Фото навколишнього світу
- Billy Bones
Фото навколишнього світу
Моє улюблене хобі - фото. Можу знімати все - пейзажі, природу, квити, котів, дітей, портрети, літаки тощо. Навіть весілля одного разу знімав. Тож пропоную у цій темі викладати свої фото усіх охочих, тим більше, що зараз камера є у кожному телефоні, а смартфони останніх років вміють робити навіть художні фотознімки.
Інгленд висадив би всіх на безлюдний острів, а Флінт, або Біллі Бонс зарізали б усіх, як свиней...
- Babasha
- Штучний інтелект
Re: Фото навколишнього світу
- Вкладення
-
- 09D541D1-98D0-419A-A79F-9AEBC0933206.jpeg (283.57 Кіб) Переглянуто 6749 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Billy Bones
Кісо
Інгленд висадив би всіх на безлюдний острів, а Флінт, або Біллі Бонс зарізали б усіх, як свиней...
- Billy Bones
Буду викладати потроху, якщо це нікого не дратує. Маю кількадесят тисяч фото за, десь, п’ятнадцять років зайнять фотографією, тож вистачить надовго...
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Billy Bones
Трошки фентезі (Вибіркове застосування плагіну "Redfield Fractalius")
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Професійно
- Billy Bones
Ні, до професійного фото мені ще дуже далеко, є ще куди рости Та й техніка професійна занадто дорога для мене. Мій старенький Canon 600D - любительська камера початкового рівня. Просто фотографія для мене - щось на зоазок знеболювального. Коли береш камеру до рук - відходять кудись клопоти й проблеми, болячки й негаразди і стає легше дихати... Іноді прикрутить до паморок, а у відповідь подивишся в обличчя пані Фортуні, вишкіриш у посмішці останні, через один металеві зуби і скажеш: "Ні, пані Курво, не діждеш. Не сьогодні!"
- Billy Bones
Вполював сьогодні біля дому, коли йшов з роботи :
Який об'єктив?
- Billy Bones
Кошеня, метелики і кіт отой чорний (чи кішка) - Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro, гооробець, що купається - Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 is ll/ Маю ще Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 is ii, Canon 50mm f1.8 II, Геліос 77М, Індустар-61, нещодавно придбав, нарешті, Canon EF 85mm f/1.8 USM. Кожен з них має свої особливості, свій малюнок боке, своє призначення. Це майже повний набір любителя-початківця, здатний задовольнити практично усі потреби в усіх випадках.
Сьогодні вранці по дорозі на роботу сфотогафував (Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro):
Сьогодні вранці по дорозі на роботу сфотогафував (Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro):
Такого ще не тримав у руках.Billy Bones писав: ↑ Canon EF 85mm f/1.8 USM
100/2.8 macro - мій улюблений.
- Babasha
- Штучний інтелект
- Вкладення
-
- F88065EB-2013-465C-8419-EB243390038B.jpeg (226.33 Кіб) Переглянуто 6670 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
- Billy Bones
І мій теж. Бо має дуже гарний малюнок боке на відкритій діафрагмі і крім того, що він непоганий макрооб’єктив, він ще й чудовий портретник. Навіть як середній телеоб’єктив він теж непоганий. Ось приклад: Canon EF 85mm f/1.8 USM чимось схожий з Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro, зокрема малюнком боке, проте має більшу світлостлу і серед біджетних портретників не має собі рівних. Найменша відстань зйомки 85-ки - 85 см, тоді як 100-ка макро може знімати з відстані 30 см. Canon EF 85mm f/1.8 USM я використовую маже виключно для людей, тоді як 100-ку використовую майже всюди, навіть літаки в польоті та на аеродромі знімав
- Billy Bones
Canon 50mm f1.8 II має незаперечні переваги у обмеженому просторі, коли місця мало, світла мало, а кадр хочеться зробити хоч трошки художнім. Незамінний для фотографування у квартирі дітей, котів, птахів тощо.
абалдеть..в восторге!Billy Bones писав: ↑ Трошки фентезі (Вибіркове застосування плагіну "Redfield Fractalius")
белянки 06 1000 RF.jpg
- Billy Bones
Ну, тогда ещё А тут обои Full HD 1920x1080 https://ibb.co/h8v2BYW
Не..тот вид сногшибательный,а здесь либо левый фон -должны быть очертания листьев,либо желтые цветы размазать.Billy Bones писав: ↑Ну, тогда ещё А тут обои Full HD 1920x1080 https://ibb.co/h8v2BYW
голубянка-на-жёлтых-цветочках-03-1400 1000.jpg
мое восприятие.Эти два фона друг другу мешают,и бабочка пропадает из поля зрения.
Или цветы или бабочка извини,я так вижу
Голубянка - пример неудачного освещения. Но... не ошибается только тот, кто ничего не делает. Фотошопом можно чуток подшаманить дабы цветы бабочку не давили.
Я би дав метелика на 1/3 кадра, і тоді жовті квіточки залишалися би собі, для контрасту.
Участь в голосуванні - є формою колаборації