Хобі
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Re: Хобі
Заздрю людям, які мають наснагу непоспішаючи творити. Для такої краси потрібен час, терпіння, якого у мене немає. Хіба що годинами щоденно возитися з квітами: сіяти, пікірувати, висаджувати, пересаджувати...
Донька мені, здається, на 55 років вишила дрібненьким хрестиком рушник, вишивала більше 3-х місяців, а останні 3 дні майже не спала, хотіла встигнути до мого ДН. Я на такі подвиги не здатна
п.с. дуже гарні вироби. Навіть, не можу вибрати, який найкращій, усі чудові.
Донька мені, здається, на 55 років вишила дрібненьким хрестиком рушник, вишивала більше 3-х місяців, а останні 3 дні майже не спала, хотіла встигнути до мого ДН. Я на такі подвиги не здатна
На жаль, хобі дружини навряд чи відновиться після 24.02.2022.Віра писав: ↑ Заздрю людям, які мають наснагу непоспішаючи творити. Для такої краси потрібен час, терпіння, якого у мене немає. Хіба що годинами щоденно возитися з квітами: сіяти, пікірувати, висаджувати, пересаджувати...
Для хобі треба мати час та натхнення. А пріоритети сильно змінились, час витрачається зовсім на інші речі. Зовсім не цікаві, але конче необхідні.
- Pestilence
- Чефхелфер
Когда война кончится, все вернется более-менее, но совсем не сразу, может и 5 лет пройдет и больше, зависит от того, как долго эти твари еще будут разрушать и убивать.
Я вот еще не продал ни одной доски с 24-го, лежит штук 15 разных никому не интересно. А я как раз перед войной уже вышел на более-менее доход, позволяющий двоим жить.
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну можно было бы оттиск сделать и выжигать штамп. Но как сделать в кустарных условиях не знаю. Единственное что приходит сделать оттиск на толстой фольге, а потом залить чем-то и получится штамп. Нагрел его, тиснул и готово.
- Pestilence
- Чефхелфер
Сидел 2 месяца без заказов. Вчера плюнул на условности и написал в твитер. Желающих зашкалило работа есть!
- Babasha
- Штучний інтелект
Привіт! Якщо зріст єнота десь 25 см - то є норм? Схожесть с натуральним реально? Не повна звичайно, але…
- Вкладення
-
- 35ABB821-1FA6-4E28-AB53-2B1C339E86F7.jpeg (141.85 Кіб) Переглянуто 11447 разів
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.