ну що другани. куплю і я собі бляху)))))) жип. бо для седану доріг вже нема
ну що другани. куплю і я собі бляху)))))) жип. бо для седану доріг вже нема
блін відчуваю себе лохом що двічі переплачував цій "державі" за авта))хоч якось відібю
Re: ну що другани. куплю і я собі бляху)))))) жип. бо для седану доріг вже нема
блін але гложить мене те що купуючи соляру все ж таки платитиму на утримання парашенків гройсманів і взагалі всю діамантову банду обранців і чиновників(
хоч і зара плачу - і як пдв і акцизи паливні етс.
хоч і зара плачу - і як пдв і акцизи паливні етс.
щас вроде вже продають с повним пакетом
тіпа штраф на 5 років вперед і усяке....
тіпа штраф на 5 років вперед і усяке....
не спізнився. сервіз повний. вибір шо хош
бляху приганяють штраф заплачений. катайся
бляху приганяють штраф заплачений. катайся
Штраф за превышение срока пребывания в стране ввезенного в режиме "временный ввоз" автомобиля коммерческого назначения (то есть авто, которое якобы является собственностью иностранной компании) не более чем на трое суток, составляет 850 грн.; более трех, но не более чем на 10 суток — 5100 грн.; более чем на десять суток — 17 000 грн. (ст. 481 ТКУ).
Не стоит забывать о ст. 485 ТКУ, предусматривающей ответственность в виде штрафа в размере 300% неоплаченной суммы таможенных платежей
Помимо этого, на практике таможенные органы во многих случаях пытаются "найти" в действиях пользователя автомобиля состав правонарушения, предусмотренного ст. 485 ТК Украины, и налагают штраф в размере 300% неоплаченной суммы таможенных платежей. Наибольшая сумма присужденного штрафа на данный момент составляет около 3 млн грн. Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/blogi/themes/law/avto ... 41090.html
Не стоит забывать о ст. 485 ТКУ, предусматривающей ответственность в виде штрафа в размере 300% неоплаченной суммы таможенных платежей
Помимо этого, на практике таможенные органы во многих случаях пытаются "найти" в действиях пользователя автомобиля состав правонарушения, предусмотренного ст. 485 ТК Украины, и налагают штраф в размере 300% неоплаченной суммы таможенных платежей. Наибольшая сумма присужденного штрафа на данный момент составляет около 3 млн грн. Больше читайте здесь: https://ru.tsn.ua/blogi/themes/law/avto ... 41090.html
Ти надієшся, що як джип вскочить у яму, то у нього не відпаде колесо?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну зараз у мене довгобазний низький повнопривідний седан . і ну його нафуй. по києву ще можна їздити і по деяким дорогам міжнарод і держ значення - а по районним і обласним по країні - ні.
просто до ям вже не доїзжаю - між ямами чиркаю защитою
у мене два седани ( ну не продаю я свої старі машини -сентментальний) і я ними теж задоволений))))) ідеальні машини - для нормальних країн.
Таааак . Кількість ям рекордна . На двох колесах об'їзжати теж важко
я уже навіть не пробую петляти, їду навпростець