1) так, кухонні ножиці не візьмуть. Таки доведеться ножем
2) після злизування йогурта з кришечки про яку естетичність може йти мова?
3) так, доведеться докласти зусиль і набратися терпіння
4) ще й як ефективно!
нуууууу...не знаю...мені напевно теж не прийшло би в голову цікавитися станом внутрішнього боку кришечки від молока
+1
Та льогко. Морозиво-брикет. Найсмачніша його частина - це те, що залишаєцця на обгортці. Якщо його не злизати - то вважай і гроші на вітер.
То Ви не мали справи з перекислим кефіром.Віра писав: ↑ .........................................................................................................
Ще перевіряю якість молока, зробивши з нього простоквашу. І на смак і на запах - чудовий кисломолочний продукт.
А хтось пробував чи нюхав прокисле магазинне молоко з пляшки - .... самі розумієте.
Щодо морозива - цей парадокс мене завжди цікавив. То, що залишається на обгортці - воно як вершки на молоці. Його температура вища, тому воно здається солодшим. В стаціонарних умовах збираю намазане на обгортку ножем і з ножа з'їдаю. Втім, у польових, найчастіше - так само. Призвичаївся, коли одна харківська фабрика перлася продавати своє морозиво у Європу, зробили його як слід, пачку велику, пломбір, із шматочками вишень, або родзинками, або шоколадними крапельками, і запорізька робила ще краще, і житомирська робила добре і справжнє. Ті часи минули, а звичка залишилась.Sintez писав: ↑ .......................................................................................................................
Та льогко. Морозиво-брикет. Найсмачніша його частина - це те, що залишаєцця на обгортці. Якщо його не злизати - то вважай і гроші на вітер.
Ще одна манєчка - приліпляти обмилок до нового шматочка мила. Історична традиція.
А пакет з кетчупом або майонезом? не в рот же ..Sintez писав: ↑ Як вичавити залишки з непрозорого целофанового пакета?
Ну від молока там практично ніфіга не залишаєцця. А от кефір, сметана - там да.
Напочатку робицця надріз верхнього куточка пакета, і як завжди вичавлюєцця чи виливаєцця вміст. Коли вже "не йде", пакет акуратно розправити, взяти однією рукою за верх а іншою за низ, і акуратно "прогладити" пакет об край столу від низу починаючи, так щоб залишки наблизилися до надрізаного кутка. Головне - вчасно зупинитися, щоб ті залишки не "стрельнули" Потім пакет вставляєцця у рот чи перевертаєцця в чашку, й залишки вже акуратно пальцями витискуюцця куди треба. Звичайно ж, вони найсолодші й найсмачніші.