти зробив висновок про її діла з її власних слів про себе кохану?
Всю эту шушеру давно уже следует раскрутить по поводу имущества. На что они живут? Откуда дровишки?Тамила писав: ↑Та матюкаюця всі, незалежно від політичних поглядів і патріотизму.
Але поважаючі себе люди не вилазять публічно на камеру з матюками
і погрозами головнокомандувачу своєї країни, тим більше під час війни.
Ти дійсно щось про це знаєш не з порохобоцьких од на її адресу?
Ти працював поряд з нею і бачив чим саме вона займалася останні 5 років?
Чи ти зробив висновок про її діла з її власних слів про себе кохану?