2. Не скажу

3. Ні, і николи не курив(ла)
4. Ні, кинув(ла)
Пункти 1 і 2 складаються, а також 3 та 4
Чому не можна створити повноцінної голосувалки, може хтось хоче анонімно проголосувати?
П - 4Pestilence писав: ↑31 березня 2018, 19:40Не хотел бы чтобы подумали будто это из-за денег (хотя фин. сторона вопроса остается при этом в плюсе), но я делю сигарету на 2 части - докуриваю до половины и складываю в коробочку. Причем строго до половины. Вторую по настроению скуриваю позже. + сигареты с меньшим кол. смолы + увеличил промежутки между перекурами. Теперь пачка почти на 3 дня...думаю это лучче чем пачка в день
метода цікава тільки в тому плані, шо ти тією другою половиною шось собі спортиш, і відчуєш, де заболіло. і то станеться швидко. отак, можливо, і кинеш курити. коли тобі мозок скаже, шо так, дорогий - чи кидай, чи може вже і білі тапочки готуй. а там побачиш, шо робити будеш.Pestilence писав: ↑31 березня 2018, 19:40Не хотел бы чтобы подумали будто это из-за денег (хотя фин. сторона вопроса остается при этом в плюсе), но я делю сигарету на 2 части - докуриваю до половины и складываю в коробочку. Причем строго до половины. Вторую по настроению скуриваю позже. + сигареты с меньшим кол. смолы + увеличил промежутки между перекурами. Теперь пачка почти на 3 дня...думаю это лучче чем пачка в день
Ну, чому так, одразу? Мені було років п'ять, сусід, Вовка Котелевський, старший на два роки, запропонував покурити, він якраз вкрав у батька цигарки. Він пояснив, як тримати ту цигарку, як затягуватися. І я, начебто, все зробив за інструкцією, але воно було таке гидке, несмачне, що мій стаж курильника обмежився двома неповними затяжками, і я бросив.
Цей район зараз, здається, Попаснянський.