Хто розмінував Чонгар?
Хто розмінував Чонгар?
Оперативне командування “Південь” заявило, що подаватиме до суду на блогерку Любов Стельмахович з нікнеймом “Вовчиця”, яка розмістила на своєму YouTube-каналі відео під назвою “Хто розмінував Чонгар (поіменно) і кому довіряти в ЗСУ. Розслідування Григорія Омельченка”.
Командування «Південь» буде судитись з блогеркою через відео «Хто розмінував Чонгар»
inforesist.org/ua/komanduvann…
Командування «Південь» буде судитись з блогеркою через відео «Хто розмінував Чонгар»
inforesist.org/ua/komanduvann…
Re: Хто розмінував Чонгар?
UA RU
Суспільство12.06.2023 в 21:24
Командування “Південь” буде судитись з блогеркою через відео “Хто розмінував Чонгар”
InfoResist
Оперативне командування “Південь” заявило, що подаватиме до суду на блогерку Любов Стельмахович з нікнеймом “Вовчиця”, яка розмістила на своєму YouTube-каналі відео під назвою “Хто розмінував Чонгар (поіменно) і кому довіряти в ЗСУ. Розслідування Григорія Омельченка”.
В ОК “Південь” стверджують, що в цьому відео блогерка безпідставно звинуватила командувача військ оперативного командування “Південь” генерал-майора Андрія Ковальчука.
В “Півдні” наголосили, що заяви блогерки “некомпетентні й упереджені”.
Військові зазначили, що Стельмахович у своєму відео прилюдно звинуватила Ковальчука у злочинній недбалості або держзраді в рамках “здачі півдня України” на початку повномасштабного вторгнення.
“Чи то некомпетентність експертів диванного штибу, чи то навмисне намагання підірвати довіру до Сил оборони, чи виконання брудного замовлення диверсійних сил щодо дискредитації конкретних посадовців та військових командирів? Це може бути з’ясовано в суді”, – йдеться в повідомленні.
В “Півдні” наголосили, що Ковальчук не мав у підпорядкуванні угруповання військ “Південь”, про зону відповідальності якого йдеться у відео блогерки.
“А відповідно, й не керував їхньою діяльністю, не визначав їм бойових завдань, не відповідав за результат їх виконання. Таким чином, звинувачення бойового командира, Героя України … щонайменше виглядає як недолуге намагання використати відоме ім’я для власного піару. В іншому випадку – це відверта спроба дискредитувати, підірвати довіру і внести розбрат у військо”, – заявили в “Півдні”.
Військові наголосили, що для встановлення справедливості до суду буде скеровано позов стосовно Стельмахович “за брудний безпідставний наклеп”.
Суспільство12.06.2023 в 21:24
Командування “Південь” буде судитись з блогеркою через відео “Хто розмінував Чонгар”
InfoResist
В ОК “Південь” стверджують, що в цьому відео блогерка безпідставно звинуватила командувача військ оперативного командування “Південь” генерал-майора Андрія Ковальчука.
В “Півдні” наголосили, що заяви блогерки “некомпетентні й упереджені”.
Військові зазначили, що Стельмахович у своєму відео прилюдно звинуватила Ковальчука у злочинній недбалості або держзраді в рамках “здачі півдня України” на початку повномасштабного вторгнення.
“Чи то некомпетентність експертів диванного штибу, чи то навмисне намагання підірвати довіру до Сил оборони, чи виконання брудного замовлення диверсійних сил щодо дискредитації конкретних посадовців та військових командирів? Це може бути з’ясовано в суді”, – йдеться в повідомленні.
В “Півдні” наголосили, що Ковальчук не мав у підпорядкуванні угруповання військ “Південь”, про зону відповідальності якого йдеться у відео блогерки.
“А відповідно, й не керував їхньою діяльністю, не визначав їм бойових завдань, не відповідав за результат їх виконання. Таким чином, звинувачення бойового командира, Героя України … щонайменше виглядає як недолуге намагання використати відоме ім’я для власного піару. В іншому випадку – це відверта спроба дискредитувати, підірвати довіру і внести розбрат у військо”, – заявили в “Півдні”.
Військові наголосили, що для встановлення справедливості до суду буде скеровано позов стосовно Стельмахович “за брудний безпідставний наклеп”.
ок, убедили, не он. А кто? Зачем? И сам решил или выполнил приказ?Фрося писав: ↑ В “Півдні” наголосили, що Ковальчук не мав у підпорядкуванні угруповання військ “Південь”, про зону відповідальності якого йдеться у відео блогерки.
ты точно не тупая?! Данилов - РНБО.
Если разминирование было ошибкой в 2019-м, почему не исправили в 2021-22-м? И кто должен был это сделать, но протуканил?
А если было правильным решением - к чему этот скулёж?
Ты уж как-то определись...
я определилась,а ты долбишь в унисон с порошенко, Гуляй
Это тебе

