як вставляти файли?
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
як вставляти файли?
збиралася фотку поставити - ПОМИЛКА
Помилка: файл занадто великий: 20120101_065246.jpg
як його зменшити простіше?
Помилка: файл занадто великий: 20120101_065246.jpg
як його зменшити простіше?
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: як вставляти файли?
Это сделано по умолчанию. И не случайно. Сейчас у всех фотоаппараты и смартфоны с огромным разрешением. Картинки весят безумно много, а размером они гораздо больше чем нужно для экрана монитора. Можно уменьшить программой, например бесплатной и простой xnview или закинуть на файлообменник, например piccy.info
А по умолчанию,чтобы форум САМ уменьшал фотки,можно сделать?На одном из форумов такое есть,потому и спрашиваю.
не знаю..вечером узнаю и напишу.
- Віра
Друзі, доступно поясніть мені, як без напрягу вставити фото чи файл. Чому на квадратному таких проблем не було, а тут навіть привітати з листівкою не можу?
- Pestilence
- Чефхелфер
http://piccy.info/ пользуюсь очень много лет и никаких проблем.
Сейчас пошла мода на картинки в 10 раз больше монитора...на вас места не напасешься
а вообще я не понимаю какие у вас проблемы с загрузкой картинок. Давайте разбираться конкретно, потому что у меня все вставляется и проблем нет никаких
- Віра
пробую....
зараз подивлюсь ваше посилання
ПОМИЛКА
Помилка: файл занадто великий: Изображение 009.jpg
зараз подивлюсь ваше посилання
- Pestilence
- Чефхелфер
Вообще если вам часто нужно пользоваться картинками на разных сайтах, то можно установить программу или воспользоваться той что в виндовс есть, к примеру Paint, она встроена в виндовс
Пользоваться очень просто.
Открываем картинку в программе, нажимаем "изменить размер"
Меняем размер...для любого форума нет смысла больше 700 пикселей в ширину делать Сохраняем как jpg куда вам удобно
Профит.
Пользоваться очень просто.
Открываем картинку в программе, нажимаем "изменить размер"
Меняем размер...для любого форума нет смысла больше 700 пикселей в ширину делать Сохраняем как jpg куда вам удобно
Профит.
- Pestilence
- Чефхелфер
- Віра
Больной вопрос.
Син хоче жити в Харкові, ми ж з чоловіком хочемо купити житло десь в хорошому селі, щоб був хороший інтернет та мінімум 20-30 соток землі (чоловік хоче 50-60), стан будинку неважливий. Тобто, одразу треба придбати і квартиру, і будинок з садибою, і щоб вони були не дуже далеко одне від одного. Син ще не готовий жити окремо. Ще конкретно цим питанням не переймалися. Все чекали закінчення війни... дарма. Питання відкрите.
Син хоче жити в Харкові, ми ж з чоловіком хочемо купити житло десь в хорошому селі, щоб був хороший інтернет та мінімум 20-30 соток землі (чоловік хоче 50-60), стан будинку неважливий. Тобто, одразу треба придбати і квартиру, і будинок з садибою, і щоб вони були не дуже далеко одне від одного. Син ще не готовий жити окремо. Ще конкретно цим питанням не переймалися. Все чекали закінчення війни... дарма. Питання відкрите.