Шо це за еГспЄрД?

Відповісти
EndryX
Контактна інформація:

Шо це за еГспЄрД?

Повідомлення EndryX » 08 березня 2021, 14:22

Такий собі Прокопишин? :dash2:
Вкладення
FB_IMG_1615206196602.jpg
FB_IMG_1615206196602.jpg (33.94 Кіб) Переглянуто 969 разів
FB_IMG_1615206011821.jpg
FB_IMG_1615206011821.jpg (61.61 Кіб) Переглянуто 970 разів
"Ті, хто не переймався захистом України у 1918 - 1919 роках, - у 30-х їли своїх дітей!"

Pestilence
Чефхелфер

Re: Шо це за еГспЄрД?

Повідомлення Pestilence » 08 березня 2021, 14:34

Ща все ыксперды, у кого есть страничка на фб и достаточно наглости :lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 березня 2021, 14:41

Командування Медичних сил Збройних Сил України
22 мин. ·
⚡️В Україні триває вакцинація проти COVID-19 вакциною Oxford/AstraZeneca (CoviShield).
❗️Вакцина безпечна та ефективна.
❗️Щеплення є абсолютно добровільними та безоплатними.
📌Детальніше про вакцину Oxford/AstraZeneca (CoviShield) в інфографіці.
Міністерство охорони здоров'я України
Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 08 березня 2021, 22:48

EndryX писав: Такий собі Прокопишин? :dash2:
прилетела ответка.. :lol:

Євгеній Прокопишин
47 мин. ·
🔥 СЕНСАЦІЯ 🔥
#БЕРЕЗОВЕЦЬ: - «Прокопишин - бот російських спецслужб»
Мене часто питають, чому я роблю пости без посилань на першоджерела. Основна причина - тому що це мій стиль, брати новини з різних сайтів (перевірених і обов'язково кілька джерел інформації) і пересказували людям простими словами складні та не дуже офіційні заяви. Хто не вірить, завжди може легко через Google перевірити мої слова. Звісно ж, перевірити можуть лише розумні люди.
От Тарас Березовець (один з ТОПових лизунів 5-ї точки Петра Порошенка) не відноситься до списку розумних (та адекватних) людей. Хоча, звісно, за ті гроші, які цьому «українському Кісєльову» платить олігарх-регіонал Порошенко, лапшать можна все що завгодно.
І от сьогодні це посміховисько посвятило мені частину ефіру на «Телеканал "Прямий"», де назвало мене «ботом російських спецслужб» 😂 Був уже один такий ДБЛ, який намагався мене до РФ прив'язать - Дубінський колись у програмі «Гроші» на «1+1» називав мене «російським журналістом», а потім, коли я це спростовував, «плюси» мене просто БАНили всюди і просили «ВКонтакте» та «Facebook» видалити мої сторінки - не вийшло!
На щастя Березовець мене давно заБАНив і я його не читаю (про це відео мені сьогодні в ОП написали), тому не можу особисто його написати, що він ДБЛ БЛТ. Хто може - напишіть йому від мене!
А потім пороХОБІТИ ображаються, що я їх ДБЛ називаю - правду ж кажу...
А тепер по відео:
1. Журналіст Guy Elster, на скільки я розумію по його публікаціях та місцю роботи, не американський, а ізраїльський журналіст. Березовець каже, шо американський. Але тут стверджувати точно не буду, не знаю.
2. Guy Elster у себе в Twitter не писав про мене, як говорить Березовець, він просто написав, що російські спецслужби через якісь ЗМІ дискредитують Західні вакцини, і це цитата офіційної заяви влади США (скрін в коментарях).
3. Березовець називає мене «російським ботом» - ну ви, мої підписники, то розумієте, який це брєд. А Березовцю можу лише таке сказати - напиши мені в Messenger, якщо не ссикло, я тобі розповім, хто чиїм агентом та ботом є насправді.
4. Березовець говорить, що я ніби-то збрехав, розповсюдив фейк, про побічні ефекти вакцини Pfizer. Ну що ж, рекомендую тоді всі свої претензії надіслати в редакцію ось цього ізраїльського видання, де я це і прочитав - https://www.jpost.com/.../covid-19-vaccination-73-cases....
Ну, і на останок: є люди брехуни, є тупі, є ПДРС, є ДБЛ, а є пороХОБІТИ, які увібрали в себе все «найкраще» з 4-х попередніх видів...

:pop:

M_M

Повідомлення M_M » 08 березня 2021, 23:12

Фрося писав: прилетела ответка
Здається, Прокопишин таки дійсно несповна розуму :facepalm2:

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 09 березня 2021, 11:14

Щодо інформації про "побічні" ефекти вакцини Pfizer - то повна нісенітниця: від будь-якої вакцини можуть бути якісь мізерні побічні ефекти. Моя донька привита цим Pfizer`ом, у неї були трохи неприємні відчуття в місці уколу, то звичайне явище. Процент таких мізерних побічний дій нікчемний, , а про "запалення серця" то взагалі повна дурня в формулюванні. Але щодо характеристики Березовцю з ним згодна повністю. Коротше, вони одного поля ягода. Обидва дбл.блд.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 09 березня 2021, 11:19

нам делали пару лет назад какие-то прививки бесплатно...не помню от чего... дифтерия может...хоть убейте не помню.
Жена и сын нормально, а меня долбало почти неделю 37,5 и словно простуда...

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 09 березня 2021, 14:03

EndryX писав: :dash2:
Привіт, Ендрю, де пропадав? :friends:

Відповісти