Вибори модератора 26 березня 2018
- Thor Egidijus
Re: Вибори модератора
OVEN
Вітаю всіх, а особливо Пестіленса!
Сінтезе - вам витримки і мудрості бажаю!
ФРОСЯ
Хорошая команда .Sintez , Харитон і Воллмер.Я всех поздравляю и думаю,вы найдете взаимопонимание и все у нас буде добре.
ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУЮ
П.С. - ОГРОМНАЯ БЛАГОДАРНОСТЬ - ТЕМ КТО СОЗДАЛ НОВЬІЙ ДУРДОМчик !!!!!!!
Вітаю всіх, а особливо Пестіленса!
Сінтезе - вам витримки і мудрості бажаю!
ФРОСЯ
Хорошая команда .Sintez , Харитон і Воллмер.Я всех поздравляю и думаю,вы найдете взаимопонимание и все у нас буде добре.
ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУЮ
П.С. - ОГРОМНАЯ БЛАГОДАРНОСТЬ - ТЕМ КТО СОЗДАЛ НОВЬІЙ ДУРДОМчик !!!!!!!
Підтримую попереднього дописувача!
Вітаю новий модерський склад. Успіхів, хлопці.
Вітаю адміна Пестеленсе, який зробив форум.
Подяка і усім юзерам форумчанам - МОЛОДЦІ!
Вітаю новий модерський склад. Успіхів, хлопці.
Вітаю адміна Пестеленсе, який зробив форум.
Подяка і усім юзерам форумчанам - МОЛОДЦІ!
выбранные уже с аусвайсами. в группе модераторов. как говорил никита сергеевич - за работу, товарищи!
- Перехожий
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!!
Я от шо думаю: непогано було і тут мати гілку "скарг та пропозицій". Так зручніше модерувати, імхо. Бажано, щоб видно її з головної, не заходячи в консиліум, чи в шосту. Слово за головним модером, якщо його згода, то попросимо адміна створити.
Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко
- Перехожий
Точно! Чувствую себя Герценом (в пижаме) со стоящими вокруг него декабристами.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!!
ага, я понял
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Звичайно.
Вибачте, як на гріх, навалилася купа справ.
Харитоне, я взагалі за максимальну відкритість. Срачі тримати у нормі не звіздюлінами віртуальними, а все ж добрим словом, я не шуткував у передвиборчий час.
Оця viewtopic.php?f=4&t=117 гілка є дуже доброю, її думаю варто тримати як індикатор.
Ну щодо відстрілу ботів і всяких славних солдатів я думаю буде простіше. Головна задача - щоб притомних нових юзерів ударною хвилею не накривало.
Поки що це все.
А, іще. Хочу звспокоїти тих, хто в шоці що "сталініст рулюватиме". Ваші побоювання марні.
До вечора.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
уже писал и повторю - горячо поддерживаю! а жалобную кнопку убрать ваще. Твое нововведение само по себе уменьшило кол-во конфликтов. Но ее, вроде, может сделать и супермодератор
ХЖВСУ
- Pestilence
- Чефхелфер
Я предлагаю модераторам создать нужные форумы и темы, убрать то, что уже не актуально, к примеру технические вопросы - для них наверно будет достаточно темы "скарг та пропозицій"
Желаю новым модераторам счастья-здоровья и хорошего настроения...
- Вкладення
-
- Вася-Ложкин-модератор-песочница-2077819.jpeg (75.18 Кіб) Переглянуто 11365 разів
и перетащить консилиум с палатой вверх. Уже пораPestilence писав: ↑29 березня 2018, 15:31Я предлагаю модераторам создать нужные форумы и темы, убрать то, что уже не актуально, к примеру технические вопросы - для них наверно будет достаточно темы "скарг та пропозицій"
ХЖВСУ
А шо, можно и форуми створювати?
- Pestilence
- Чефхелфер
Ну наскільки я бачу, кнопки "створити форум" у мене немає. Треба подумати, порадитись з іншими модераторами і тоді я вам повідомлю.