Що це за біда така?
Що це за біда така?
Бачу повідомлення у бан-листі, що модери забанили Бабашу. Є лінк. Намагаюся за тим лінком подивитися, яке ж таке хамство він накоїв, а мені видає отаке
Ви не авторизовані, щоб читати цей форум
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: Що це за біда така?
Да, пост перенесен в мусорку модератором.
Снимок:
Снимок:
мусорка должна быть доступна для зарегенных, обязательно. А лучше обойтись без нее и переносить в палату, может в отдельную специальную тему, открытую для комментирования. Прошу это сделать
ХЖВСУ
Ого...
це справді палево
Фрося завжди надміру дратувала вату, педротів і ксероберфокса
наведений пост - це штрих до істинного обличчя юзера, і таки варто щоб той зайвий штрих не був прихований для зарегених
це справді палево
Фрося завжди надміру дратувала вату, педротів і ксероберфокса
наведений пост - це штрих до істинного обличчя юзера, і таки варто щоб той зайвий штрих не був прихований для зарегених
- Pestilence
- Чефхелфер
Я сделаю. Нужно для свалки сделать запрет роботам и гостям.
Пардон. Ніч була...
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так може тоді підфорум в шостій? Тіпа, "Брудна білизна"?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну для любителів ритися... Можна ще назвати "септик", напримєр.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А що, нехай висять матюки й хамство у пристойній гілці? Я проти.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
у нас здесь, в клубе, уже были разговоры о можно/нельзя мат. Вопрос открыт. Я про что, чтоб не удалять. Даже если не хочешь оставить на месте что-то экстраординарное (хотя, по моему, лучше оставлять в назидание) - перенеси в палату, зачем в мусорку?
ХЖВСУ
Ну а навіщо тоді смітник? Я переніс не через мат, а через зпробу персональної образи. Якщо вам захотілося обсудити, ви ось запиляли гілочку, які проблеми?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Палата - це як дитячий "секретик". Можна там перетерти щось, що не обов"язково на всезагальний огляд виносити. А для бруду - смітник. Якось так, нмд.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
О..только увидела.Ну и дела.
Удалять,без вопросов.
Я игнорю такое,а другие нет.Вот и будут выяснять отношения до посинения,вместо того,чтобы общаться в консилиуме.
Я тоже.А що, нехай висять матюки й хамство у пристойній гілці? Я проти.
Удалять,без вопросов.
В мусорку.В 6 палате-это продолжение срача.costashu » 17 травня 2018, 23:04
так я и говорю, мусорка не нужна. Уже есть палата
Я игнорю такое,а другие нет.Вот и будут выяснять отношения до посинения,вместо того,чтобы общаться в консилиуме.
могу только констатировать, что мнения разошлись. Несмотря на то, что я остаюсь при своем мнении, Фросино в этом случае имеет безусловный приоритет. Можем продолжить обсуждение необходимости именно корзины для общего случая
ХЖВСУ
ІМХО
має бути Смітник, доступний для перегляду (тільки для перегляду) юзерами, але закритий від читачів
приклад - поточний випадок
посту Бабаші місце на смітнику
але інші юзери мають право дізнатися, за що саме його забанено, дізнатися без залучення допомоги модераторів
має бути Смітник, доступний для перегляду (тільки для перегляду) юзерами, але закритий від читачів
приклад - поточний випадок
посту Бабаші місце на смітнику
але інші юзери мають право дізнатися, за що саме його забанено, дізнатися без залучення допомоги модераторів