Чесно кажучи, я не уявляю, яка трагедія у людини могла приключитися, щоб вона другий рік поспіль не мала інших цілей у житті, крім носитися з різними варіаціями фрази "хто розмінував Чонгар". Низький інтелект у людини, яка спілкується виключно тезами обраного ідола -це маркер(с)
Кстати,посмотри на карте,под кем был Чонгар с 2014 и не тупи

так ты поэтому и ветку эту открыла?Фрося писав: ↑я определилась,а ты долбишь в унисон с порошенко, Гуляй
Это тебе![]()
Чесно кажучи,я не уявляю, яка трагедія у людини могла приключитися, щоб вона другий рік поспіль не мала інших цілей у житті, крім носитися з різними варіаціями фрази "хто розмінував Чонгар". Низький інтелект у людини, яка спілкується виключно тезами обраного ідола -це маркер(с)
Кстати,посмотри на карте,под кем был Чонгар с 2014 и не тупи![]()
и так возбудилась... Если всем всё ясно и очевидно?!
Фрося, якась брехня. Наєв заявив, що розмінування не проводилося зовсім. Навіщо постити фейкі?
Перед полномасштабным вторжением России на Херсонском направлении не проводили разминирование. Об этом заявил командующий Объединенных сил ВСУ Сергей Наев в интервью Суспільному в рамках телемарафона в четверг, 13 октября.
Интервьюер попросила Наева прокомментировать слухи о разминировании Чонгара и мостов на юге Украины перед вторжением.
«На территории Херсонской области минно-взрывное заграждение, а также подготовка к подрыву отдельных мостов и инфраструктуры было проведено еще с 2016 года. В дальнейшем войска… постоянно поддерживали эти системы в надлежащем состоянии. В 2019—2020 годах… была проведена замена подрывателей, потому что из-за погодных условий и времени они выходили из строя. Количество минно-взрывных заграждений немного увеличили, но никак не уменьшили», — сказал он.

- Чи був замінований Чонгар?
- Як почалась велика війна на Чонгарі?
- Чи підривали мости на Чонгарі?
Відповіді на ці та інші питання у відео УП
pravda.com.ua/articles/2023/…
А за майже три роки замінувати релігія не дозволяла. А за півроку до початку, коли Захід попереджав?
не знаю що тобі сказати.

І ніхто з Банкової ничого не зміг би зробити.Намагались і підривати мости і зупинити ворога,але ж порохоботи не чують, це іх гачок і вони знову і знову піднімають це питання.

це теробороновці
а є ще свідки ,як утримували Антоновський міст.В моєї подруги загинув там син.
А його друг розповів як тримались наши морпехи і що було ,чому русня тильки 3 березня наблизилась до Херсону.Так що, не питай мене більше за це, можу зірватися і не буду дивитися де ти зараз.В мене теж захисники в ЗСУ, тому не треба за Чонгар,якщо ти не знаешь всей правды,а тильки повторюєшь щось за кимось.