Сторінка 5 з 25
Re: Смачного!
Додано: 09 квітня 2018, 14:10
Мавка
За моїми спостереженнями, пристойні лимони стало важко знайти років 10 тому, а минулі роки три - суцільна катастрофа, там уже, мабуть, гени акули, чортополоху, зеленої жаби і нільського крокодила
----------------------------
Re: Смачного!
Додано: 09 квітня 2018, 14:13
Мавка
Шашлычки...
Мясо на сутки - кашица из лука и перец плюс кашица из лимона ( 1 лимон адын килограмм мяса)...
ням-ням.... самый мой любимый рецепт:)
Re: Смачного!
Додано: 09 квітня 2018, 18:20
Фрося
в роликах так все просто..
Re: Смачного!
Додано: 10 квітня 2018, 20:53
Тетяна_Д
Вчора спекла, доця на роботі хотіла пригостити колег
тільки один з них знав, що такий торт називається наполеон
болгарин
Re: Смачного!
Додано: 11 квітня 2018, 21:05
Babasha
Ужин, просто ужин)
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 16:36
Мавка
а шо в стакане ?))
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 17:30
Babasha
Мавка писав: ↑а шо в стакане ?))
спиртное!))
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 17:41
Мавка
ты еще и пьешь ?
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 17:56
Babasha
Мавка писав: ↑ты еще и пьешь ?
Мавочка, ты аватарку мою видела? Вот такой вот я в реале(((
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 18:44
Мавка
та ладно....
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 22:07
oven
Тетяна_Д писав: ↑
я відкрила для себе кашу булгур.
Варила вже кілька разів. Смакота. Дякую, Тетяно.
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 22:26
Тетяна_Д
oven писав: ↑
Варила вже кілька разів. Смакота.
а я ще так роблю
присмажую крупу у каструльці з оливковою олією, декілька хвилин, поки не піде аромат
потім заливаю окропом у співвідношенні 1:2, солю, 1 хвилину тримаю на вогні, вимикаю, закриваю кришкою і нехай стоїть хоч до ранку. Вранці приварюю хвилин 5 - і розсипчаста запашна каша готова.
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 23:06
oven
Купую в АТБ в пакетиках. Вона вже там, мабуть, присмажена. Готую за їхнім рецептом. З задоволенням їдять усі домашні.
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 23:25
Тетяна_Д
oven писав: ↑Купую в АТБ в пакетиках.
Я в пакетиках не брала, тільки ті упаковки що по 700 гр.
Тут, у Німеччині, булгур взяли у 900 грамовій упаковці, самі зерна помітно крупніші, але смак той самий, що й у нас.
зрештою, саме донька і спрямувала мене на цю кашу - у них в Россмані різні крупи, екзотичні для нас. Також є так звані суперфуди з потужним набором природніх вітамінів - ягоди годжі, насіння чіа, льону. Гади )))
Re: Смачного!
Додано: 12 квітня 2018, 23:30
Babasha
Легкое дополнение в рецепте приготовления каши из булгура. Связано с прожариванием... На сковороде с хорошо разогретым подсолнечным маслом хорошенько (до корочки) прожариваем пару куриных окорочков или штуки четыре бедрышек. После этого добавляем их (вместе с маслом) в кашу из булгура, а за не имением его просто в пшеную и с аппетитом употребляем. Данная добавка исправляет практически любые ошибки при приготовлении каши. Пользуйтесь!
Re: Смачного!
Додано: 13 квітня 2018, 00:08
Тетяна_Д
треба ще спробувати зробити плов з булгура
Re: Смачного!
Додано: 13 квітня 2018, 00:21
VVV_VVV
oven писав: ↑
Тетяна_Д писав:
я відкрила для себе кашу булгур.
Варила вже кілька разів. Смакота. Дякую, Тетяно
Теперь пора освоить кус-кус
Re: Смачного!
Додано: 13 квітня 2018, 09:07
Тетяна_Д
VVV_VVV писав: ↑
Теперь пора освоить кус-кус
справді шикарна каша
але у нас в Україні вона надто дорога - близько 40 грн. за півкіло
і ще полента заслуговує на увагу, і сочевиця )))
Re: Смачного!
Додано: 13 квітня 2018, 09:25
oven
VVV_VVV писав: ↑
Теперь пора освоить кус-кус
Не знаю що це
Re: Смачного!
Додано: 13 квітня 2018, 09:55
Тетяна_Д
oven писав: ↑Не знаю що це
дуже смачна каша
подивіться уважно на полицях АТБ, так і називається - кус-кус
принаймні у нас в Дніпрі точно є